Śpiąca król...caryca 76 Napisano 7 godzin temu Malowany nie dostał od niej nudesa, nie widział jej nagich piersi. Jest to opisane kilkanaście razy na sąsiednim temacie więc mogliście nie zauważyć, dlatego założyłam ten temat. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaTak 36 Napisano 7 godzin temu Cały temat o cyckach. Ona jest chyba opetana przez szatana. Serio. 40 letnia kobieta... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 84 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, BabkaBożaTak napisał: Cały temat o cyckach. Ona jest chyba opetana przez szatana. Serio. 40 letnia kobieta... 40 letnia dziewica i ......? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaTak 36 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: 40 letnia dziewica i ......? I ma wściekliznę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 76 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: 40 letnia dziewica i ......? A skąd wiesz, że dziewica? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaTak 36 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Śpiąca król...caryca napisał: A skąd wiesz, że dziewica? Bo to znany fakt którym się szczyciła. Poza tym co to za dziewica jeśli jej cyce widziały największe kaleki bezzebne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 84 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, BabkaBożaTak napisał: I ma wściekliznę Damska wersja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 84 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Śpiąca król...caryca napisał: A skąd wiesz, że dziewica? Mieć tyle lat i babrać nie wiedzieć. Co i jak. Nie ma bata na dziewicę Edytowano 7 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 76 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, BabkaBożaTak napisał: Bo to znany fakt którym się szczyciła. Poza tym co to za dziewica jeśli jej cyce widziały największe kaleki bezzebne No chyba wyszło, że jednak niedziewica, bo jakiś Miś był. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaTak 36 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Śpiąca król...caryca napisał: No chyba wyszło, że jednak niedziewica, bo jakiś Miś był. Niedźwiedzica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 76 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: babrać nie wiedzie Ja nie wiedzie co ty babrasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaTak 36 Napisano 7 godzin temu Wątpię. O wibratorze pisała jakby elka se chomika wsadzała. 40 letnia kobieta. Odjaniepawlacie dzis na ostro. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 84 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, BabkaBożaTak napisał: Wątpię. O wibratorze pisała jakby elka se chomika wsadzała. 40 letnia kobieta. Odjaniepawlacie dzis na ostro. Wibrator tak samo daje jak leżakòw sztuczna Pusia. Tyle lat ma kobieta, inna już by przeleciała z 15 i by wybrała 1 męża. Edytowano 6 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaTak 36 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Wibrator tak samo daje jak leżakòw sztuka Pusia. Tyle lat ma kobieta inna już by przeleciała z 15 i by wybrała 1 męża. Odejdź ode mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 337 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 24 minuty temu, Śpiąca król...caryca napisał: Malowany nie dostał od niej nudesa, nie widział jej nagich piersi. Jest to opisane kilkanaście razy na sąsiednim temacie więc mogliście nie zauważyć, dlatego założyłam ten temat. Pisała, że wysłała ale żałuje. To tak jakby nie wysłała. Edytowano 6 godzin temu przez miramar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 356 Napisano 6 godzin temu 28 minut temu, Śpiąca król...caryca napisał: Malowany nie dostał od niej nudesa, nie widział jej nagich piersi. Jest to opisane kilkanaście razy na sąsiednim temacie więc mogliście nie zauważyć, dlatego założyłam ten temat. Czyli nie było nowej afery? Same odgrzewane kotlety? Kicha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 61 Napisano 6 godzin temu 15 minut temu, BabkaBożaTak napisał: Wątpię. O wibratorze pisała jakby elka se chomika wsadzała. 40 letnia kobieta. Odjaniepawlacie dzis na ostro. Lubie chomiki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 76 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, miramar napisał: Pisała, że wysłała ale żałuje. To tak jakby nie wysłała. Nie wprowadzaj zamętu! Nudes był dla prawola, dla Malowanego Dzbanka było zdjęcie w koszulce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 337 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, afekafe napisał: Czyli nie było nowej afery? Same odgrzewane kotlety? Kicha Nie ma żadnej afery bo zdjęcia były w bluzce i staniku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 76 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, afekafe napisał: Czyli nie było nowej afery? Same odgrzewane kotlety? Kicha A jadłaś już tego kotleta z seksem pod kamienicą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 76 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Srelcia napisał: Lubie chomiki. Ty uważaj co i na co odpisujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 337 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Śpiąca król...caryca napisał: Nie wprowadzaj zamętu! Nudes był dla prawola, dla Malowanego Dzbanka było zdjęcie w koszulce A napisała, którego bardziej żałuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 356 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Śpiąca król...caryca napisał: A jadłaś już tego kotleta z seksem pod kamienicą? ? Jakaś podpowiedź by się przydała. Nie wiem o co chodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 356 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, miramar napisał: Nie ma żadnej afery bo zdjęcia były w bluzce i staniku. O majtkach nic nie wspominasz. Czyżby... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 76 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, miramar napisał: A napisała, którego bardziej żałuje? Czy to jest podchwytliwe pytanie? Bo zaczynam się zastanawiać czy ja żałuję, że wysyłam w enkach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 76 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, afekafe napisał: ? Jakaś podpowiedź by się przydała. Nie wiem o co chodzi. O życie erotyczne Elżbiety i jej wybranka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaTak 36 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Srelcia napisał: Lubie chomiki. Żałuję że nie ma tu innych reakcji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 356 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Śpiąca król...caryca napisał: O życie erotyczne Elżbiety i jej wybranka. Nie jestem w temacie. Czytam pobieżnie i zaraz znikam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 61 Napisano 6 godzin temu 9 minut temu, Śpiąca król...caryca napisał: Ty uważaj co i na co odpisujesz W sensie ze lubie i nigdy w zyciu nie zrobiłabym zadnemu krzywdy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 76 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, afekafe napisał: Nie jestem w temacie. Czytam pobieżnie i zaraz znikam. Mało cię widać ostatnio. Czy ty aby nie leżysz całymi dniami odurzona płynem do prania? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach