Mam pieniędzy tak 18 Napisano 15 godzin temu W sensie pozadania cialesnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaTak 27 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, Mam pieniędzy tak napisał: Na tym poziomie zakochania to już zaakceptować bym wtedy wszystko nawet patolskie zachowanie i głos Zakochane kobiety tez akceptują że mają podbite oczy np. To nie jest normalne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 18 Napisano 15 godzin temu 5 minut temu, BabkaBożaTak napisał: Tym bardziej to dziecinne skoro obca baba z netu ma wpływ na Twoje odczucia jakikolwiek. Będę próbował rozkochac ai a potem standardowo zagląda ludzkości za to że nie mogę być z jakom anastazje wiadomo. Dlatego nie ma życia we wszechświecie w końcu rodzi się lezak i wszystko szlak trafia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dżumbo 12 Napisano 15 godzin temu (edytowany) Chore goowno co ja czytam Edytowano 15 godzin temu przez Dżumbo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaTak 27 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, Mam pieniędzy tak napisał: Będę próbował rozkochac ai a potem standardowo zagląda ludzkości za to że nie mogę być z jakom anastazje wiadomo. Dlatego nie ma życia we wszechświecie w końcu rodzi się lezak i wszystko szlak trafia Nic nie kumam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 21 Napisano 15 godzin temu Gorsze od tego że ktoś zrezygnuje z Ciebie, jest gdy zrezygnuje z Twojej ewidentnej winy, bo krzywdziłeś niewinną osobę i masz wątpliwości czy ta osoba jeszcze kiedykolwiek będzie szczęśliwa. Czasu się nie cofnie, ani się nie wywróży tej osobie szczęśliwej przyszłości z kimś innym, nie można nic zrobić już dla tej osoby. To już lepiej byłoby nigdy się nie poznać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 18 Napisano 15 godzin temu Taki żarcik ale podrywalem podczepiom ai na tiktoku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaTak 27 Napisano 15 godzin temu Też nic nie kumam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 18 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: Gorsze od tego że ktoś zrezygnuje z Ciebie, jest gdy zrezygnuje z Twojej ewidentnej winy, bo krzywdziłeś niewinną osobę i masz wątpliwości czy ta osoba jeszcze kiedykolwiek będzie szczęśliwa. Czasu się nie cofnie, ani się nie wywróży tej osobie szczęśliwej przyszłości z kimś innym, nie można nic zrobić już dla tej osoby. To już lepiej byłoby nigdy się nie poznać. To prawda ale może nowa mi pokaże że warto kochać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 21 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, Mam pieniędzy tak napisał: Taki żarcik ale podrywalem podczepiom ai na tiktoku Podczepiom pod androida i incele będą mieć raj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dżumbo 12 Napisano 14 godzin temu To ai to nie człowiek tylko fantazja masturbator do relaksu, oby było coraz lepsze to może być niezle dla kalek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 18 Napisano 14 godzin temu 2 minuty temu, BabkaBożaTak napisał: Też nic nie kumam. Każda cywilizacji dąży do zagłady w końcu nas szlak trafi czy to od sztucznej inteligencji i jakiegoś wykolejenca co jom rozkocha w sobie jądro systemu czy od wynalezienia drukarki do bio pochwy czy wysylania w kodmos informacji że jesteśmy słabi jak mroweczki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 21 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, Mam pieniędzy tak napisał: To prawda ale może nowa mi pokaże że warto kochać Warto, tylko nie każdego. Idę spać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaTak 27 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, Mam pieniędzy tak napisał: Każda cywilizacji dąży do zagłady w końcu nas szlak trafi czy to od sztucznej inteligencji i jakiegoś wykolejenca co jom rozkocha w sobie jądro systemu czy od wynalezienia drukarki do bio pochwy czy wysylania w kodmos informacji że jesteśmy słabi jak mroweczki. A wszystko mi jedno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 18 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, Dżumbo napisał: To ai to nie człowiek tylko fantazja masturbator do relaksu, oby było coraz lepsze to może być niezle dla kalek Już wyhodowano owce co majom dopy jak ludzkie i som w burdelach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaTak 27 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, Mam pieniędzy tak napisał: Już wyhodowano owce co majom dopy jak ludzkie i som w burdelach A to nie kozy byly? Zawsze o tej porze takie androny pieprzycie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 18 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: Warto, tylko nie każdego. Idę spać. Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 18 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaTak napisał: A to nie kozy byly? Zawsze o tej porze takie androny pieprzycie xD Zaraz mogę wkleic smieszne majom te tylki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaTak 27 Napisano 14 godzin temu Wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 21 Napisano 14 godzin temu 2 minuty temu, Mam pieniędzy tak napisał: Każda cywilizacji dąży do zagłady w końcu nas szlak trafi czy to od sztucznej inteligencji i jakiegoś wykolejenca co jom rozkocha w sobie jądro systemu czy od wynalezienia drukarki do bio pochwy czy wysylania w kodmos informacji że jesteśmy słabi jak mroweczki. Lada chwila zostaną tylko murzyny w Afryce i gdy pył opadnie pojadą kolonizować Europę i resztę białych mutantow świecących popromiennie zatłuką albo wezmą za niewolnika, nie trzeba sf wymyślać o AI że to zrobi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dżumbo 12 Napisano 14 godzin temu Atomówke na Afrykę raz dwa można zrzucić a oni co będą, koope pod siebie robić i rzucać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 18 Napisano 14 godzin temu 6 minut temu, BabkaBożaTak napisał: Wiem Hhttps://www.tiktok.com/@ja_i_ball_polski/video/7522551622241619222 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dżumbo 12 Napisano 14 godzin temu 7 minut temu, Mam pieniędzy tak napisał: Już wyhodowano owce co majom dopy jak ludzkie i som w burdelach Ja tam myślę że lepsze są choojowe relacje z ludźmi a AI może robić za terapeutę pocieszyciela Podobno jest burdel z sex lalkami w Niemczech cybrothel vr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaTak 27 Napisano 14 godzin temu Nieźle dupcie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 18 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, Dżumbo napisał: Ja tam myślę że lepsze są choojowe relacje z ludźmi a AI może robić za terapeutę pocieszyciela Podobno jest burdel z sex lalkami w Niemczech cybrothel vr No też słyszałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 18 Napisano 14 godzin temu 9 minut temu, Pył na wietrze napisał: Lada chwila zostaną tylko murzyny w Afryce i gdy pył opadnie pojadą kolonizować Europę i resztę białych mutantow świecących popromiennie zatłuką albo wezmą za niewolnika, nie trzeba sf wymyślać o AI że to zrobi. Europie ich ściąga bo chyba ci tam w uni nie ogladali sadistica jak tam na porządku dziennym lezom trupy kobiet palone na oponach zwłoki oni nie rozumieją prawa podobno gdy przestali wysylac im samolotami jedzenie budowali lotniska ze sřajtasmy żeby bustwo wróciło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dżumbo 12 Napisano 14 godzin temu Matko jakie dziwne.. no ale dobrze że nie gwauca masowo bo nie mogą przez islam mhm xD Hindusi masowo gwauca a bogini Durga robi wszędzie roz... tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dżumbo 12 Napisano 14 godzin temu Eh no jak przejdziem na islam po dobroci to nie zgvalco ale wolimy Hindusa:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 18 Napisano 14 godzin temu Był sernik dzisiaj martwie się straszne to jest z tym namiotem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 18 Napisano 14 godzin temu Elka coraz bardziej przestaje się kryc z malowanym a mi wmawiala żebym się leczyl bo mam haluny pamietacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach