Ideał faceta tak 5 Napisano 11 godzin temu Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 88 Napisano 10 godzin temu Załatw sobie papier że pracujesz , bo brak pracy cię dyskwalifikuje już na starcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 434 Napisano 10 godzin temu Problem polega na tym, że nie podasz adresu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 88 Napisano 10 godzin temu Jak poda to go zjedzą i wysrają, bo jest znienawidzony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 88 Napisano 10 godzin temu Oczywiście ze nie poda. Juz nudne to się zrobiło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bożenka LuBicz 24 Napisano 10 godzin temu Powtórzę, że nie było i nie ma aż takiej upośli. Tu - dodajmy, bo gdzieś tam na pewno są jakieś Kobry, Cukrowe Anki czy inne Dzikie Moniki, które by w ogóle takiego bezrobotnego upośla jak Ty, wzięły pod uwagę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 649 Napisano 10 godzin temu 16 minut temu, Get Out napisał: Załatw sobie papier że pracujesz , bo brak pracy cię dyskwalifikuje już na starcie. Papier nic nie da jak kasy do domu nie będzie przynosił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeznadziejna 28 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Bożenka LuBicz napisał: Powtórzę, że nie było i nie ma aż takiej upośli. Tu - dodajmy, bo gdzieś tam na pewno są jakieś Kobry, Cukrowe Anki czy inne Dzikie Moniki, które by w ogóle takiego bezrobotnego upośla jak Ty, wzięły pod uwagę. O tak. Cukrowa pasuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 649 Napisano 10 godzin temu (edytowany) 15 minut temu, Malowany napisał: Problem polega na tym, że nie podasz adresu. Nikt nie poda tutaj adresu. Edytowano 10 godzin temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 88 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Papier nic nie da jak kasy do domu nie będzie przynosił Wiem to było ironicznie jak to że praca uczyni go wolnym. Zresztą z czegoś przecież ma na życie jakieś źródło, bo głodny to on raczej nie chodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bożenka LuBicz 24 Napisano 10 godzin temu 10 minut temu, BabkaBożaBeznadziejna napisał: O tak. Cukrowa pasuje. I to jeszcze jak. Nawet wyznaje jedną z priorytetowych filozofii leżakowych (i myślę, że nie tylko tę) : 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 18 Napisano 10 godzin temu Haja ma męża Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coco dumbo i do przodu 0 Napisano 10 godzin temu 16 minut temu, Onaaaa napisał: Nikt nie poda tutaj adresu. o hej jeżyk, lubisz sok? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeznadziejna 28 Napisano 10 godzin temu Cukrową jest obleśna. Mirek stablinski to jest filozof ulubieny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 649 Napisano 9 godzin temu 29 minut temu, coco dumbo i do przodu napisał: o hej jeżyk, lubisz sok? Zależy z czego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Queen_bee 74 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Zależy z czego? Jak jeżyk to może sok z żuka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 52 Napisano 8 godzin temu 2 godziny temu, Get Out napisał: Załatw sobie papier że pracujesz , bo brak pracy cię dyskwalifikuje już na starcie. Licealiści mają związki, nie mając pracy zarobkowej. Wychodzi więc na to, że w pewnych specyficznych przypadkach praca zarobkowa nie jest konieczna do niektórych rodzajów związków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 30 Napisano 8 godzin temu No wlasnie, licealisci albo gimbusy nie maja pracy a ruuchajo dziewice i rozdziewiczaja Szczesciarze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 649 Napisano 8 godzin temu 1 godzinę temu, Queen_bee napisał: Jak jeżyk to może sok z żuka? Soku z żuka nie piłam ale moge spróbować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 649 Napisano 8 godzin temu 1 godzinę temu, Get Out napisał: Wiem to było ironicznie jak to że praca uczyni go wolnym. Zresztą z czegoś przecież ma na życie jakieś źródło, bo głodny to on raczej nie chodzi. Je kurczaki i torciki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 88 Napisano 8 godzin temu 19 minut temu, Daniel86 napisał: Licealiści mają związki, nie mając pracy zarobkowej. Wychodzi więc na to, że w pewnych specyficznych przypadkach praca zarobkowa nie jest konieczna do niektórych rodzajów związków. Ale to dzieciaki jeszcze i mają od rodziców hajs. Zresztą panny już wtedy patrzą czy gość rokuje . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spontaniczny wzwód widmoka 2 Napisano 8 godzin temu 1 godzinę temu, Onaaaa napisał: tak lubię sok to sok maj kok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 88 Napisano 8 godzin temu 12 minut temu, Onaaaa napisał: Je kurczaki i torciki Jak moje psy tylko bez torcików, bo cukier uzależnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 88 Napisano 8 godzin temu 20 minut temu, Hypnotize napisał: No wlasnie, licealisci albo gimbusy nie maja pracy a ruuchajo dziewice i rozdziewiczaja Szczesciarze Jak gość się uczy nie wymaga się jeszcze żeby pracę miał . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 649 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Jak moje psy tylko bez torcików, bo cukier uzależnia. Dałbyś czasem torcik psom a nie był taki ostry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 88 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Dałbyś czasem torcik psom a nie był taki ostry Obrzydlistwo to już bym wolał bułkę wrocławską. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 649 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 21 minut temu, Get Out napisał: Obrzydlistwo to już bym wolał bułkę wrocławską. Moze delicje Edytowano 7 godzin temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 186 Napisano 7 godzin temu 25 minut temu, Get Out napisał: Jak moje psy tylko bez torcików, bo cukier uzależnia. A nie dlatego ze psom słodycze szkodzą bo ich układ pokarmowy nie jest przystosowany do trawienia cukru? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 186 Napisano 7 godzin temu 24 minuty temu, Onaaaa napisał: Dałbyś czasem torcik psom a nie był taki ostry Jezyk fajnie ze cię widze bo nie zdążyłam zapytać wcześniej, kto się "pcha" na promyka? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 88 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, salix napisał: A nie dlatego ze psom słodycze szkodzą bo ich układ pokarmowy nie jest przystosowany do trawienia cukru? Głównie dlatego i mnie też by mógł szkodzić biały cukier. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach