Spaghetti... 251 Napisano poniedziałek o 22:40 6 minut temu, Onaaaa napisał: ... ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 251 Napisano poniedziałek o 22:42 (edytowany) 6 minut temu, Onaaaa napisał: Znam 2 ważne dla mnie osoby które są wagą ale nie przepadam za nimi. Nie mam rekacji, ale witaj w klubie też tych znaków nie lubię za bardzo Edytowano poniedziałek o 22:43 przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 629 Napisano poniedziałek o 22:48 6 minut temu, Spaghetti... napisał: Nie mam rekacji, ale witaj w klubie też tych znaków nie lubię za bardzo A ty spod jakiego znaku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 251 Napisano poniedziałek o 22:54 4 minuty temu, Onaaaa napisał: A ty spod jakiego znaku? Ryby... Onaaaa, ale nie grubej 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p0lacki śmieć 2 Napisano poniedziałek o 22:55 18 minut temu, BabkaBożaTak napisał: Astrologia interesujo się głównie pedały. teraz piszesz moim językiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p0lacki śmieć 2 Napisano poniedziałek o 22:57 Przed chwilą, BabkaBożaTak napisał: Japa polacki ... udający amanta z zachodu o ty szmaato Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 629 Napisano poniedziałek o 22:59 4 minuty temu, Spaghetti... napisał: Ryby... Onaaaa, ale nie grubej Najbardziej lubie sumy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 251 Napisano poniedziałek o 23:02 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Najbardziej lubie sumy Ja też, mają taką gładką skórę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 629 Napisano poniedziałek o 23:08 4 minuty temu, Spaghetti... napisał: Ja też, mają taką gładką skórę Bo mają słodkie wąsy i muszą co jakiś czas płynąć do góry po powietrze i wtedy gdy tak wypływały w akwarium je głaskałam. Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 251 Napisano poniedziałek o 23:12 (edytowany) 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Bo mają słodkie wąsy i muszą co jakiś czas płynąć do góry po powietrze i wtedy gdy tak wypływały w akwarium je głaskałam. Dobranoc To prawda, ja też mam wąsy i brodę również, ale do głaskania tak jak ta rybka, to ja nie wiem czy się nadaje chociaż lubię. Dobranoc Edytowano poniedziałek o 23:13 przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dżumbo 18 Napisano poniedziałek o 23:15 ale tu słodko a zarazem zbereznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 629 Napisano wtorek o 11:52 ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 84 Napisano wtorek o 13:55 Ira to dobry zespół. Kilka lat temu dostałam kasetę magnetofonową, chyba to 4 płyta studyjna i miałam za zadanie posłuchać w słuchawkach na łokmenie, gdzieś w przestrzeni leśnej. To żem sobie na prędce kupiła i poszłam leżeć na łąkę i wsłuchiwać się w dźwięki. Dobre wspomnienie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 629 Napisano wtorek o 14:01 2 minuty temu, Sev napisał: Ira to dobry zespół. Kilka lat temu dostałam kasetę magnetofonową, chyba to 4 płyta studyjna i miałam za zadanie posłuchać w słuchawkach na łokmenie, gdzieś w przestrzeni leśnej. To żem sobie na prędce kupiła i poszłam leżeć na łąkę i wsłuchiwać się w dźwięki. Dobre wspomnienie. Tak spoko jest. Te stare utwory nawet lepsze ale i nowe fajnie. Mój dom pamiętam że kiedyś słuchałam w kółko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 84 Napisano wtorek o 14:03 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Tak spoko jest. Te stare utwory nawet lepsze ale i nowe fajnie. Mój dom pamiętam że kiedyś słuchałam w kółko. Wiele osób na okrągło słucha jednego utworu jak mu wpadnie w ucho. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
głębinowy gnębiciel 5 Napisano wtorek o 15:46 STARA BITA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margo. 51 Napisano wtorek o 18:03 Chyba najlepsza ich nuta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 251 Napisano wtorek o 19:01 ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 251 Napisano wtorek o 20:23 .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 251 Napisano wtorek o 20:45 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 29 Napisano wtorek o 20:51 Wpierw był ten mój nick, potem patrzę jest piosenka taka, a właściwie to sobie ją przypomniałam bo przecież znałam, bo jak można jej nie znać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 29 Napisano wtorek o 20:52 Piter chodź na ten temat, po co się rozdrabniać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 629 Napisano wtorek o 20:54 8 minut temu, Spaghetti... napisał: 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 29 Napisano wtorek o 20:58 Ta piosenka Sanah o bajce, będzie chyba przypisana w mojej pamięci komuś z tego forum. Każdy z kim się gadało więcej niż z innymi, to ma swoją piosenkę w mojej głowie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 629 Napisano wtorek o 20:59 ... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 629 Napisano wtorek o 21:00 8 minut temu, Pył na wietrze napisał: Piter chodź na ten temat, po co się rozdrabniać? Piter nie przyjdzie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach