głębinowy gnębiciel 5 Napisano 19 godzin temu Przed chwilą, Srelcia napisał: Ty otwieraj. brzydzę się dotykac twojej japy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
głębinowy gnębiciel 5 Napisano 19 godzin temu Przed chwilą, salix napisał: Dlaczego matkę automatycznie oceniasz surowiej niż ojca? bo ojciec nie popiarduje na forvm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 5 Napisano 19 godzin temu 20 minut temu, Mam pieniędzy tak napisał: Ja go nie rozumiem bo on lubi te towarzyskie gadki bez celu z kobietami tutaj dla mnie jak to nie idzie w kierunku związku to jest wykorzystywanie typa przez laske w sensie ona tutaj sobie wypelnia pasek staminy towarzystwo typa a w relu czad puka bez słowa. NIE ROZUMIESZ, ŻE NORMALNI LUDZIE CZERPIĄ PRZYJEMNOŚĆ I SATYSFAKCJĘ Z INTERAKCJI SPOŁECZNYCH, BO JESTEŚ AUTYSTYCZNYM ZAFIKSOWANYM NA 2 CZY 3 OBSESJACH, APSOŁECZNYM ODRZUTKIEM 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 621 Napisano 19 godzin temu 6 minut temu, Mam pieniędzy tak napisał: Według mnie zazwyczaj tak bo szanuję swój czas i nie pozwolę robić z siebie fřajera czy to w necie czy na żywo. Jak laska nie jest zainteresowana to wolę innom poznawac albo nawet drzemke a nie jom zabawiac gdy czad śpi po heblowaniu. Z elkom pisałem długo ale głownie o sexie tajemnice pochwy itd i mnie to bawiło interesowalo więc związku nie musiało z tego być. Co innego pisać ebolaty o pogodzie. Nie lubię być wykorzystywany. Z anastazje pisałem rok o wszystkim ale do związku. Bo ty szukasz kobiety i każda inna relacja cie nie zadowala tylko że ja tak nie mam. Związki miałam i co z tego? Posypały sie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 18 Napisano 19 godzin temu 12 minut temu, Onaaaa napisał: Bo on nie szuka żony ale jest wporzadku. Jest fajnym kolesiem. Czy zawsze trzeba gadać z kimś tylko dlatego że ten ktoś będzie z nami w zwiazku? Po prostu samiczki jako jeden argument za typem podajom potrzebę towarzystwa. Więc to wartość i waluta. Normalnie mają to za sex ale w necie kradnom. Te bardziej uczciwe płacą zdjęcia pochwy. Także tu sobie jest w związku z chamem co jom ostro rznie i wystarczy a potrzebę rozmowy uzupelniajom typami w sieci marnujc im życie. Bo czas płynie a w tym czasie mogliby gadać z wolno, i zainteresowanom związkiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 57 Napisano 19 godzin temu 3 minuty temu, salix napisał: Dlaczego matkę automatycznie oceniasz surowiej niż ojca? Bo nienawidzi kobiet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 532 Napisano 19 godzin temu 3 minuty temu, Srelcia napisał: Ty otwieraj. Bawi cie to? Jprd co za upokorzenie 🫤 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
głębinowy gnębiciel 5 Napisano 19 godzin temu Przed chwilą, Srelcia napisał: Bo nienawidzi kobiet. jesteś kiblem ze zepsutą spłuczką ale teraz napisałaś prawdę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 621 Napisano 19 godzin temu 5 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Magdy takie są. Kobiety z żywiołem, z pazurem, nie ciepłe kluchy jak ty. Dlatego nie możesz być Magdą, bo żadna normalna kobieta nie wejdzie w żaden dialog z Kanadyjczykiem, który życzy ludziom raka, śpiączki, że będzie ich kopał po cycach i długo by opowiadać. Masz jakieś traumy z dzieciństwa i nieprzepracowane deficyty? Skąd ten brak wiary w siebie i niska samoocena? Mam tak na imie to nic nie poradzę że tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 532 Napisano 19 godzin temu Przed chwilą, głębinowy gnębiciel napisał: jesteś kiblem ze zepsutą spłuczką ale teraz napisałaś prawdę Co bierzesz? I jak ci pomóc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 18 Napisano 19 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Bo ty szukasz kobiety i każda inna relacja cie nie zadowala tylko że ja tak nie mam. Związki miałam i co z tego? Posypały sie. Jeśli widmo to pasuje to wasza sprawa mi nie pasuje i go nie rozumiem w tej kwestii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
głębinowy gnębiciel 5 Napisano 19 godzin temu Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: I jak ci pomóc? możesz zgłosić moje wpisy do modertorni bo lubię mieć u tych eunuchów fejm, lubię gdy muszą czytac moje wpisy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 57 Napisano 19 godzin temu 2 minuty temu, głębinowy gnębiciel napisał: jesteś kiblem ze zepsutą spłuczką ale teraz napisałaś prawdę Kurdupel niższy ode mnie a się pulta jak mały szczekliwy piesek. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 18 Napisano 19 godzin temu 6 minut temu, TREV0 napisał: NIE ROZUMIESZ, ŻE NORMALNI LUDZIE CZERPIĄ PRZYJEMNOŚĆ I SATYSFAKCJĘ Z INTERAKCJI SPOŁECZNYCH, BO JESTEŚ AUTYSTYCZNYM ZAFIKSOWANYM NA 2 CZY 3 OBSESJACH, APSOŁECZNYM ODRZUTKIEM Piszę z doświadczenia byłem po obu stronach uczynny pomagalem laskom, z innym wystarczyło jej 5 minut żeby poszli do ubikacji. Z dwojga złego wolę zaoszczędzić sobie czas i być tym w ubikacji a nie tom gobkom emocjonalnom do kawy w kawiarni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
głębinowy gnębiciel 5 Napisano 19 godzin temu Przed chwilą, Srelcia napisał: Kurdupel niższy ode mnie a się pulta jak mały szczekliwy piesek. przypierrdol sobei kreske na uspokojenie bo jestes widocznie poddenerwowana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 83 Napisano 19 godzin temu 1 minutę temu, Srelcia napisał: Kurdupel niższy ode mnie a się pulta jak mały szczekliwy piesek. Odrzuciłaś go każdy dupek tak się zachowuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 18 Napisano 19 godzin temu Satysfakcji? Bujalem się z mega lachon brunette kilka miesięcy w weekendy co z tego że orgazm wuzualny jak nie było z tego nawet sexu o związkach zapomnij bo oswiadczona. W końcu wolalem się wyspac niż dla niej wyszykowac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
głębinowy gnębiciel 5 Napisano 19 godzin temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Odrzuciłaś go każdy dupek tak się zachowuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 18 Napisano 19 godzin temu Wszystko się nudzi w końcu taka prawda, obie strony napedza sex, tylko geje potrafią pitupitu ciągnąć w nieskończoność Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 161 Napisano 19 godzin temu 5 minut temu, Srelcia napisał: Bo nienawidzi kobiet. To jest mizogin ofiara własnego rozporka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 5 Napisano 19 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Mam pieniędzy tak napisał: Piszę z doświadczenia byłem po obu stronach uczynny pomagalem laskom, z innym wystarczyło jej 5 minut żeby poszli do ubikacji. Z dwojga złego wolę zaoszczędzić sobie czas i być tym w ubikacji a nie tom gobkom emocjonalnom do kawy w kawiarni Z TOBĄ NIE MA O CZYM ROZMAWIAĆ, WIĘC NIC DZIWNEGO, ŻE WIDZIAŁY W TOBIE TYLKO SIMPA-UPOŚLA, BO NAWET NIE KOLEGĘ, O TOWARZYSZU DO ROZMÓW NIE WSPOMINAJĄC Edytowano 19 godzin temu przez TREV0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 18 Napisano 19 godzin temu Przed chwilą, TREV0 napisał: Z TOBĄ NIE MA O CZYM ROZMAWIAĆ, WIĘC NIC DZIWNEGO, ŻE WIDZIAŁY W TOBIE TYLKO SIMPA-UPOŚLA, BO NAWET NIE KOLEGĘ, O TOWARZYSZU DO ROZMÓW NIE WSPOMINAJĄC NAWET Anastazje rok nie narzekala tematy do rozmowy oprócz sex były nieskończoność Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 83 Napisano 19 godzin temu 1 minutę temu, Mam pieniędzy tak napisał: Anastazje rok nie narzekala tematy do rozmowy oprócz sex były nieskończoność Nie wyobrażam tego liczyła na te miliony większą kasę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 18 Napisano 19 godzin temu 10 minut temu, Onaaaa napisał: Mam tak na imie to nic nie poradzę że tak. Jak stypiara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 5 Napisano 19 godzin temu Przed chwilą, Mam pieniędzy tak napisał: Anastazje rok nie narzekala tematy do rozmowy oprócz sex były nieskończoność PRZECIEŻ TA NAIWNIACZKA WIERZYŁA, ŻE JESTEŚ MILIONEREM I ŁYKAŁA TE TWOJE KITY WSZYSTKIE - I DLATEGO TYLKO ZNOSIŁA TWÓJ AUTYSTYCZNY MONOLOG JAK DOSZŁO DO NIEJ, ŻE ŚCIEMNIASZ TO Z PIERWSZYM LEPSZYM MEWĄ SIĘ SPOTKAŁA XD ZABAWNE TO BYŁO W SUMIE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 18 Napisano 19 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Nie wyobrażam tego liczyła na te miliony większą kasę Były by gdyby był czas i wsparcie, mln to nic trudnego ale według mnie nie warto lepiej wykorzystać pieniądze tu i teraz w związku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 18 Napisano 19 godzin temu Przed chwilą, TREV0 napisał: PRZECIEŻ TA NAIWNIACZKA WIERZYŁA, ŻE JESTEŚ MILIONEREM I ŁYKAŁA TE TWOJE KITY WSZYSTKIE - I DLATEGO TYLKO ZNOSIŁA TWÓJ AUTYSTYCZNY MONOLOG JAK DOSZŁO DO NIEJ, ŻE ŚCIEMNIASZ TO Z PIERWSZYM LEPSZYM MEWĄ SIĘ SPOTKAŁA XD ZABAWNE TO BYŁO W SUMIE Nie było żadnych kitow mój majątek z towarem był okolice 400tyś a ja jej mówiłem wielokrotnie że kilkaset tysięcy mniej niż pół miliona. A towar istnieje bo już 4tyś mi wpadło przecież i kupiłem sobie rzutnik i różne rzeczy żyjąc za 1000. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 5 Napisano 19 godzin temu JAK SIĘ SKAPNĘŁA, ŻE JESTEŚ BEZROBOTNYM GOŁODOOPCEM TO ZARAZ POLECIAŁA NA 15 LAT STARSZEGO MEWĘ - CZEGO TY NADAL NIE ROZUMIESZ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 83 Napisano 18 godzin temu 1 minutę temu, Mam pieniędzy tak napisał: Były by gdyby był czas i wsparcie, mln to nic trudnego ale według mnie nie warto lepiej wykorzystać pieniądze tu i teraz w związku Jak robiła to za pieniądze, takie osoby okradły nawet nie wiedział zapatrzony. Widać preferujesz ten temat, z czego mieli okraść. Piszesz masz kasę psychologii jestem dobry realnie nie masz kasy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 18 Napisano 18 godzin temu 14 minut temu, Srelcia napisał: Kurdupel niższy ode mnie a się pulta jak mały szczekliwy piesek. A tego japonczyka pamietasz jak go pogryzly moskitiery gdy typ mu oblodzil bo byl tak leniwy i zmęczony żeby mu odmówić To mam jego mental do znajomości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach