Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Jasność w Mroku

Dziś z całą pewnością mogę powiedzieć, że przegrałam życie...

Polecane posty

9 minut temu, Sev napisał:

Pielęgnuj przyjaźń i więź, to bardzo ważne mieć przy swoim boku towarzysza doli i niedoli. 

Lojalność jest fantastyczna , bo nie trzeba uważać na każdym kroku więc jak najbardziej pielęgnować, a zwłaszcza że w tych czasach ciężko o ludzi w ludziach. 😊

• Like 1

36 minut temu, Get Out napisał:

A kto mi urlop da jak braki ludzi , bo w Holandii lepiej im płacą albo w Warszawie. Tylko niedobitki jak ja z sentymentu kują stal i mnie się opłaca, bo tacy jak ja też muszą być. 😁A gdzie byłaś i zakupy chociaż udane jakieś pamiątki z wyprawy są oprócz wspomnień .🤔

Nie zapominaj że 15 ostatnich lat spędziłeś w Kanadzie 😄

Oj no dziedzi to mogą dać ci popalić jak do tego stopnia nie masz jaj huh

19 minut temu, Jasność w Mroku napisał:

Nie mam komu o tym powiedzieć, wstydzę się. Wiem, że tkwię w gównie, ale nie potrafię tego zmienić.

Wiem . Trzeba jakieś decyzję w końcu podjąć i koniecznie ustalić jakieś priorytety. Bo bez tego będzie fatalny dyskomfort psychiczny.

Póki dziedzi to ok ale wyrosną to madke mogą obwiniać i kosz na gębe nakładać xD

Myślę o dziecku i właśnie przez nie mam mieszane uczucia. Chciałabym żeby wychowywało się w pełnej rodzinie, ale z drugiej strony to nie jest szczęśliwa rodzina. Myślę o terapii, bo chyba jest tak jak ktoś napisał wyżej, jestem uzależniona od patologii.

Samotność jest zła i ludzie nie chcą być samotni, ale człowiek samotny może żyć nadzieją, że znajomości, przyjaźnie i miłość by poprawiły ich poczucie szczęścia, natomiast w czym ma mieć nadzieję osoba, która już jest w związku, a nadal ona nie jest szczęśliwa lub nawet jest jeszcze bardziej nieszczęśliwa?

• Thanks 1

2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Nie zapominaj że 15 ostatnich lat spędziłeś w Kanadzie 😄

A ty w Warszawie którą widziałeś jak świnia niebo aż sobie uroiłeś że masz syna podstarzały paranoiku i skończyłeś przebrany za babę. 😆

Przed chwilą, Get Out napisał:

A ty w Warszawie którą widziałeś jak świnia niebo aż sobie uroiłeś że masz syna podstarzały paranoiku i skończyłeś przebrany za babę. 😆

Zgłoszone. 

1 minutę temu, Get Out napisał:

Lojalność jest fantastyczna , bo nie trzeba uważać na każdym kroku więc jak najbardziej pielęgnować, a zwłaszcza że w tych czasach ciężko o ludzi w ludziach. 😊

Ba. Chodzi o to, żeby opierać sie na tym co podoba się nam samym i jak to widzimy i za tym iść, a nie o to co podoba się innym. Wtedy jest łatwo, prosto i bez sztucznych stymulacji.

8 minut temu, Sev napisał:

Kanapki z jagodami prosto z krzaka to bym zjadła. Pierogi tylko na ostro, chętnie. Poza tym, uważaj sobie. Uwielbiam cię ale nie każ mi jeść o tak nieludzkiej godzinie. 

A ile Ty zjesz piętkę z chleba z czymś to można po godzinach . Na ostro to ruskie może, a jagody są dobre na żołądek. 😊

1 minutę temu, Sev napisał:

Ba. Chodzi o to, żeby opierać sie na tym co podoba się nam samym i jak to widzimy i za tym iść, a nie o to co podoba się innym. Wtedy jest łatwo, prosto i bez sztucznych stymulacji.

Opisujesz jakby był jakiś wibrator  🙄

2 minuty temu, niemaszuprawnień napisał:

Zgłoszone. 

Wiem na policję 😆

A ile Ty zjesz piętkę z chleba z czymś to można po godzinach . Na ostro to ruskie może, a jagody są dobre na żołądek. 😊

Wyczytałam, że borówki są zbawienne na jelita i okolice. Podobne do jagód w składzie, więc pewnie działanie tożsame.

3 minuty temu, Sev napisał:

No mnie się lojalność podoba i zaufanie , bo nie trzeba uważać na każde słowo . Jestem wygodny. 😊

1 minutę temu, Fifofa napisał:

Opisujesz jakby był jakiś wibrator  🙄

Zaprosił mnie na randkę Żyd jeden. A jak wiesz oni są obrzezani. Uważasz, że się skuszę?

Przed chwilą, Sev napisał:

Wyczytałam, że borówki są zbawienne na jelita i okolice. Podobne do jagód w składzie, więc pewnie działanie tożsame.

Tak tylko że aka jagody typu borówki są wspomagane czymś przez hodowców żeby były obfite w plony, a jagoda z lasu to czysta natura i w tej samej cenie. 

No mnie się lojalność podoba i zaufanie , bo nie trzeba uważać na każde słowo . Jestem wygodny. 😊

Gdyby nie lojalność głowy niektórych person pospadałyby jednorazowo i nieodwracalnie. 

Łysa jak cię będzie bronić , to skończysz jak szmatu broniony przez ciebie przebierańcu udający babę. 😆

Przed chwilą, Get Out napisał:

Tak tylko że aka jagody typu borówki są wspomagane czymś przez hodowców żeby były obfite w plony, a jagoda z lasu to czysta natura i w tej samej cenie. 

Nie wiem szczerze zeznając. Lubię poziomki. ;]

Zaprosił mnie na randkę Żyd jeden. A jak wiesz oni są obrzezani. Uważasz, że się skuszę?

Nie wiem robota co chceta. Ogólnie to sama piszesz sztucznie , kwiatki w maju będą rosły raz spadnie deszczyk i listopad przyjdzie

Gdyby nie lojalność głowy niektórych person pospadałyby jednorazowo i nieodwracalnie. 

Cała populacja to tylko ludzie i nie ma ideałów jak na reklamach więc postawa "silence" jest na miejscu. 😊

2 minuty temu, Sev napisał:

Nie wiem szczerze zeznając. Lubię poziomki. ;]

Trzeba wspomagać żeby ładnie obrodziło w owoce.

9 minut temu, Daniel86 napisał:

Samotność jest zła i ludzie nie chcą być samotni, ale człowiek samotny może żyć nadzieją, że znajomości, przyjaźnie i miłość by poprawiły ich poczucie szczęścia, natomiast w czym ma mieć nadzieję osoba, która już jest w związku, a nadal ona nie jest szczęśliwa lub nawet jest jeszcze bardziej nieszczęśliwa?

Nie ma nadziei, jest tylko samotność, gorycz i rozczarowanie.

9 minut temu, Get Out napisał:

Po ile są jagody

17 minut temu, Get Out napisał:

Ale nadal po co narzekasz na tych co wyjechali do Holandii, skoro sam ostatnie naście lat opowiadałeś że nie wiesz co to Polska bo siedzisz w Jukonie? 😄

21 minut temu, Get Out napisał:

Jak myślisz kto to jest, jeżeli mówisz że to facet?

• Haha 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się