Get Out 72 Napisano 13 godzin temu 10 minut temu, Nadija* napisał: Hahahaha a ty dalej wciskasz te bajki xD My się znamy i mamy swój świat więc dla kogoś postronnego może to różnie wyglądać nawet jak bajki. Nie idź w to, bo cię znowu wciągnie i będziesz majaczyć jak munek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumbojewa 8 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Get Out napisał: My się znamy i mamy swój świat więc dla kogoś postronnego może to różnie wyglądać nawet jak bajki. Nie idź w to, bo cię znowu wciągnie i będziesz majaczyć jak munek. Sreven też się nie rozstaje z workiem butaprenu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 72 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Dumbojewa napisał: Sreven też się nie rozstaje z workiem butaprenu? Za późno się odpaliłeś bo idę na film. Ale siedź sobie lataj tutaj i wyj jak na puszczy niebieska karto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 72 Napisano 13 godzin temu A to już wiem to jest o tym prawniku zwerbowanym do specjalsów, ale tego jest kilka sezonów chyba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 599 Napisano 12 godzin temu 1 godzinę temu, Get Out napisał: Za późno się odpaliłeś bo idę na film. Ale siedź sobie lataj tutaj i wyj jak na puszczy niebieska karto Jaki film Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 599 Napisano 12 godzin temu 1 godzinę temu, Sev napisał: Jest taki keczup z dodatkiem Magi, dobry ale nie pasuje do wszystkiego. Na przykład nie do frytek i nie na ser żóły w kanapkach. Zresztą, każdy ma własny gust kilinarny, więc droga wolna. Serio jest taki ketchup? A jakiej firmy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 72 Napisano 12 godzin temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Jaki film "Zwerbowany" z cyklu że kibicuje się głównemu bohaterowi. Ja tak za serialami nie bardzo , bo trzeba wracać jak do obowiązku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 72 Napisano 12 godzin temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Serio jest taki ketchup? A jakiej firmy? Od maggi taki sos pomidorowy chyba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 599 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: "Zwerbowany" z cyklu że kibicuje się głównemu bohaterowi. Ja tak za serialami nie bardzo , bo trzeba wracać jak do obowiązku. Ja oglądam siatkówkę polska Francja i wygrywamy. A fajny chociaż? Może zacznę oglądać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 599 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: Od maggi taki sos pomidorowy chyba. Ketchup mi majbardziej smakuje roleski albo do pizzy albo premium. W biedronce jest w plastikowej butelce choc te w szklanych słoiczkach też dobre ale mniej doprawione. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 72 Napisano 12 godzin temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Ja oglądam siatkówkę polska Francja i wygrywamy. A fajny chociaż? Może zacznę oglądać Seven będzie więcej wiedzieć , bo ja tylko początek obyczaiłem, ale jak lubisz o szpiegach to wciągnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 72 Napisano 11 godzin temu 10 minut temu, Onaaaa napisał: Ketchup mi majbardziej smakuje roleski albo do pizzy albo premium. W biedronce jest w plastikowej butelce choc te w szklanych słoiczkach też dobre ale mniej doprawione. Bo ma bardzo mało cukru i soli jak Develey też dobry, ale ja w sezonie wolę pomidory malinowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 599 Napisano 11 godzin temu 4 minuty temu, Get Out napisał: Seven będzie więcej wiedzieć , bo ja tylko początek obyczaiłem, ale jak lubisz o szpiegach to wciągnie. Nie za bardzo lubie o szpiegach, wolę o kosmitach, wariatach, psychopatach, zabójcach itp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 599 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Bo ma bardzo mało cukru i soli jak Develey też dobry, ale ja w sezonie wolę pomidory malinowe. Też wolę ale do zapiekanki czy pizzy ketchup mysi być. Zgadnij jaki smak lodów dziś jadlam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 72 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Nie za bardzo lubie o szpiegach, wolę o kosmitach, wariatach, psychopatach, zabójcach itp Wiem bo już trochę czasu z Tobą zabiłem i końca nie widać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 72 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Też wolę ale do zapiekanki czy pizzy ketchup mysi być. Zgadnij jaki smak lodów dziś jadlam? Ty nie lubisz udziwnień więc zwykłe i ewentualnie czekoladowe. Nie mogę ciągle czytać Ci w myślach bo będziesz się czuła nagą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 599 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Wiem bo już trochę czasu z Tobą zabiłem i końca nie widać. Jak chcesz skończyć to powiedz ale nie gwarantuje że sie zgodzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 67 Napisano 11 godzin temu 8 minut temu, Get Out napisał: Bo ma bardzo mało cukru i soli jak Develey też dobry, ale ja w sezonie wolę pomidory malinowe. Limy są smakowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 67 Napisano 11 godzin temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Też wolę ale do zapiekanki czy pizzy ketchup mysi być. Zgadnij jaki smak lodów dziś jadlam? Sos czosnkowy jest dobry, plus ketchup. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 72 Napisano 11 godzin temu W drugim sezonie Zwerbowanego ten utwór jest , a ja tego nie znałem bo to jest łagodne zbyt. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 599 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Ty nie lubisz udziwnień więc zwykłe i ewentualnie czekoladowe. Nie mogę ciągle czytać Ci w myślach bo będziesz się czuła nagą Tak czekoladowe ale druga gałka była bardzo dziwna i pierwszy raz takie były i nie lubie nowości ale zaryzykowałam. I jadlam czekoladowo - spagetti Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 599 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, _Gretta napisał: Sos czosnkowy jest dobry, plus ketchup. Sos czosnkowy robię sama i tak też bardzo lubię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 72 Napisano 11 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Jak chcesz skończyć to powiedz ale nie gwarantuje że sie zgodzę Nie skończę bo z kim wtedy będę zabijał ten czas a zwłaszcza jak się zimno zrobi to kompanka wskazana pod pretekstem oglądania filmów i picia herbaty. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 72 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Sos czosnkowy robię sama i tak też bardzo lubię. Ja nie mogę czosnku bo gryzie w dziąsła bardzo, ale przemycony w potrawie po jakiejś obróbce już mogę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 72 Napisano 11 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Tak czekoladowe ale druga gałka była bardzo dziwna i pierwszy raz takie były i nie lubie nowości ale zaryzykowałam. I jadlam czekoladowo - spagetti To bym nie zgadł. Ja próbowałem różnych , Milki, Snickersa i najlepsze są kanapki w waflu od zielonej budki jak dla mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 599 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: To bym nie zgadł. Ja próbowałem różnych , Milki, Snickersa i najlepsze są kanapki w waflu od zielonej budki jak dla mnie. Czyli nie jestem taka zawsze naga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 599 Napisano 11 godzin temu 4 minuty temu, Get Out napisał: Ja nie mogę czosnku bo gryzie w dziąsła bardzo, ale przemycony w potrawie po jakiejś obróbce już mogę. W sosie czosnkowym kroje na takie maleńkie kawałki czosnek to i dzueci to jedzą. Myślę że by Cię nic nie gryzło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 72 Napisano 11 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Czyli nie jestem taka zawsze naga Kobieta ciekawsza jak ma trochę tajemnic, a i ja lubię mieć swoje to się fajnie niweluje wtedy . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 72 Napisano 11 godzin temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: W sosie czosnkowym kroje na takie maleńkie kawałki czosnek to i dzueci to jedzą. Myślę że by Cię nic nie gryzło. W sosie mi nie przeszkadza, bo jest rozproszony i sam dodaje jak coś gotuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 599 Napisano 11 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, Get Out napisał: Kobieta ciekawsza jak ma trochę tajemnic, a i ja lubię mieć swoje to się fajnie niweluje wtedy . Byleby to były błahe tajemnice a nie że na przykład że rozwaliła twoje auto Edytowano 11 godzin temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach