Onaaaa 629 Napisano wtorek o 21:03 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Piter nie przyjdzie. Zajęty pisaniem o tabletkach antykoncepcyjnych 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 29 Napisano wtorek o 21:04 Kolejna piosenka przypisana komuś stąd.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 251 Napisano wtorek o 21:05 5 minut temu, Onaaaa napisał: ... ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 629 Napisano wtorek o 21:07 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: ... Romantycznie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 629 Napisano wtorek o 21:08 4 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Kolejna piosenka przypisana komuś stąd.. Nie wiem komu ale co niektórym moze byc ta przypisana 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 29 Napisano wtorek o 21:11 Następna kolejnej osobie z kafe znajomości.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 251 Napisano wtorek o 21:13 6 minut temu, Onaaaa napisał: Romantycznie Dokładnie tak 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 629 Napisano wtorek o 21:17 4 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Następna kolejnej osobie z kafe znajomości.. Znasz wszystkich tutaj? Każda piosenka dla kogoś? Ciekawe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 629 Napisano wtorek o 21:17 4 minuty temu, Spaghetti... napisał: Dokładnie tak Bardzo lubię tą 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 29 Napisano wtorek o 21:19 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Znasz wszystkich tutaj? Każda piosenka dla kogoś? Ciekawe Dla kilku z priv. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
głębinowy gnębiciel 5 Napisano wtorek o 21:19 Przed chwilą, Onaaaa napisał: Znasz wszystkich tutaj? tutaj są tylko wampiry i ich suplikanci, ci drudzy bardzo często nieświadomi swojej roli. są też wojny między wampirami o suplikantów, bo oni dają większą moc. nie można tez przesadzić z wysysaniem z nich energii bo zaczną zdychać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 629 Napisano wtorek o 21:21 Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: Dla kilku z priv. Kilku to też znam ale ty wymieniasz coraz wiecej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 251 Napisano wtorek o 21:22 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Bardzo lubię tą A ja tą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 629 Napisano wtorek o 21:24 1 minutę temu, głębinowy gnębiciel napisał: tutaj są tylko wampiry i ich suplikanci, ci drudzy bardzo często nieświadomi swojej roli. są też wojny między wampirami o suplikantów, bo oni dają większą moc. nie można tez przesadzić z wysysaniem z nich energii bo zaczną zdychać. Są wariaci i są fajni i psychiczni i nienormalni i spoko i chorzy psychicznie. Każdy dla siebie kogoś znajdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 251 Napisano wtorek o 21:24 Kurde, na T.love ograniczenia ? ciekawe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 29 Napisano wtorek o 21:24 Następna piosenka następnej osoby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 629 Napisano wtorek o 21:25 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Kurde, na T.love ograniczenia ? ciekawe Podaj tytuł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 251 Napisano wtorek o 21:26 Przed chwilą, Onaaaa napisał: Podaj tytuł. King Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 629 Napisano wtorek o 21:29 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: King No nie pójdzie, dziwne. Też lubie tą piosenkę. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 7 Napisano wtorek o 21:30 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: King ODPOWIEDZ W KOŃCU CZY SZYNSZYLA SSAŁA TWOJEGO UPOŚLEDZONEGO PYTONGA? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 629 Napisano wtorek o 21:31 Ta jest też zaje bi sta 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 251 Napisano wtorek o 21:32 3 minuty temu, Onaaaa napisał: No nie pójdzie, dziwne. Też lubie tą piosenkę. Fakt, youtube ma jazdy. Fajna, ale znam lepsze klimaty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 629 Napisano wtorek o 21:33 1 minutę temu, TREV0 napisał: ODPOWIEDZ W KOŃCU CZY SZYNSZYLA SSAŁA TWOJEGO UPOŚLEDZONEGO PYTONGA? Weź leki 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 629 Napisano wtorek o 21:34 8 minut temu, Pył na wietrze napisał: Następna piosenka następnej osoby. Dużo znasz z tych priv Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 251 Napisano wtorek o 21:35 Przed chwilą, Onaaaa napisał: Weź leki Olej typa, lepiej pogadajmy i pograjmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 629 Napisano wtorek o 21:38 6 minut temu, Spaghetti... napisał: Fakt, youtube ma jazdy. Fajna, ale znam lepsze klimaty Tak ale mi sie podoba ostatnio coś takiego i aż w szoku jestem bo Dawid to taki dzieciak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 7 Napisano wtorek o 21:39 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: Olej typa, lepiej pogadajmy i pograjmy SZYNSZYLA SSAŁA TWOJEGO UPOŚLEDZONEGO MIKRO PYTONGA? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 251 Napisano wtorek o 21:41 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Tak ale mi sie podoba ostatnio coś takiego i aż w szoku jestem bo Dawid to taki dzieciak. Ok, to wrzuć, bo ja tylko takiego kojarzę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 29 Napisano wtorek o 21:45 9 minut temu, Onaaaa napisał: Dużo znasz z tych priv Nie aż tak dużo;) kilka, choć co prawda nie każdy ma coś przypisane, jakoś tak wyszło. Jedną nie mogę znaleźć, może innym razem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 7 Napisano wtorek o 21:46 4 minuty temu, Spaghetti... napisał: Ok, to wrzuć, bo ja tylko takiego kojarzę SZYNSZYLA SSAŁA TWOJEGO UPOŚLEDZONEGO MIKRO PYTONGA? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach