_Gretta 67 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Ile można kręcić bata jak sraki już nie ma ? Też mnie to zastanawia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 77 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, _Gretta napisał: On już wiele przepowiadał i nie sprawdziło się. Jedna spytała przyszłym roku w czerwcu chciała brać ślub i pytała się o pogodę. Powiedział widzi zgliszcza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 62 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Nie napisałeś że wszyscy wyjechali. Pardon. Napisałeś że tylko niedobitki zostały. Takie jak ty, siedzący ostatnie naście lat w Kanadzie co za dekiel Gdzie pisałem że w Kanadzie oralny przygłupie . Nauczysz ty się w końcu czytać ze zrozumieniem czy całe życie będzie ułomny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 243 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Sev napisał: Nie twoje czasy i nie ma co wnikać bo nic cię z tymi historiami nie łączy. W twoich czasach też miał niezłe jazdy psycho, pedo itp. Ale doceniam umiejętność fikołów no już gadajcie sobie z pedo Krzysiem z Kanady bez przeszkód Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 77 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, _Gretta napisał: Też mnie to zastanawia. Jedno wiem z sraki tak bata nie ukręci ale próbuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 243 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Gdzie pisałem że w Kanadzie oralny przygłupie . Nauczysz ty się w końcu czytać ze zrozumieniem czy całe życie będzie ułomny zaraz napisze ze nigdy nie był w Jukonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 82 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: W twoich czasach też miał niezłe jazdy psycho, pedo itp. Ale doceniam umiejętność fikołów no już gadajcie sobie z pedo Krzysiem z Kanady bez przeszkód Odpowiadasz nie na temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 588 Napisano 8 godzin temu 30 minut temu, Sev napisał: Nie wiem szczerze zeznając. Lubię poziomki. ;] Ja też uwielbiam i mam trochę w ogródku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 82 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Ja też uwielbiam i mam trochę w ogródku Kiedyś poziomki nawlekało się na źdźbło trawy. Truskawki nadal są? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 62 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: W twoich czasach też miał niezłe jazdy psycho, pedo itp. Ale doceniam umiejętność fikołów no już gadajcie sobie z pedo Krzysiem z Kanady bez przeszkód Oralny przypomnij sobie jak broniłeś szmaciocha tego co rozkoszował się przedszkolakami i pewnie powielasz jego ciagoty temu aż tak się ukrywasz. Rób fikoła teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 62 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: zaraz napisze ze nigdy nie był w Jukonie Ale w Warszawie byłem dasz wiarę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kurtura 0 Napisano 8 godzin temu Jak nie ma srraki to pewnie znajdzie się jeszcze taka niewyssrana jak ktoś wynajdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 243 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Ale w Warszawie byłem dasz wiarę Jak większość ludzi w Polsce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 243 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Get Out napisał: Oralny przypomnij sobie jak broniłeś szmaciocha tego co rozkoszował się przedszkolakami i pewnie powielasz jego ciagoty temu aż tak się ukrywasz. Rób fikoła teraz Zdzisiek, przypomnij sobie jak ukradłeś rower spod monopolowego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 77 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Kurtura napisał: Jak nie ma srraki to pewnie znajdzie się jeszcze taka niewyssrana jak ktoś wynajdzie Hasło odbyt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 62 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Jak większość ludzi w Polsce. Ty to nie ludzie przecież amatorze dzieci więc widziałeś ale w TV. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kurtura 0 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Hasło odbyt. Ja nie wnikam w te rozrywki zawsze wołałam żeby mi dawali atencji to wola hejtowac ale ja nie mam wpływu że to im sprawia większą radość no życie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 243 Napisano 8 godzin temu 6 minut temu, Sev napisał: Odpowiadasz nie na temat. komedia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 62 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Zdzisiek, przypomnij sobie jak ukradłeś rower spod monopolowego. Oralny przypomnij sobie dlaczego wabiłeś cukierkami przedszkolaków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 20 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Get Out napisał: Ale w Warszawie byłem dasz wiarę Ja nie byłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 62 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: komedia. Jak twój zmartwychwstały syn mitomanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 77 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Kurtura napisał: Ja nie wnikam w te rozrywki zawsze wołałam żeby mi dawali atencji to wola hejtowac ale ja nie mam wpływu że to im sprawia większą radość no życie Abra canabra i kasują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 243 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Ty to nie ludzie przecież amatorze dzieci więc widziałeś ale w TV. No, nie widziałam Warszawy a wiem jak dojść z punktu a do punktu b a ty nie wiesz tago ani w Warszawie, ani w Jukonie. I czaisz się ze swoją wioską jakbyś był jakimś tajniakiem . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 588 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, Get Out napisał: Ale w Warszawie byłem dasz wiarę Ja też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jasność w Mroku 0 Napisano 8 godzin temu 9 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: Przyznać przed kim? Nie jest lepiej uciąć koszty, podsumować straty i zamknąć projekt? Wygląda jakbyś ładowała się w utopione koszty. O ile rozumiem to Twoje małżeństwo już jest gówniane. Jak podpiszesz papiery, że jest gówniane to bardziej gówniane nie będzie Przed światem, przed znajomymi, może przed sobą. Moje małżeństwo jest gówniane, nie wiem nawet czy to coś mogę nawet nazwać małżeństwem... Nas praktycznie nic nie łączy poza dzieckiem. Nigdy nie miałam w nim wsparcia, wszystko musiałam sama, wszystko na mojej głowie. Może dlatego teraz jest we mnie taka bierność, chciałabym żeby w końcu to on coś zrobił, żeby to on złożył pozew. Tkwię w maraźmie i nachodzą mnie coraz czarniejsze myśli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 62 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: No, nie widziałam Warszawy a wiem jak dojść z punktu a do punktu b a ty nie wiesz tago ani w Warszawie, ani w Jukonie. I czaisz się ze swoją wioską jakbyś był jakimś tajniakiem . Tak tak bo znasz jakieś tajne przejście z map Google i to ma dowodzić twoje rezydencje w stolicy stary ćwoku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 77 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Jasność w Mroku napisał: Przed światem, przed znajomymi, może przed sobą. Moje małżeństwo jest gówniane, nie wiem nawet czy to coś mogę nawet nazwać małżeństwem... Nas praktycznie nic nie łączy poza dzieckiem. Nigdy nie miałam w nim wsparcia, wszystko musiałam sama, wszystko na mojej głowie. Może dlatego teraz jest we mnie taka bierność, chciałabym żeby w końcu to on coś zrobił, żeby to on złożył pozew. Tkwię w maraźmie i nachodzą mnie coraz czarniejsze myśli. Nie wierzę seksu nie ma. Tak by sobie znalazł inną chyba że jest importerem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mylioner z dudziarskiej 0 Napisano 8 godzin temu deobra kurrvy ruszam na nocny ...otrip i nagram wam dziś video ze strasznego przejścia podziemnego bo psia pompa mi przypomniała a chodziło to za mną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bożenka LuBicz 19 Napisano 8 godzin temu No, Ogór dziś rozkręcił dowcip, widzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 62 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Ja też Co prawda przejeżdżałem ale dwa razy w tamtym roku i nie polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach