Srelcia 61 Napisano wczoraj o 21:13 2 minuty temu, BabkaBożaTak napisał: Mm Smacznego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
głębinowy gnębiciel 5 Napisano wczoraj o 21:14 Przed chwilą, Śpiąca król...caryca napisał: Ale bzdury z tymi znakami. jako strzelec muszę napisać ze bardzo mądre - ja nie nadaje się na męża, ponieważ nie mam natury niewolnika tylko pana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 20 Napisano wczoraj o 21:14 1 minutę temu, Śpiąca król...caryca napisał: Ale bzdury z tymi znakami. Nie bzdury z byka jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 417 Napisano wczoraj o 21:15 Przed chwilą, Mam pieniędzy tak napisał: Nie bzdury z byka jestem Bardziej z panny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 161 Napisano wczoraj o 21:15 1 minutę temu, Śpiąca król...caryca napisał: Taki biznes to i z sąsiadem bym mogła robić Raport cenowy: słoik 900 ml ogórków małosolnych 30 zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 532 Napisano wczoraj o 21:15 Przed chwilą, Mam pieniędzy tak napisał: Nie bzdury z byka jestem To ty mi wysyłasz cały czas coś na skrzynkę? Zapchana od wiosny i nieczynna. Więc nie odczytam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 76 Napisano wczoraj o 21:16 Przed chwilą, salix napisał: Raport cenowy: słoik 900 ml ogórków małosolnych 30 zł. W ogórki jestem słaba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 7 Napisano wczoraj o 21:16 9 minut temu, Malowany napisał: I żałuję. Kiedy to było? Ty się kur dziewczyno sadzisz do niej codziennie. Kiedy ona nic pierwsza o tobie nie pisze. O hu ci chodzi? Może tak trzeba z tobą rozmawiać. ROZYEBAŁO MNIE TO PISANE W KONTEKŚCIE TEJ RYCZĄCEJ 50-LETNIEJ MENOPAUZY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 161 Napisano wczoraj o 21:17 (edytowany) 2 minuty temu, Śpiąca król...caryca napisał: W ogórki jestem słaba. Ja też, próbowałam robić i jakieś miękkie mi wyszły, mimo że ogórki z dobrego źródła. Edytowano wczoraj o 21:18 przez salix Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 417 Napisano wczoraj o 21:18 Przed chwilą, TREV0 napisał: ROZYEBAŁO MNIE TO PISANE W KONTEKŚCIE TEJ RYCZĄCEJ 50-LETNIEJ MENOPAUZY Uwierz mi, że też mi to określenie w hu nie pasowało 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 532 Napisano wczoraj o 21:18 6 minut temu, Śpiąca król...caryca napisał: Taki biznes to i z sąsiadem bym mogła robić Z jakim sąsiadem? Od razu sąsiad Ci w głowie Mamy kącik zabawy też dla dzieci, więc przyjemne z pożytecznym I cudowne widoki... 🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 7 Napisano wczoraj o 21:18 SWOJĄ DROGĄ, PRZEZ MENOPAUZĘ CHYBA ZNOWU BANA ZŁAPAŁEM CZEKAJ NA ODWET ŁYSA, TERAZ NIE POPUSZCZĘ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 20 Napisano wczoraj o 21:18 2 minuty temu, Malowany napisał: Bardziej z panny Elka jest chyba panna i nie nadaje się do ślubu co zresztą widać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 532 Napisano wczoraj o 21:19 Przed chwilą, salix napisał: Ja też, próbowałam robić i jakieś miękkie mi wyszyły, mimo że ogórki z dobrego źródła. Ja zalewam zimną wodą. Na 1 litr zimnej wody łyżkę soli kamiennej i zawsze są twarde. Jak nie powiem co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 417 Napisano wczoraj o 21:21 2 minuty temu, Mam pieniędzy tak napisał: Elka jest chyba panna i nie nadaje się do ślubu co zresztą widać To tak jak ja 🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 61 Napisano wczoraj o 21:21 5 minut temu, Malowany napisał: Bardziej z panny Ja jestem panna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 532 Napisano wczoraj o 21:22 2 minuty temu, TREV0 napisał: SWOJĄ DROGĄ, PRZEZ MENOPAUZĘ CHYBA ZNOWU BANA ZŁAPAŁEM CZEKAJ NA ODWET ŁYSA, TERAZ NIE POPUSZCZĘ Właśnie mi się kończy okres, nie mam menopauzy, nie jestem łysa i widzę groźby. Boli kosz? Przykro mi ale nie jestem zainteresowana maleńki z metra cięty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
głębinowy gnębiciel 5 Napisano wczoraj o 21:22 Przed chwilą, Srelcia napisał: Ja jestem panna. raczej divka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 161 Napisano wczoraj o 21:23 Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: Ja zalewam zimną wodą. Na 1 litr zimnej wody łyżkę soli kamiennej i zawsze są twarde. Jak nie powiem co Ja tez zimną woda zalewalam z liściem dębu i porzeczki próbowałam i ... miękkie ogórki do wyrzucenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 20 Napisano wczoraj o 21:23 2 minuty temu, Malowany napisał: To tak jak ja 🥰 Też panna? XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 76 Napisano wczoraj o 21:24 5 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Z jakim sąsiadem? Od razu sąsiad Ci w głowie Mamy kącik zabawy też dla dzieci, więc przyjemne z pożytecznym I cudowne widoki... 🥰 Z sąsiadem badylarzem, poważny biznesmen. A tobie tylko jedno w głowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 20 Napisano wczoraj o 21:24 4 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Ja zalewam zimną wodą. Na 1 litr zimnej wody łyżkę soli kamiennej i zawsze są twarde. Jak nie powiem co Pleśń mi weszła w dwa pomidory ciotki musiałem odkroic i wywalic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 532 Napisano wczoraj o 21:24 4 minuty temu, Mam pieniędzy tak napisał: Elka jest chyba panna i nie nadaje się do ślubu co zresztą widać A ty stary kawaler. Moja świętej pamięci babka mówiła, że jak facet mając 35 lat nadal jest sam, to znaczy, że coś z nim nie tak. Albo trunkowy, albo psychiczny lub mamisynek (kolejność przypadkowa ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 20 Napisano wczoraj o 21:25 Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: A ty stary kawaler. Moja świętej pamięci babka mówiła, że jak facet mając 35 lat nadal jest sam, to znaczy, że coś z nim nie tak. Albo trunkowy, albo psychiczny lub mamisynek (kolejność przypadkowa ) Ja nieśmiały no i nie pracuje tego mało która akceptacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 61 Napisano wczoraj o 21:26 4 minuty temu, Malowany napisał: To tak jak ja 🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 20 Napisano wczoraj o 21:27 Przed chwilą, Srelcia napisał: Będzie trzeci bombelka? Ale dasz pobzykac się kiedyś co kota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 532 Napisano wczoraj o 21:27 1 minutę temu, salix napisał: Ja tez zimną woda zalewalam z liściem dębu i porzeczki próbowałam i ... miękkie ogórki do wyrzucenia. Jednakowej wielości ogórki wsadzaj i raczej twarde. Ja dodaje liście winogron i dużo kopru. Zawsze mi wychodzą. Ale jest jedno ale - Robię to z ogórków własnego siewu, bo co roku sądzę ogórki, cukinię, sałatę, rzodkiewkę, cebulkę i szczypiorek. Koper mi tylko mały wyszedł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 417 Napisano wczoraj o 21:27 1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał: A ty stary kawaler. Moja świętej pamięci babka mówiła, że jak facet mając 35 lat nadal jest sam, to znaczy, że coś z nim nie tak. Albo trunkowy, albo psychiczny lub mamisynek (kolejność przypadkowa ) Ciekawe co by powiedziała, o samotnej 48 letniej alkoholiczce. Jak myślisz? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 532 Napisano wczoraj o 21:28 2 minuty temu, Mam pieniędzy tak napisał: Ja nieśmiały no i nie pracuje tego mało która akceptacji U ciebie fobie dochodzą, no i z ciotką wychodzisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 417 Napisano wczoraj o 21:28 Przed chwilą, Mam pieniędzy tak napisał: Będzie trzeci bombelka? Ale dasz pobzykac się kiedyś co kota Jak się złapiesz mocno za jajka i wyjdziesz z nory. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach