Ideał faceta tak 6 Napisano 5 godzin temu Zwłaszcza nagim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 91 Napisano 5 godzin temu Cytowales mnie a nie zdążyłam przeczytać. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ideał faceta tak 6 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, Srelcia napisał: Cytowales mnie a nie zdążyłam przeczytać. Pisałem że 140 mam w sypialni znowu z 1 nocny bo w drugą stronę i możemy spać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 535 Napisano 4 godziny temu 32 minuty temu, Ideał faceta tak napisał: Pisałem że 140 mam w sypialni znowu z 1 nocny bo w drugą stronę i możemy spać Odebrałeś paczkę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 52 Napisano 4 godziny temu Ja lubię spać sam w łóżku, ale ja przypuszczam, że raz w tygodniu warto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 91 Napisano 4 godziny temu 12 minut temu, Daniel86 napisał: Ja lubię spać sam w łóżku, ale ja przypuszczam, że raz w tygodniu warto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 86 Napisano 3 godziny temu Różnie bywa. Gdy ktoś całe życie sypia sam to dodatkowa osoba jest męcząca. Kołdrę zabiera, wierci się, chrapie może? Chyba, że na kilka godzin to wtedy jak najbardziej niech się kładzie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 434 Napisano 3 godziny temu 26 minut temu, Sev napisał: Różnie bywa. Gdy ktoś całe życie sypia sam to dodatkowa osoba jest męcząca. Kołdrę zabiera, wierci się, chrapie może? Chyba, że na kilka godzin to wtedy jak najbardziej niech się kładzie. A skąd on ma o tym wiedzieć? U niego myśli są skupione tylko na jednym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 86 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Malowany napisał: A skąd on ma o tym wiedzieć? U niego myśli są skupione tylko na jednym. U leżaczka czy Daniela? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 186 Napisano 3 godziny temu 140 cm łóżko dla 2 osób jest za wąskie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 91 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, salix napisał: 140 cm łóżko dla 2 osób jest za wąskie. Ja mam takie i śpię w 3 osoby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 434 Napisano 3 godziny temu 20 minut temu, Sev napisał: U leżaczka czy Daniela? U skunksa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 186 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Srelcia napisał: Ja mam takie i śpię w 3 osoby. A to juz wiadomo skad u lezaka się wzięło 140 cm łóżko ja lubię mieć wiecej miejsca dla siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 280 Napisano 2 godziny temu My mamy 160 i jest ok. Chociaż pewnie bez tych 20cm by się zaczęło robić ciasno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 649 Napisano 2 godziny temu 22 minuty temu, salix napisał: 140 cm łóżko dla 2 osób jest za wąskie. Jest ok jak szczupli a nie jakieś grubasy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 86 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, Malowany napisał: U skunksa W procesie żałoby jest i rzeczywistość mu się zniekształciła. Jeszcze trochę i wróci do żywych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 186 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Jest ok jak szczupli a nie jakieś grubasy. Może dla ciebie jest wystarczające, ale ja się lepiej wysypiam, gdy mam więcej przestrzeni. Dla mnie komfort to swoboda ruchu a 140 cm to trochę za mało, nawet jeśli obie osoby są szczupłe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 186 Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: My mamy 160 i jest ok. Chociaż pewnie bez tych 20cm by się zaczęło robić ciasno. 20 cm w jedną lub druga stronę jednak robi różnicę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*****_*** 78 Napisano 2 godziny temu mnie się wydawało że jestem gruby ale jak wy sie nie możecie zmeisci w 2 osoby na 140cm to chyba nie jestem 160cm to wielkie łozko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 649 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, salix napisał: Może dla ciebie jest wystarczające, ale ja się lepiej wysypiam, gdy mam więcej przestrzeni. Dla mnie komfort to swoboda ruchu a 140 cm to trochę za mało, nawet jeśli obie osoby są szczupłe. Tak dla mnie wystarczające jest i jeszcze syn czasem z nami spał to wtedy już bylo malo miejsca ale tak w dwie osoby dla mnie ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maryyyś_+ 20 Napisano 2 godziny temu 160 jest super, wygodne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 186 Napisano 2 godziny temu Dla mnie 160 na 2 osoby trochę ciasno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 649 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, *****_*** napisał: mnie się wydawało że jestem gruby ale jak wy sie nie możecie zmeisci w 2 osoby na 140cm to chyba nie jestem 160cm to wielkie łozko Tutaj wszyscy grubsi tylko udają szczupłych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1407 Napisano 2 godziny temu Też mam 160, mieszczę się na nim nawet w poprzek. Mam takie nie dlatego, że nie mieszczę się na 140, a dlatego, że mogę takie mieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 186 Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, *****_*** napisał: mnie się wydawało że jestem gruby ale jak wy sie nie możecie zmeisci w 2 osoby na 140cm to chyba nie jestem 160cm to wielkie łozko Zmieścic się nie równa się komfortowo wyspać. 2 osoby się zmieszczą nawet na 90 cm materacu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 91 Napisano 2 godziny temu 34 minuty temu, salix napisał: A to juz wiadomo skad u lezaka się wzięło 140 cm łóżko ja lubię mieć wiecej miejsca dla siebie. Tak, jak zwykle mnie skopiowal. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 186 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Pokraka napisał: Też mam 160, mieszczę się na nim nawet w poprzek. Mam takie nie dlatego, że nie mieszczę się na 140, a dlatego, że mogę takie mieć. Można się było domyślać ze zaraz ktoś wyskoczy z argumentem ze ludzie mający większe łóżka nie mieszczą się na mniejszych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*****_*** 78 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, salix napisał: Zmieścic się nie równa się komfortowo wyspać. 2 osoby się zmieszczą nawet na 90 cm materacu. nie zmieszcza chyab ze beda na boku caly czas lezec na 140 mozna komfortowo w dwie osoby spac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 280 Napisano 2 godziny temu 20 minut temu, *****_*** napisał: mnie się wydawało że jestem gruby ale jak wy sie nie możecie zmeisci w 2 osoby na 140cm to chyba nie jestem 160cm to wielkie łozko To tylko queen size Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 91 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, *****_*** napisał: nie zmieszcza chyab ze beda na boku caly czas lezec na 140 mozna komfortowo w dwie osoby spac No, bo w 3 juz nie jest komfortowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach