Mam pieniędzy tak 18 Napisano 19 godzin temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: Jak robiła to za pieniądze, takie osoby okradły nawet nie wiedział zapatrzony. Widać preferujesz ten temat, z czego mieli okraść. Piszesz masz kasę psychologii jestem dobry realnie nie masz kasy. Realnie miałem na koncie 270tyś i 100tyś na oko towaru allegro plus trochę swoich ciuchów i gratow rtv też wtedy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 6 Napisano 19 godzin temu 1 minutę temu, Mam pieniędzy tak napisał: Nie było żadnych kitow mój majątek z towarem był okolice 400tyś a ja jej mówiłem wielokrotnie że kilkaset tysięcy mniej niż pół miliona. A towar istnieje bo już 4tyś mi wpadło przecież i kupiłem sobie rzutnik i różne rzeczy żyjąc za 1000. ALE POD KONIEC WASZEJ ZNAJOMOŚCI STRACIŁEŚ PRAWIE WSZYSTKO I JEJ SIĘ PRZYZNAŁEŚ DO TEGO, I TO SIĘ LICZY, A NIE ILE TAM MIAŁEŚ W SWOICH UROJENIACH CZY JAKICHS BESACH SRESSACH, TY ROBAKU CIĘŻKOMYŚLĄCY WYTŁUSZCZAM, ZEBYŚ POJĄŁ DLACZEGO Z TOBĄ W OGÓLE ROZMAWIAŁA PRZEZ TYLE CZASU, JEŻELI NADAL NIE ZROZUMIAŁEŚ, ŻE WIDZIAŁA W TOBIE TYLKO HAJS I MILIONY, KTÓRE JEJ TAM NAOBIECYWAŁEŚ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 161 Napisano 19 godzin temu 1 minutę temu, Mam pieniędzy tak napisał: A tego japonczyka pamietasz jak go pogryzly moskitiery gdy typ mu oblodzil bo byl tak leniwy i zmęczony żeby mu odmówić To mam jego mental do znajomości Głupi i głupszy holding. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 18 Napisano 19 godzin temu 4 minuty temu, TREV0 napisał: JAK SIĘ SKAPNĘŁA, ŻE JESTEŚ BEZROBOTNYM GOŁODOOPCEM TO ZARAZ POLECIAŁA NA 15 LAT STARSZEGO MEWĘ - CZEGO TY NADAL NIE ROZUMIESZ? Nie dlatego, oszukał jom że miał 40 a nie 45 po drugie zabiegal a jej to schlebialo bo byla pelna kompleksow od zawodu że nie może nikogo mieć, urody też wydawało mi się czasem że jest nie pewna Odnośnie preferencji jej się rozni podobali i lysy ksiądz i wawa inwestor w gajerku wypindrzony obaj dość starzy i Rafał tesz a sama miała ex chudego jak gimnazjum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 83 Napisano 19 godzin temu 1 minutę temu, Mam pieniędzy tak napisał: Realnie miałem na koncie 270tyś i 100tyś na oko towaru allegro plus trochę swoich ciuchów i gratow rtv też wtedy By zamachała tyłkiem nie wiem czy pozwoliła wyczyściła z kasy i tyle. Takie towarzystwo kurtyzany mają to na codzien zapewne ma jakiegoś Alfonsa co pilnuje aby klijenta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 18 Napisano 19 godzin temu 1 minutę temu, TREV0 napisał: ALE POD KONIEC WASZEJ ZNAJOMOŚCI STRACIŁEŚ PRAWIE WSZYSTKO I JEJ SIĘ PRZYZNAŁEŚ DO TEGO, I TO SIĘ LICZY, A NIE ILE TAM MIAŁEŚ W SWOICH UROJENIACH CZY JAKICHS BESACH SRESSACH, TY ROBAKU CIĘŻKOMYŚLĄCY WYTŁUSZCZAM, ZEBYŚ POJĄŁ DLACZEGO Z TOBĄ W OGÓLE ROZMAWIAŁA PRZEZ TYLE CZASU, JEŻELI NADAL NIE ZROZUMIAŁEŚ, ŻE WIDZIAŁA W TOBIE TYLKO HAJS I MILIONY, KTÓRE JEJ TAM NAOBIECYWAŁEŚ Wiadomo że to ładna dziewczyna i nie poleci na 0, trzeba coś mieć czy pieniądze czy mieszkanie tak wypada nawet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 83 Napisano 19 godzin temu 1 minutę temu, Mam pieniędzy tak napisał: Wiadomo że to ładna dziewczyna i nie poleci na 0, trzeba coś mieć czy pieniądze czy mieszkanie tak wypada nawet Ładna tutaj nie siedzi na forum bo jak chce to mają na pęczki lepszych od wszystkich tutaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 18 Napisano 19 godzin temu 3 minuty temu, salix napisał: Głupi i głupszy holding. On miał typów gdzieś bo nie chce z nimi sex to po co marnować czas Wolał grać samodzielnie ja też wolę gry przechodzic a nie fifa bez celu z kolegą Lachonom albo związku albo nara to wysylal od razu kootasa bo twierdzil że jak normalna to będzie ucieszona a jak chce tylko wykorzystać do pitutpitu to się oburzy i ucieknie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 18 Napisano 19 godzin temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: Ładna tutaj nie siedzi na forum bo jak chce to mają na pęczki lepszych od wszystkich tutaj. Tak czasem mówię to oburzenie wszystkich jest no ona według mnie była ta ładniejsza i dlatego moja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 6 Napisano 19 godzin temu 3 minuty temu, Mam pieniędzy tak napisał: Wiadomo że to ładna dziewczyna i nie poleci na 0, trzeba coś mieć czy pieniądze czy mieszkanie tak wypada nawet ŁO K... NIE WIERZĘ, ŻE W KOŃCU POJĄŁEŚ TĄ FUNDAMENTALNĄ KWESTIĘ XD TO DLACZEGO WCIĄŻ MASZ DO NIEJ ŻAL? I CO JEJ PO TWOJEJ MELINIE? JĄ PEWNIE STAĆ NA LEPSZE I WIĘKSZE MIESZKANIE, TUTKOM AKURAT SZYBKO NA WŁASNĄ CHATĘ IDZIE UZBIERAĆ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 161 Napisano 19 godzin temu 3 minuty temu, Mam pieniędzy tak napisał: On miał typów gdzieś bo nie chce z nimi sex to po co marnować czas Wolał grać samodzielnie ja też wolę gry przechodzic a nie fifa bez celu z kolegą Lachonom albo związku albo nara to wysylal od razu kootasa bo twierdzil że jak normalna to będzie ucieszona a jak chce tylko wykorzystać do pitutpitu to się oburzy i ucieknie Nie wiem o czym piszesz. Jesteś w stanie przetłumaczyć to na polski? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 18 Napisano 19 godzin temu 1 minutę temu, TREV0 napisał: ŁO K... NIE WIERZĘ, ŻE W KOŃCU POJĄŁEŚ TĄ FUNDAMENTALNĄ KWESTIĘ XD TO DLACZEGO WCIĄŻ MASZ DO NIEJ ŻAL? I CO JEJ PO TWOJEJ MELINIE? JĄ PEWNIE STAĆ NA LEPSZE I WIĘKSZE MIESZKANIE, TUTKOM AKURAT SZYBKO NA WŁASNĄ CHATĘ IDZIE UZBIERAĆ Ta melina jest warta dużo pieniędzy, mógłbym zamieszkać u niej a hajs uwolnić i mieć więcej niż wtedy. Więc nie pisz głupot z zazdrości bo akurat nieruchomości dobrze trzymają wartość pieniądze. Ludzie placom czynsz i nie sprzedadzom ci coraz taniej tylko coraz drożej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 6 Napisano 18 godzin temu 12 minut temu, Mam pieniędzy tak napisał: Ta melina jest warta dużo pieniędzy, mógłbym zamieszkać u niej a hajs uwolnić i mieć więcej niż wtedy. Więc nie pisz głupot z zazdrości bo akurat nieruchomości dobrze trzymają wartość pieniądze. Ludzie placom czynsz i nie sprzedadzom ci coraz taniej tylko coraz drożej. HAHA, NIE MÓGŁBYŚ ZAMIESZKAĆ U NIEJ, BO ONA W D... MIAŁA CWANEGO GOŁODOOPCA, I NA CO JEJ BEZROBOL? CHYBA OCIPIAŁEŚ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 18 Napisano 18 godzin temu 3 minuty temu, TREV0 napisał: DLACZEGO WCIĄŻ MASZ DO NIEJ ŻAL? Bo zostawila mnie na bessie a gdyby mnie wspierala i dała kilka lat było by dzisiaj 1,5mln w nVidii. Po drugie twierdzila że nie jest materialistkom, że jestem pewniakiem. Po trzecie kochałem jom a to według mnie cenne jak ktoś nie docenia miłości nie doceni niczego i nie osiągnie szczęścia. Myślałem że jak mamy siebie to mamy wszystko a pieniądze się jakoś zdobędzie widać byłem zakochany i naiwny. Narobilem głupot ale mój umysł wariowal bo odchodzi. A czemu odchodzila to nie wiem podejrzewam że mewa jom zranil i skonczyla to po roku bo brak spotkania. Później miała jeszcze slomiany zapal ale moje straty. No ja postawilem jom nad pieniedzmi ona jednak mnie nie. Więc jej nie ma. Dla mnie to głupie bo co więcej potrzeba do szczęścia niż mieszkanie z rtv i posiadanie siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 18 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, TREV0 napisał: HAHA, NIE MÓGŁBYŚ ZAMIESZKAĆ U NIEJ, BO ONA W D... MIAŁA CWANEGO GOŁODOOPCA, I NA CO JEJ BEZROBOL? CHYBA OCIPIAŁEŚ Oczywiście że mogłem nawet tak się umawialiśmy że ja tam pojadę a nie że ona tutaj. Ona miała rodzinę znajomych mnie tu nic nie trzymalo oprócz matki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaTak 27 Napisano 18 godzin temu 1 minutę temu, Mam pieniędzy tak napisał: Bo zostawila mnie na bessie a gdyby mnie wspierala i dała kilka lat było by dzisiaj 1,5mln w nVidii. Po drugie twierdzila że nie jest materialistkom, że jestem pewniakiem. Po trzecie kochałem jom a to według mnie cenne jak ktoś nie docenia miłości nie doceni niczego i nie osiągnie szczęścia. Myślałem że jak mamy siebie to mamy wszystko a pieniądze się jakoś zdobędzie widać byłem zakochany i naiwny. Narobilem głupot ale mój umysł wariowal bo odchodzi. A czemu odchodzila to nie wiem podejrzewam że mewa jom zranil i skonczyla to po roku bo brak spotkania. Później miała jeszcze slomiany zapal ale moje straty. No ja postawilem jom nad pieniedzmi ona jednak mnie nie. Więc jej nie ma. Dla mnie to głupie bo co więcej potrzeba do szczęścia niż mieszkanie z rtv i posiadanie siebie. Na oczy jej nie widziałeś xD to ma być miłość? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 18 Napisano 18 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, TREV0 napisał: JEJ BEZROBOL? CHYBA OCIPIAŁEŚ Nie znasz dziewczyny jej byly też robił giełdzie, to się sprzedaje mieszkanie kupuje na dołku bessy i robi x14 w 4 lata i nic więcej nie trzeba w życiu robić Ale trzeba mieć jaja i zrobić to z głową imadrze Edytowano 18 godzin temu przez Mam pieniędzy tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 18 Napisano 18 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaTak napisał: Na oczy jej nie widziałeś xD to ma być miłość? Była kobiety majom inaczej cenio, real mi wystarczy zdjęcia pisanue Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 18 Napisano 18 godzin temu X14 bo z dołka bessy to by było tyle X7 z miejsca gdzie ja kupiłem nVidie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 18 Napisano 18 godzin temu 4 minuty temu, BabkaBożaTak napisał: Na oczy jej nie widziałeś xD to ma być miłość? Elce się sni Malowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 18 Napisano 18 godzin temu 2 minuty temu, Mam pieniędzy tak napisał: Elce się sni Malowany A na oczy nie widziała czyli jeśli można snic to można też kochać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 24 Napisano 18 godzin temu 6 minut temu, BabkaBożaTak napisał: Na oczy jej nie widziałeś xD to ma być miłość? Gdy mu to kiedyś napisałam, odpisałaś mi że nie mnie oceniać jak ktoś jest w stanie się zakochać, w jakiej sytuacji, czy to miłość czy nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 24 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, Mam pieniędzy tak napisał: A na oczy nie widziała czyli jeśli można snic to można też kochać Jest niewyżyta, dlatego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 18 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: Jest niewyżyta, dlatego. A ja niewyzyty milosnie więc mnie bierze przez kable. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 18 Napisano 18 godzin temu 2 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Gdy mu to kiedyś napisałam, odpisałaś mi że nie mnie oceniać jak ktoś jest w stanie się zakochać, w jakiej sytuacji, czy to miłość czy nie. To był taki haj hormonów że powinienem być ubezwłasnowolnieniony do własnego portfela. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 18 Napisano 18 godzin temu 3 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Jest niewyżyta, dlatego. Laskom może brakuje całe życie kasy na fryzjera na siamto mnie zawsze brakowało miłości matka mi dała tyle co nic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 24 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, Mam pieniędzy tak napisał: A ja niewyzyty milosnie więc mnie bierze przez kable. Wiem co masz na mysli. Btw, zauważyłam od dawna, że Ty sporo widzisz, w sensie wiesz jakim, nie chodzi mi tylko o Elę, czy Anastazję, ale ogólnie o ludzi jako takich. Podobnie widzę u Filipa, że jest niegłupi, ma dobre przemyślenia, tylko złe decyzje podejmuje, ale to z winy wiadomo czego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 18 Napisano 18 godzin temu A hajs miałem gdzieś zawsze więc oszczędności przychodzom mi łatwiej bo mi wystarczy PlayStation i jestem zadowolony Słabość mam do słodyczy jedynie huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 24 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, Mam pieniędzy tak napisał: Laskom może brakuje całe życie kasy na fryzjera na siamto mnie zawsze brakowało miłości matka mi dała tyle co nic. Laskom brakuje tego co i facetom, tylko że w czym innym tego szukają- podbicia sobie ego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 24 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, Mam pieniędzy tak napisał: A hajs miałem gdzieś zawsze więc oszczędności przychodzom mi łatwiej bo mi wystarczy PlayStation i jestem zadowolony Słabość mam do słodyczy jedynie huh To widać, że nie rzucasz kasy grubej w to co inni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach