*****_*** 104 Napisano 7 godzin temu to trzeba miec tupet 4 osoby mu tlumaczyly a ten teraz pisze o czyjes kompromitacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 145 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, żyd antysemita napisał: ty tak robisz Jeszcze mówią że to był taki żarcik sytuacyjny jak się skompromitują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożyBelmondo 47 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, Get Out napisał: Ja nie jadam drobiu i już prędzej lipedźio lubi kurczaki. No tak. Ty pewnie jak prawdziwy samiec alfa tylko surowe od zwierze oderwane silo na swiezo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 580 Napisano 7 godzin temu Libed to największe ognisko zapalne w tym bajzlu. W dodatku analfabeta, który nie szanuje ani siebie ani innych. Nie wiem co ta Krejzi w tym czymś widziała? Małe to, ani urodziwe, ani mądre i takie coś ocenia innych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 145 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, *****_*** napisał: to trzeba miec tupet 4 osoby mu tlumaczyly a ten teraz pisze o czyjes kompromitacji Cztery i żadna kompetencji nie ma to żaden autorytet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 145 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożyBelmondo napisał: No tak. Ty pewnie jak prawdziwy samiec alfa tylko surowe od zwierze oderwane silo na swiezo W ogóle whatewo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożyBelmondo 47 Napisano 7 godzin temu Jak widmo wchodzi albo libed to zawsze tu są takie żenujące śmieszne przepychanki xD a widmo swoje pociski bierze dosłownie z dùpy zawsze. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 735 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Get Out napisał: Kto z kim Liga mistrzów Lech poznań- crvena zvezda ake przegrywają 1÷3 ro zaraz koniec. Jutro Jagiellonia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*****_*** 104 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożyBelmondo napisał: No tak. Ty pewnie jak prawdziwy samiec alfa tylko surowe od zwierze oderwane silo na swiezo on ryby uznaje za warzywa i owoce ew nabial bo on miesa nie je tylko jajka,..... i ryby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożyBelmondo 47 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: W ogóle whatewo Zapomniałam jak się mówi elegancko na takich. Ekskluzywny menel czy whateva. Niesamowity jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żyd antysemita 7 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Jeszcze mówią że to był taki żarcik sytuacyjny jak się skompromitują. no nie wiem ty hajduku mongolski, jakby mi baba pisała że leje litr oleju kujawskiego do frytek to bym sie zastanowił nad sobą, zadał sobie pytanie na przykład takie: "czy ja jestem deebilem?" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 313 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Get Out napisał: No tak jak się skompromitujesz to mówisz że to ironia była. Albo że to żarcik. Ale za dużo tych przypadków coś. Może po prostu ty nie kumasz gdy ktoś nie mówi poważnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*****_*** 104 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Libed to największe ognisko zapalne w tym bajzlu. W dodatku analfabeta, który nie szanuje ani siebie ani innych. Nie wiem co ta Krejzi w tym czymś widziała? Małe to, ani urodziwe, ani mądre i takie coś ocenia innych parafrazujac twoje tepe gadki to sama mi siadlas na ogonie jakimis szantażami ja po prostu domagam sie zebys je spelnila jak obiecalas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 735 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał: Libed to największe ognisko zapalne w tym bajzlu. W dodatku analfabeta, który nie szanuje ani siebie ani innych. Nie wiem co ta Krejzi w tym czymś widziała? Małe to, ani urodziwe, ani mądre i takie coś ocenia innych A ty co? Jeszcze niedawno cieszyłaś sie ze libed wrócił. Zdecyduj sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 145 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, *****_*** napisał: widac bylo cos wciagane Sam pisałeś ułomnemu śliwce, że ten drób jest nabity antybiotykami i najlepiej wytopić , a nie ładować jeszcze olej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 580 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Liga mistrzów Lech poznań- crvena zvezda ake przegrywają 1÷3 ro zaraz koniec. Jutro Jagiellonia. Chodzisz na mecze, czy tylko telewizja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*****_*** 104 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Cztery i żadna kompetencji nie ma to żaden autorytet. nie wiem jak inne ale ja nie mam kompetencji zeby byc garkotlukiem jednak kazdy wie jak to dziala oprocz ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 671 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Libed to największe ognisko zapalne w tym bajzlu. W dodatku analfabeta, który nie szanuje ani siebie ani innych. Nie wiem co ta Krejzi w tym czymś widziała? Małe to, ani urodziwe, ani mądre i takie coś ocenia innych niedawno do niego wyłaś jak do księżyca żeby wrócił 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 735 Napisano 7 godzin temu 10 minut temu, Dumbojewa napisał: Skończ się kompromitować przed Jeżykiem Spokojnie nie kompromituje się. Piszę sensownie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 145 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Liga mistrzów Lech poznań- crvena zvezda ake przegrywają 1÷3 ro zaraz koniec. Jutro Jagiellonia. To nic nie straciłem , ale jutro nie można przepuścić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 313 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Get Out napisał: Cztery i żadna kompetencji nie ma to żaden autorytet. Ty masz kompetencje bo usłyszałeś.w tv "beztłuszczowa". Na na żarówki osram pewnie siadasz codziennie rano. Wiem, znowu nie załapie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*****_*** 104 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Sam pisałeś ułomnemu śliwce, że ten drób jest nabity antybiotykami i najlepiej wytopić , a nie ładować jeszcze olej. tak ale to nie znaczy ze jak odwracasz sytuacji i piszesz ze to sliwka nie wiedziala ze w tym sie nie smazy to nie znaczy ze bede milczal. tak pisalem ze ja nie smaruje olejem bo nie lubie i co z tego ? clue tematu bylo to ze byles swiecie przekonany ze w tym sei smazy fryki bo tak nazwa wskazuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 145 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, *****_*** napisał: nie wiem jak inne ale ja nie mam kompetencji zeby byc garkotlukiem jednak kazdy wie jak to dziala oprocz ciebie Twoje zdanie nawet gdybyś miał rację jest spuszczane w kiblu dla zasady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 735 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Chodzisz na mecze, czy tylko telewizja? Chodzę ale na 4 ligę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*****_*** 104 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: Twoje zdanie nawet gdybyś miał rację jest spuszczane w kiblu dla zasady. tak pamietam pozniej mi napsiales ze z googla przekleilem bo tez na pewno nie wiedzialem jak to dziala dla ciebie dziwnbe jest ze ludzie wiedza jak dziala sprzet agd i zakladasz ze przeczytali w necie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 145 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 7 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Albo że to żarcik. Ale za dużo tych przypadków coś. Może po prostu ty nie kumasz gdy ktoś nie mówi poważnie? Marne usprawiedliwienie , bo narobisz syfu a później stwierdzisz że żartowałeś. Edytowano 7 godzin temu przez Get Out Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 580 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: Sam pisałeś ułomnemu śliwce, że ten drób jest nabity antybiotykami i najlepiej wytopić , a nie ładować jeszcze olej. Sama to wiem od rzeźnika, że drób ma najwięcej hormonów i antybiotyków dlatego nie poleca się dawać małym dzieciom lub jedynie swojskie. Te hormony z drobiu powodują, że dzieci wcześnie dojrzewają, mają owłosienie, a dziewczynki wcześnie okres. A w wołowinie najwięcej hormonów jest w karczku, bo tam wbijają zastrzyki. Dlatego też nie poleca. Ludzie wszystko najlepiej swojskie, ale rolnictwo jak na wagę złota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 112 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Libed to największe ognisko zapalne w tym bajzlu. W dodatku analfabeta, który nie szanuje ani siebie ani innych. Nie wiem co ta Krejzi w tym czymś widziała? Małe to, ani urodziwe, ani mądre i takie coś ocenia innych Jeszcze nie tak dawno chciałaś się grzać w tym ognisku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 580 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Chodzę ale na 4 ligę Czyli też kibic Ja 3 i 2. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 145 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, *****_*** napisał: tak pamietam pozniej mi napsiales ze z googla przekleilem bo tez na pewno nie wiedzialem jak to dziala dla ciebie dziwnbe jest ze ludzie wiedza jak dziala sprzet agd i zakladasz ze przeczytali w necie Nie potrafisz się nawet czytelnie wysłowić więc sam sobie wystawiasz laurkę typa po szkole specjalnej który wymaga pomocy osób trzecich więc jak na wstępie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach