głębinowy gnębiciel 5 Napisano wczoraj o 21:43 cvrwa tresuje przegrywa beka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 20 Napisano wczoraj o 21:43 1 minutę temu, Malowany napisał: Nie projektuj na mnie swojego kalectwa Nie jeden zadbany i doswiadczony milf lepszy od młodej Ja mam od takich najlepsze doświadczenia 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 7 Napisano wczoraj o 21:44 Przed chwilą, Mam pieniędzy tak napisał: Nie jeden zadbany i doswiadczony milf lepszy od młodej Ja mam od takich najlepsze doświadczenia PRAVICZEK WYMIANĘ KILKU ZDAŃ PRZEZ NET NAZYWA "DOŚWIADCZENIEM" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 418 Napisano wczoraj o 21:45 Przed chwilą, Mam pieniędzy tak napisał: Nie jeden zadbany i doswiadczony milf lepszy od młodej Ja mam od takich najlepsze doświadczenia Ty nie masz żadnych doświadczeń, jeśli chodzi o seks. Zejdź piwniczak na ziemię. Jesteś ulanym, obleśnym zbokiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaTak 36 Napisano wczoraj o 21:45 1 minutę temu, Mam pieniędzy tak napisał: Nie jeden zadbany i doswiadczony milf lepszy od młodej Ja mam od takich najlepsze doświadczenia Jesteś chorom bestiom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 7 Napisano wczoraj o 21:45 'DOŚWIADCZENIE KORESPONDENCJI' PEWNIE SE UROIŁ JAKIEŚ, IKS DE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 20 Napisano wczoraj o 21:45 8 minut temu, Srelcia napisał: Nie wypowiadaj się za mnie bo nie ma takiej możliwości zeby to zwierzę mnie dotkneło kiedykolwiek. Nom. A co będzie jak malowany się wykrzaczy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 532 Napisano wczoraj o 21:45 Przed chwilą, Malowany napisał: Nie przy tobie. Z ciebie to zawsze beka jest Często wspominasz o mojej pupci. Srelcia takiej nie ma pewnie. Won, bo psa od sąsiada spuszczę i te zesikane gacie ci potarga Twoja dziewczyna wie, co tu robisz i jak słodko sobie pierdzisz z Elcią? I ty nazwałeś mnie kurfffą, a jak można ciebie nazwać? Wynocha i dawaj mi ignora, bo to ujma na moim honorze komuś takiemu odpisywać. Który za chwilę będzie mnie przepraszał i podlizywał się, a w krzakach będzie Srelcia, która wróciła z Żabki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 162 Napisano wczoraj o 21:46 2 minuty temu, Mam pieniędzy tak napisał: Nie jeden zadbany i doswiadczony milf lepszy od młodej Ja mam od takich najlepsze doświadczenia Za blokiem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
głębinowy gnębiciel 5 Napisano wczoraj o 21:46 elcia liże dvpe cygana za blanty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 418 Napisano wczoraj o 21:48 1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał: Często wspominasz o mojej pupci. Srelcia takiej nie ma pewnie. Won, bo psa od sąsiada spuszczę i te zesikane gacie ci potarga Twoja dziewczyna wie, co tu robisz i jak słodko sobie pierdzisz z Elcią? I ty nazwałeś mnie kurfffą, a jak można ciebie nazwać? Wynocha i dawaj mi ignora, bo to ujma na moim honorze komuś takiemu odpisywać. Który za chwilę będzie mnie przepraszał i podlizywał się, a w krzakach będzie Srelcia, która wróciła z Żabki Przecież ty faceta zdradzałas i pisałaś o tym boniemu na priv. O jakim ty honorze mówisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 532 Napisano wczoraj o 21:49 3 minuty temu, salix napisał: Za blokiem? Śmietnik raczej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 61 Napisano wczoraj o 21:50 4 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Często wspominasz o mojej pupci. Srelcia takiej nie ma pewnie. Won, bo psa od sąsiada spuszczę i te zesikane gacie ci potarga Twoja dziewczyna wie, co tu robisz i jak słodko sobie pierdzisz z Elcią? I ty nazwałeś mnie kurfffą, a jak można ciebie nazwać? Wynocha i dawaj mi ignora, bo to ujma na moim honorze komuś takiemu odpisywać. Który za chwilę będzie mnie przepraszał i podlizywał się, a w krzakach będzie Srelcia, która wróciła z Żabki I znowu o mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 418 Napisano wczoraj o 21:50 A jak nazwać kobietę, która będąc w związku puszcza się na boku? Jakieś sugestię? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 29 Napisano wczoraj o 21:51 39 minut temu, Mam pieniędzy tak napisał: H Nie wierzę w horoskopy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
głębinowy gnębiciel 5 Napisano wczoraj o 21:51 Przed chwilą, Malowany napisał: A jak nazwać kobietę, która będąc w związku puszcza się na boku? Jakieś sugestię? zdzira Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 624 Napisano wczoraj o 21:51 (edytowany) 1 minutę temu, Malowany napisał: A jak nazwać kobietę, która będąc w związku puszcza się na boku? Jakieś sugestię? Szma. Ta Edytowano wczoraj o 21:52 przez Onaaaa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 418 Napisano wczoraj o 21:52 Przed chwilą, głębinowy gnębiciel napisał: zdzira Delikatny jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 532 Napisano wczoraj o 21:52 Przed chwilą, Srelcia napisał: I znowu o mnie. Słabo zaspokajasz swojego kochanka Malowanego, który lata za moją pupcią. To pewnie przez te papierosy. A u mnie takie perfumy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 418 Napisano wczoraj o 21:53 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Szma. Ta No to o co ona, ma pretensję do mnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 20 Napisano wczoraj o 21:53 3 minuty temu, salix napisał: Za blokiem? W heblowaniu. To od razu widać takie kobiety mają doświadczenie ruchy som pewne i pozy odpowiednie od razu wiadomo że wie o co chodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 532 Napisano wczoraj o 21:54 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: Nie wierzę w horoskopy. Jeżeli dobrze pamiętam, to chyba jesteś spod znaku Rak. Jeżeli cofnę pamięć, to kobiety Rak, Wodnik i chyba Strzelec są najpiękniejszymi kobietami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 418 Napisano wczoraj o 21:54 1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał: Słabo zaspokajasz swojego kochanka Malowanego, który lata za moją pupcią. To pewnie przez te papierosy. A u mnie takie perfumy Weź, bo mi słabo. Nie wiem ile bym musiał wypić 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 20 Napisano wczoraj o 21:54 Przed chwilą, Malowany napisał: No to o co ona, ma pretensję do mnie? Bo elka nie lubi tych określeń poza sypialniom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
głębinowy gnębiciel 5 Napisano wczoraj o 21:54 idę na stację kolejową poczytać książkę a wy tu grzecznie czekajcie, szczególnie ta kvrwa czarna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 624 Napisano wczoraj o 21:55 2 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Słabo zaspokajasz swojego kochanka Malowanego, który lata za moją pupcią. To pewnie przez te papierosy. A u mnie takie perfumy Naprawdę ktoś za tobą lata? Ale zdrowy na umyśle? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 20 Napisano wczoraj o 21:55 4 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Nie wierzę w horoskopy. To daj się poprowadzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 624 Napisano wczoraj o 21:56 2 minuty temu, Malowany napisał: No to o co ona, ma pretensję do mnie? Leki robią swoje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 29 Napisano wczoraj o 21:56 Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: Jeżeli dobrze pamiętam, to chyba jesteś spod znaku Rak. Jeżeli cofnę pamięć, to kobiety Rak, Wodnik i chyba Strzelec są najpiękniejszymi kobietami W jakim sensie najpiękniejsze? Uroda czy wnętrze? Horoskop to bardziej o wnętrzu chyba mówi? W każdym razie nie jestem ani zewnętrznie, ani wewnętrznie piękna. Dlatego to bzdury te gwiazdy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 61 Napisano wczoraj o 21:56 1 minutę temu, Mam pieniędzy tak napisał: Bo elka nie lubi tych określeń poza sypialniom. On mowil o salowej a nie o mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach