*****_*** 104 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Nadija* napisał: Kurczaka można też dusić z warzywami i wyjdzie danie bardziej lekkostrawne, ale Polaczki lubią tłusto xD no dobrze gadasz pollecam tez krolika takiego duszonego widmok ci pozyska 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 979 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, *****_*** napisał: olej w wysokiej tem obrabiany to nie jest zadne dobry tluszcz ani zdrowotnie ani w smaku. tluszcz masz tez w orzechach etc w miesie tez i tak witaminy sie w nim rozpuszczaja watpiie zeby ktos dal rade uniac tluszczow Nie neguję tego, gdzie jeszcze jest. Piszę tylko, że oleje, oliwy, których rodzajów jest teraz zatrzęsienie, to nie jest żadne zuooo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożyBelmondo 47 Napisano 6 godzin temu Pliz xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 145 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, *****_*** napisał: jak ktos lubi to smaruje przypominam ci ponownei ze ty sadzilees ze tam sie frytki smazy i przez bita godzzine sie przy tym upierales No i co z tego tyle że satysfakcja z waszego jazgotu i nadal będę używał terminu "smażyć" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*****_*** 104 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Zdarza się ale czasem tylko bo zależy od towarzystwa. U nas nie ma tak zeby sie bili czy nie wiadomo co i jest kultura tak myslalem ze wsrod patoli przebywasz dlatego widmok dla ciebie jest ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żyd antysemita 7 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, *****_*** napisał: watpiie zeby ktos dal rade uniac tluszczow po co ktoś miałby to robić, tłuszcz ci jest potrzebny do życia. jak nie wdvpcasz tłuszczu to jesteś umysłowym widmokiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Byłem w hipermarket 2 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, selkie napisał: A ja mam pytanie od innej strony - a po co unikać tłuszczu? Dobre tłuszcze, w rozsądnych ilościach, to źródło zdrowia, a nie coś złego. Tłuszcz rozpuszcza cenne witaminy. Dobry zawiera cenne kwasy nienasycone. Jest niezbędny dla urody - prawidłowej kondycji skóry. Jest też nośnikiem smaku. Ktoś, kto unika tłuszczów za wszelką cenę, jest ignorantem żywieniowym i kulinarnym. Za to spokojnie można unikać cukru. A drób można kupować ekologiczny. Taki drób jest mniejszy, nie ma rozrostu piersi, ani innych części ciała. Nie jest szprycowany chemią, ani wodą (nie jest wilgotny i rozlazły). Pozwala się mu rosnąć w normalnym tempie i trzyma w ludzkich warunkach. Polecam, różnica jest duża. Nie wiem ja nie unikam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 580 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Śpiąca król...caryca napisał: Dzisiej rocznica. Gratuluję. I życzę kolejnych udanych 15 lat pożycia, bo najgorsze masz za sobą 🥰 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożyBelmondo 47 Napisano 6 godzin temu Smażone i tak som najlepsze w smaku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożyBelmondo 47 Napisano 6 godzin temu I po co mi robicie smaka na spieczonom skwierczoncom skórę kurczaka jak się odchudzam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 580 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, żyd antysemita napisał: po co ktoś miałby to robić, tłuszcz ci jest potrzebny do życia. jak nie wdvpcasz tłuszczu to jesteś umysłowym widmokiem. Jedząc tłuste potrawy, dobrze łykać witaminę D, bo jest rozpuszczalna w tłuszczach.. Polecam kawalerze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*****_*** 104 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, selkie napisał: Nie neguję tego, gdzie jeszcze jest. Piszę tylko, że oleje, oliwy, których rodzajów jest teraz zatrzęsienie, to nie jest żadne zuooo. moim zdaniem smazony olej to jednak jest syf jesli chodzi o zdrowie zwlaszcza taki z frytury bo malo kto ja zmienia po kazdym smazeniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Byłem w hipermarket 2 Napisano 6 godzin temu Mój budżet na jedzenie jest taki oszczędny że każde kalorie to złoto później się zrobię głodny mniej wyjść do hipermarket Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 145 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, Śpiąca król...caryca napisał: Widmok robi rosół w piekarniku. W przeciwieństwie do was nie narzekam na zdrowie i nadwagę . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 580 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożyBelmondo napisał: I po co mi robicie smaka na spieczonom skwierczoncom skórę kurczaka jak się odchudzam A ja mam smaka na kebaba i ostre sosy. Dużo ostrych 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 671 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożyBelmondo napisał: I po co mi robicie smaka na spieczonom skwierczoncom skórę kurczaka jak się odchudzam odchudzanie sie to złoooo. Ważna jest tylko genetycznie uwarunkowana chudość, inna sie nie liczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żyd antysemita 7 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: Jedząc tłuste potrawy, dobrze łykać witaminę D, bo jest rozpuszczalna w tłuszczach.. Polecam kawalerze a ja polecam zastrzyki hormonalne w karczek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*****_*** 104 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Get Out napisał: No i co z tego tyle że satysfakcja z waszego jazgotu i nadal będę używał terminu "smażyć" to z tego ze dzisiaj odwracasz kota zeby pozyskac hejterow jak bandzior do swoich urojen a wszyscy wiedza co za bzdury wygadywales Edytowano 6 godzin temu przez *****_*** Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żyd antysemita 7 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: odchudzanie sie to złoooo. Ważna jest tylko genetycznie uwarunkowana chudość, inna sie nie liczy tak se tłumacz faszystko ulana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożyBelmondo 47 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: odchudzanie sie to złoooo. Ważna jest tylko genetycznie uwarunkowana chudość, inna sie nie liczy Odejdz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 580 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, żyd antysemita napisał: a ja polecam zastrzyki hormonalne w karczek Nie jem karczku 🥰Nawet na grillu. Sorry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 671 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, *****_*** napisał: to z tego ze dzisiaj odwracasz kota zeby pozyskac hejterow jak bandzior do swoich urojen a wszyscy wiedza co za bzdury plotles pozyskać hejterów ja sie nie dziwie że tu nikt nowy miejsca nie może zagrzać w tym towarzystwie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 145 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, żyd antysemita napisał: po co ktoś miałby to robić, tłuszcz ci jest potrzebny do życia. jak nie wdvpcasz tłuszczu to jesteś umysłowym widmokiem. Tłuszcz jest w innych produktach zdrowych , a nie spalony z frytkownicy baranie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 735 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, *****_*** napisał: tak myslalem ze wsrod patoli przebywasz dlatego widmok dla ciebie jest ok Bo Promyk jest ok ale nie przebywam wśród patoligi bo przecież osoba będąca na meczu na widowni to czemu jest od razu patologią? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żyd antysemita 7 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Get Out napisał: W przeciwieństwie do was nie narzekam na zdrowie i nadwagę . pewnie sprzedałeś dusze bożkom tych hindusów co z nimi wódke piłeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 112 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: odchudzanie sie to złoooo. Ważna jest tylko genetycznie uwarunkowana chudość, inna sie nie liczy A już najbardziej nie liczy się budowanie formy i figury na siłowni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 979 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, *****_*** napisał: moim zdaniem smazony olej to jednak jest syf jesli chodzi o zdrowie zwlaszcza taki z frytury bo malo kto ja zmienia po kazdym smazeniu Smażony jest najgorszą wersją, owszem. Natomiast nikt nie umrze, jak zje co jakiś czas, jesli ma ochotę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 145 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, *****_*** napisał: to z tego ze dzisiaj odwracasz kota zeby pozyskac hejterow jak bandzior do swoich urojen a wszyscy wiedza co za bzdury wygadywales Rozszyfrowałaś mnie dostaniesz medal z ziemniaka smażonego na oleju. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żyd antysemita 7 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: Tłuszcz jest w innych produktach zdrowych , a nie spalony z frytkownicy baranie. dlatego od dziś pije oliwę z oliwek prosto z butli zamiast skrapiać nim kurczaka pod koniec pieczenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*****_*** 104 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: pozyskać hejterów ja sie nie dziwie że tu nikt nowy miejsca nie może zagrzać w tym towarzystwie dostosowuje jezyk do poziomu rozmowcy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach