PomponBoży 24 Napisano sobota o 14:56 To jest niewiarygodne xD Chcę mi się autentycznie rzygać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PomponBoży 24 Napisano sobota o 14:57 Gdy ci się noga powinie to k'rwa jak grzyby po deszczu wyrastajom, a tak to cie w dupje majom. Sensacja, plotki to ich nakręca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
farmię forvm 0 Napisano sobota o 14:59 Przed chwilą, PomponBoży napisał: Gdy ci się noga powinie to k'rwa jak grzyby po deszczu wyrastajom, a tak to cie w dupje majom. Sensacja, plotki to ich nakręca. skoro potrzebujesz ich atencji to oczywiste że zostaniesz źródłem rozrywki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PomponBoży 24 Napisano sobota o 15:00 lol to ostatnie czego oczekuję w życiu, forum to nie real przypominam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jutro piątek tak 33 Napisano sobota o 15:01 E tam ja bym życie se ułożył z anastazje u mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
farmię forvm 0 Napisano sobota o 15:02 1 minutę temu, PomponBoży napisał: lol to ostatnie czego oczekuję w życiu, forum to nie real przypominam przeczytaj siebie jeszcze raz. z tego zdania co napisało wynika że potrzebowało atencji ale jej nie było, a teraz jak nie potrzebuje to jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
farmię forvm 0 Napisano sobota o 15:03 2 minuty temu, PomponBoży napisał: lol to ostatnie czego oczekuję w życiu, forum to nie real przypominam cześć tego samego świata. opowiadało o tym psychiatrze że stara się dzielić świat na mniejsze części oderwane i nie mające wpływu na siebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
śliwka to рdf 😀 0 Napisano sobota o 15:05 to po co się z nimi zadajesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
farmię forvm 0 Napisano sobota o 15:06 Przed chwilą, PomponBoży napisał: Dobra ku'rwa sklej du'pe i wypjerdalaj franku boży czy tam inny deklu weź leki hshshshshhshshshshshssss Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jutro piątek tak 33 Napisano sobota o 15:09 Pusia zjadłem obiad się zdrzemnac spróbuję huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 77 Napisano sobota o 15:25 27 minut temu, PomponBoży napisał: Gdy ci się noga powinie to k'rwa jak grzyby po deszczu wyrastajom, a tak to cie w dupje majom. Sensacja, plotki to ich nakręca. No i nudesy uposlakôw xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
śliwka to рdf 😀 0 Napisano sobota o 15:32 26 minut temu, PomponBoży napisał: Dobra ku'rwa sklej du'pe i wypjerdalaj franku boży czy tam inny deklu Zgłoszone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
śliwka to рdf 😀 0 Napisano sobota o 15:33 35 minut temu, PomponBoży napisał: Gdy ci się noga powinie to k'rwa jak grzyby po deszczu wyrastajom, a tak to cie w dupje majom. Sensacja, plotki to ich nakręca. udaj się do psychiatry po proszki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hiip 6 Napisano sobota o 17:06 2 godziny temu, PomponBoży napisał: Gdy ci się noga powinie to k'rwa jak grzyby po deszczu wyrastajom, a tak to cie w dupje majom. Sensacja, plotki to ich nakręca. To co opisujesz inaczej się nazywa. Nie wiem czemu ludzie wszystko co im się nie podoba nazywają "fałszywością" xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kurtura 3 Napisano sobota o 17:24 (edytowany) Też nie zawsze widzę te fałszywość, wydaje mi się ze wiele osób jest po prostu głuchych jeśli nie bijesz ich młotkiem po głowie to się nie liczy czy coś takiego Edytowano sobota o 17:26 przez Kurtura Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PomponBoży 24 Napisano sobota o 17:57 Wiem co napisałam i po co. I wiem co jak sie nazywa a wszystkiego pisać nie muszę. To jest moja kloaka i kibel i będę pisać co będę chciała. Ale już nie chce ogólnie xD tak ze bajojajo i spuscta wodę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 27 Napisano sobota o 18:03 5 minut temu, PomponBoży napisał: Wiem co napisałam i po co. I wiem co jak sie nazywa a wszystkiego pisać nie muszę. To jest moja kloaka i kibel i będę pisać co będę chciała. Ale już nie chce ogólnie xD tak ze bajojajo i spuscta wodę. To są za drogie koszta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jutro piątek tak 33 Napisano sobota o 18:09 5 minut temu, xDxDxDxD napisał: To są za drogie koszta. Spuszcze dla ciebie kota albo sama to zrobisz można też wspólnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 84 Napisano 22 godziny temu 16 godzin temu, PomponBoży napisał: To jest niewiarygodne xD Chcę mi się autentycznie rzygać. Gorzej gdyby ci się płakać chciało. Rzyganie to pikuś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 522 Napisano 22 godziny temu 13 godzin temu, Jutro piątek tak napisał: Spuszcze dla ciebie kota albo sama to zrobisz można też wspólnie Masz coś do kotów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PomponBoży 24 Napisano 17 godzin temu Nowy dzień nastał i wyebane jajo xD takie życie i jadę dalej z karawanom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach