Miecz 854 Napisano 4 godziny temu Ciekawy jestem czy nasi przyjaciele pozwolą nam eksploatować złoża ropy i gazu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 316 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Miecz napisał: Ciekawy jestem czy nasi przyjaciele pozwolą nam eksploatować złoża ropy i gazu. Masz na myśli reaktywację szybów naftowych, które się ostały na Podkarpaciu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 854 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, miramar napisał: Masz na myśli reaktywację szybów naftowych, które się ostały na Podkarpaciu? Nie, te nowo odkryte, sześć kilometrów od Świnoujścia. Na morzu. Żeby nie okazało się, że to poza naszymi wodami terytorialnymi Edytowano 4 godziny temu przez Miecz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 316 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Nie, te nowo odkryte, sześć kilometrów od Świnoujścia. Myślę, że za jakieś dwa miesiące ogłoszą, że wydobycie jest nierentowne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 316 Napisano 3 godziny temu I skasowali temat, który miał szanse na pobicie rekordu w ilości stron. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 854 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, miramar napisał: Myślę, że za jakieś dwa miesiące ogłoszą, że wydobycie jest nierentowne. Albo kolizyjne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 522 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, miramar napisał: I skasowali temat, który miał szanse na pobicie rekordu w ilości stron. Przyszedł Miecz i temat się stracił. Przypadek? Nie sądzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 316 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: Albo kolizyjne. A czy z tym gazem łupkowym to coś wyszło? Cicho się zrobiło. Wysysają ukradkiem czy było wiele hałasu o nic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 854 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, miramar napisał: I skasowali temat, który miał szanse na pobicie rekordu w ilości stron. Bardziej mnie w tamtym temacie interesowało kto się odpali i w jakim kierunku to pójdzie. Taka sobie nudna prowokacja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 854 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, miramar napisał: A czy z tym gazem łupkowym to coś wyszło? Cicho się zrobiło. Wysysają ukradkiem czy było wiele hałasu o nic? W temacie jest o naszej suwerenności... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 522 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: Bardziej mnie w tamtym temacie interesowało kto się odpali i w jakim kierunku to pójdzie. Taka sobie nudna prowokacja Ty się odpaliłeś, wyzywając ludzi od głupków i nacisnąłeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 316 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: Przyszedł Miecz i temat się stracił. Przypadek? Nie sądzę Kilka osób tam pisało. Nie można wszystkiego przypisywać Mieczowi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 522 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, miramar napisał: Kilka osób tam pisało. Nie można wszystkiego przypisywać Mieczowi. On zgłosił, bo Salix go wyśmiała.. Jakie to przewidywalne.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 854 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, miramar napisał: Kilka osób tam pisało. Nie można wszystkiego przypisywać Mieczowi. Pozwól jej wyrażać swoje zdanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 142 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Bardziej mnie w tamtym temacie interesowało kto się odpali i w jakim kierunku to pójdzie. Taka sobie nudna prowokacja Poprawianie błędów niedopuszczalne, natomiast wyzywanie na dzień dobry od bezmózgow okej podoba mi się ta selektywna filozofia. Poproszę rozdział o hipokryzji gdy następnym razem porwiesz się na apel o rozsądek oraz kulturę wypowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 522 Napisano 3 godziny temu Cóż trzeba przejąć ten temat i zobaczymy, na ile stron się rozkręci czyjaś miesiączka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 316 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: W temacie jest o naszej suwerenności... To na mój gust - nie pozwolą nam. Ropa ma jednak kluczowe znaczenie i nikt nie pozwoli, żeby ją tak sobie wydobywać w Europie Środkowej. Konkretnie w Polsce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 316 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał: On zgłosił, bo Salix go wyśmiała.. Jakie to przewidywalne.. Gdzie się zgłasza bo ja też chcę mieć władze na tym forum? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 854 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, salix napisał: Poprawianie błędów niedopuszczalne, natomiast wyzywanie na dzień dobry od bezmózgow okej podoba mi się ta selektywna filozofia. Poproszę rozdział o hipokryzji gdy następnym razem porwiesz się na apel o rozsądek oraz kulturę wypowiedzi. Swego czasu obiecałem, że nie będę reagował na Twoje wpisy. To gwoli przypomnienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 522 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, miramar napisał: Gdzie się zgłasza bo ja też chcę mieć władze na tym forum? Specjalny miecz trzeba posiadać, by mieć władze. Idę malować oko, chociaż w taki upał raczej nie warto i pośmieje się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 854 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, miramar napisał: To na mój gust - nie pozwolą nam. Ropa ma jednak kluczowe znaczenie i nikt nie pozwoli, żeby ją tak sobie wydobywać w Europie Środkowej. Konkretnie w Polsce. Mam bardzo podobne zdanie na ten temat, ale jestem ciekawy argumentacji wybitnych specjalistów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 316 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, salix napisał: Poprawianie błędów niedopuszczalne, natomiast wyzywanie na dzień dobry od bezmózgow okej podoba mi się ta selektywna filozofia. Poproszę rozdział o hipokryzji gdy następnym razem porwiesz się na apel o rozsądek oraz kulturę wypowiedzi. To jest temat o suwerenności. Zwracam uwagę, że pisanie poza wyznaczonym tematem jest naruszeniem regulaminu Kafeterii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 142 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: Swego czasu obiecałem, że nie będę reagował na Twoje wpisy. To gwoli przypomnienia. Hahaha, ale ja nie obiecywałam imponująco niespojny strażniku etykiety wybiórczej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 243 Napisano 3 godziny temu 21 minut temu, Miecz napisał: Ciekawy jestem czy nasi przyjaciele pozwolą nam eksploatować złoża ropy i gazu. Przyjdą i ci ukradną ci źli Niemce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 316 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: Mam bardzo podobne zdanie na ten temat, ale jestem ciekawy argumentacji wybitnych specjalistów. Pojechali na wakacje a Libed ostatnio wyglądał jakby stracił pazur. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 854 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, salix napisał: Hahaha, ale ja nie obiecywałam imponująco niespojny strażniku etykiety wybiórczej. To masz problem! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 854 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Przyjdą i ci ukradną ci źli Niemce Warto być cierpliwym. Po co wybiegasz w przyszłość i już wiesz co będzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 316 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Przyjdą i ci ukradną ci źli Niemce Nie będą musieli. Wstawią większy kurek od swojej strony i u nas będzie ledwo ciurkało. Zakładam, że złoże jest rozległe i może przekraczać granicę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 316 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: Warto być cierpliwym. Po co wybiegasz w przyszłość i już wiesz co będzie? Wszyscy snujemy teorie. Może Świnoujście będzie jak Dubaj. Kto wie, kto wie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 854 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, miramar napisał: Pojechali na wakacje a Libed ostatnio wyglądał jakby stracił pazur. Jak coś zaczyna do człowieka docierać to automatycznie zaczyna się robić taki rozmemłany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach