Mam pieniędzy tak 18 Napisano 14 godzin temu A też jestem ostrożny bo nie chce psa ogrodnika grać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 18 Napisano 14 godzin temu Wreszcie typ promuje jak wygląda męska klata a nie plascy kalecy malowani Hhttps://www.tiktok.com/@piotr_wojtowicz/video/7527706270267231510 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 18 Napisano 14 godzin temu Najwyżej zdechne z braku kasy bałem się że będę zalowac jak nie spróbuję o niom zawalczyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 18 Napisano 14 godzin temu Kara jest wysoka 26lat pracy to gorzej niż dożywocie huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 18 Napisano 14 godzin temu Muszę coś wymyślić dumbo a ta elka też myślałem że jest inna a to zwykły pustak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 18 Napisano 14 godzin temu Ogólnie to mam podejrzenia że jak pójdę do lekarza to wykryjom raka albo coś i niepotrzebnie się spinam muszę zaufać procesowi bankructwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 18 Napisano 14 godzin temu Za ładna była takie na kase lecom anastazje faktycznie chcom się ustawić mordom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 533 Napisano 9 godzin temu Ile wypalone papierosów, przy produkcji tylu stron Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 411 Napisano 8 godzin temu Jak się Madziu spało? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 21 Napisano 7 godzin temu 6 godzin temu, Mam pieniędzy tak napisał: Europie ich ściąga bo chyba ci tam w uni nie ogladali sadistica jak tam na porządku dziennym lezom trupy kobiet palone na oponach zwłoki oni nie rozumieją prawa podobno gdy przestali wysylac im samolotami jedzenie budowali lotniska ze sřajtasmy żeby bustwo wróciło UE myśli że zaprogramuje każdego tylko tylko tym, że pokaże dutki. Zachód zepsuty nie rozumie jak inne narody są zżyte ze swoimi korzeniami i mentalnością, lepiej gdyby pamiętało się, tak dla przykładu o Rwandzie i zachowało rozsądek. 6 godzin temu, Mam pieniędzy tak napisał: Najwyżej zdechne z braku kasy bałem się że będę zalowac jak nie spróbuję o niom zawalczyc Masz rację, tak by mogło być. Gdy coś jest bardzo ważne dla człowieka, to najgorsze co może być i czego będzie żałował to brak podjętych działań. Zawsze lepsza jest porażka, niż rozmyślania co by było gdyby.. ale jestem tchórz żeby spróbować. W najgorszym wypadku jest się przegranym, ale nie przegranym tchórzem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 533 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: UE myśli że zaprogramuje każdego tylko tylko tym, że pokaże dutki. Zachód zepsuty nie rozumie jak inne narody są zżyte ze swoimi korzeniami i mentalnością, lepiej gdyby pamiętało się, tak dla przykładu o Rwandzie i zachowało rozsądek. Unia chce likwidację bankomatów w Polsce i płatność tylko gotówką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 260 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Masz rację, tak by mogło być. Gdy coś jest bardzo ważne dla człowieka, to najgorsze co może być i czego będzie żałował to brak podjętych działań. Zawsze lepsza jest porażka, niż rozmyślania co by było gdyby.. ale jestem tchórz żeby spróbować. W najgorszym wypadku jest się przegranym, ale nie przegranym tchórzem. Będzie z dumą wspominać twoje słowa za rok pod mostem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 533 Napisano 7 godzin temu 14 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Będzie z dumą wspominać twoje słowa za rok pod mostem. Filip ma duży namiot, więc Leżak i inni też się zmieszczą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*****_*** 61 Napisano 7 godzin temu 33 minuty temu, Pył na wietrze napisał: UE myśli że zaprogramuje każdego w domu wszyscy zdrowi ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*****_*** 61 Napisano 7 godzin temu 6 godzin temu, Mam pieniędzy tak napisał: wykryjom raka albo dodatkowy chromosom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*****_*** 61 Napisano 7 godzin temu 7 godzin temu, Mam pieniędzy tak napisał: Już wyhodowano owce co majom dopy jak ludzkie i som w burdelach to pewnei po to zeby wiecej miesa bylo a wam sie wszystko z ruch.niem kojarzy nawet owca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*****_*** 61 Napisano 6 godzin temu 13 godzin temu, głębinowy gnębiciel napisał: chyba ty na swoim ćpunko 13 godzin temu, BabkaBożaTak napisał: 13 godzin temu, Mam pieniędzy tak napisał: Ty nie rozumiesz z kim piszesz ja chodzę bez majtek i cały czas się tam dotykam 13 godzin temu, głębinowy gnębiciel napisał: normalna baba to jakby poczytała to co ja tu do niej wypisuję to już dawno by przestała wchodzić na forvm 13 godzin temu, salix napisał: miałam bekę z seksu za kamienica, bekowy patotemat polecam kazdemu czytajacemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 411 Napisano 6 godzin temu Uważam, że temat jednak trzyma jakiś tam poziom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 159 Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, *****_*** napisał: bekowy patotemat polecam kazdemu czytajacemu Lezak wywalił screena rozmowy z elcia w której pisala ze uprawia seks za swoją kamienica. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 411 Napisano 5 godzin temu Po przyjacielsku screeny rozmów robił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 159 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, Malowany napisał: Po przyjacielsku screeny rozmów robił Taki przyjaciel to skarb. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*****_*** 61 Napisano 5 godzin temu 9 minut temu, salix napisał: Lezak wywalił screena rozmowy z elcia w której pisala ze uprawia seks za swoją kamienica. naprawde ? wiele mnie omienlo widze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*****_*** 61 Napisano 5 godzin temu 9 minut temu, Malowany napisał: Po przyjacielsku screeny rozmów robił chciala go tym zachecic do wyjscia z domu ? zapomniala ze lezak sie ludzi boi to tym bardziej jak mu zaproponuje sex w miejscu publicznym to ucieknie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 411 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, *****_*** napisał: chciala go tym zachecic do wyjscia z domu ? zapomniala ze lezak sie ludzi boi to tym bardziej jak mu zaproponuje sex w miejscu publicznym to ucieknie Pewnie gadu gadu o seksie, a on do tego podwalal 3 minuty temu, salix napisał: Taki przyjaciel to skarb. I to jaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 411 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, *****_*** napisał: naprawde ? wiele mnie omienlo widze Jak pani z ambony się zniesmaczyła ta kamienica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*****_*** 61 Napisano 4 godziny temu się dzieje w tym warszawa śródwmiescie a co nie mogli juz do domu dojsc czy o co chodzi ? jzu bardziej bym za cudza kamienica zrozumial ale za swoja ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 159 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, *****_*** napisał: się dzieje w tym warszawa śródwmiescie a co nie mogli juz do domu dojsc czy o co chodzi ? jzu bardziej bym za cudza kamienica zrozumial ale za swoja ? Z kontekstu wynikało, że w domu nie mieli warunków przy matce i dziecku dlatego za kamienica itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*****_*** 61 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, salix napisał: Z kontekstu wynikało, że w domu nie mieli warunków przy matce i dziecku dlatego za kamienica itp. no to jak w domu nie ma warunkow do sexu to po c o robic za kamienica drugiego bombelka ? ja od katastrofy to moze chyba tylko to uchronic ze nie ma warunkow do bzykania bo za chwile bedzie 5 dzieci matka bezrobotne gachy i dejcie dobrzy ludzie szlachetna paczke bo bombelki chca miec lalke babrbie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*****_*** 61 Napisano 4 godziny temu lezak to tez dobry degenerat ma 20 nickow dziennie i kolekcje privów z 5 lat zachowal mimo tego tu sie nie da pisac bo dostaje bana i nie wiadomo co ktos napisal a chlop ma skriny rozmow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 159 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, *****_*** napisał: lezak to tez dobry degenerat ma 20 nickow dziennie i kolekcje privów z 5 lat zachowal mimo tego tu sie nie da pisac bo dostaje bana i nie wiadomo co ktos napisal a chlop ma skriny rozmow To był screen z powiadomienia z poczty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach