miramar 303 Napisano 10 godzin temu 12 minut temu, mental disorder napisał: Stopki pokaż 🫠 Stópek nie pokazuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 57 Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, Pokraka napisał: To zalecasz cierpliwie czekać? Można czekać cierpliwie albo w tzw.międzyczasie zmienić obiekt westchnień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1375 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, Miecz napisał: Niezłe Widzisz Mieczu, jesteś na nas skazany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 846 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, miramar napisał: Ale Ty raz mówisz tak a raz inaczej. Ja nie wiem. Lubię, nie lubię... I cała jestem w nerwach! Na dodatek widzę co piszesz do innych! Nic tak nie zabija uczuć jak pewność siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 303 Napisano 10 godzin temu 11 minut temu, Śpiąca król...caryca napisał: A dlaczego? Jak idziecie na spacer to ciągle wykrzykujesz "a pacz tam!"? Oni chodzą razem na spacer???? Tak sami??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1375 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Wiem. Zawsze odbywa się to między ostatnim guzikiem bluzki i tym nieszczęsnym stanikiem. Pewnie przez te Twoje problemy z rozpinaniem staników kobiety maja za dużo czasu na przemyślenie sprawy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 846 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Śpiąca król...caryca napisał: Można czekać cierpliwie albo w tzw.międzyczasie zmienić obiekt westchnień I tak do Miecza wrócisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 303 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Pokraka napisał: Widzisz Mieczu, jesteś na nas skazany Pokrako! On został przez nas wybrany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1375 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Śpiąca król...caryca napisał: Można czekać cierpliwie albo w tzw.międzyczasie zmienić obiekt westchnień Kobiety mają podzielną uwagę mogła prowadzić sprawy wielotorowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 846 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Pewnie przez te Twoje problemy z rozpinaniem staników kobiety maja za dużo czasu na przemyślenie sprawy. Nikt nie jest doskonały Braki nadrabiam nawijką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 303 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Miecz napisał: I tak do Miecza wrócisz Klękniesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 303 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Miecz napisał: Nikt nie jest doskonały Braki nadrabiam nawijką. Oczarowujesz je swoim językiem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1375 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, miramar napisał: Pokrako! On został przez nas wybrany. Tak, ale brak możliwości wyboru upraszcza procesy decyzyjne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 846 Napisano 10 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Pokraka napisał: Kobiety mają podzielną uwagę mogła prowadzić sprawy wielotorowo To akurat mi się nie podoba! Jako urodzony Narcyz wypraszam sobie! Edytowano 10 godzin temu przez Miecz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 303 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Kobiety mają podzielną uwagę mogła prowadzić sprawy wielotorowo I jeszcze myśleć o obiedzie i zakupach. Zależy co się dzieje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 57 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, miramar napisał: Oni chodzą razem na spacer???? Tak sami??? Ze sznaucerem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 303 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Miecz napisał: To akurat mi się nie podoba! Jako urodzony Narcyz wypraszam sobie! Zostajesz zakrakany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 846 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, miramar napisał: Oczarowujesz je swoim językiem? Raczej jego umiejętnościami. Żartuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 303 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Śpiąca król...caryca napisał: Ze sznaucerem. Uffff. To jestem spokojna. Bo gdyby ze szpicrutą to bym nie zdzierżyła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1375 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Nikt nie jest doskonały Braki nadrabiam nawijką. Ale to wymaga czasu, a ten ucieka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 846 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Pokraka napisał: Tak, ale brak możliwości wyboru upraszcza procesy decyzyjne. No i teraz zasrałaś sobie papiery! Odejdź! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 303 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Raczej jego umiejętnościami. Żartuję. Żartujesz tak jak my wszyscy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1375 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Miecz napisał: To akurat mi się nie podoba! Jako urodzony Narcyz wypraszamy sobie! Kurde! Zapomniałam napisać byś tego nie czytał. Wyprzyj to jakoś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 303 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Miecz napisał: No i teraz zasrałaś sobie papiery! Odejdź! Ale nie za daleko. Wiesz - ta palcówka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 846 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, miramar napisał: Uffff. To jestem spokojna. Bo gdyby ze szpicrutą to bym nie zdzierżyła. Minęło dwa lata od jego uśpienia. Nie mam nowego psa. Już nie chcę mieć. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 303 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Kurde! Zapomniałam napisać byś tego nie czytał. Wyprzyj to jakoś Najlepiej niech pokaże jak wypiera. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 303 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Miecz napisał: Minęło dwa lata od jego uśpienia. Nie mam nowego psa. Już nie chcę mieć. To przykre. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 846 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Kurde! Zapomniałam napisać byś tego nie czytał. Wyprzyj to jakoś Nie mogę! Odejdź! Nie patrz na mnie! Nie pisz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1375 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Miecz napisał: No i teraz zasrałaś sobie papiery! Odejdź! Wygląda na to, że na ten powrót miłości to trochę będę musiała jednak poczekać, szkoda, mam ...enkę i... prawie bym zapomniała że tu nie wolno tak pisać bawełniane barchany z kokardkami . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 303 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Nie mogę! Odejdź! Nie patrz na mnie! Nie pisz! Będziesz miał więcej czasu dla mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach