RC + 302 Napisano 8 godzin temu (edytowany) znowu mnie minęła? Kto to jest Brum i OCB? ... W każdym razie koperkowy wyszedł spoko i dzięki wszystkim za rady. Edytowano 8 godzin temu przez RC + Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Proboszcz 2 Napisano 8 godzin temu hmmm podobno lubi pissing:o tak czasem troche czytam zeby nie było ze tylko lezak jest interesujacy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sebix lybedowsky 25 Napisano 7 godzin temu podobno chciala wyrwac cudzego chlopa ale przyszla zona stala na strazy jego dziewictwa i udareminila ten spisek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 302 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, sebix lybedowsky napisał: podobno chciala wyrwac cudzego chlopa ale przyszla zona stala na strazy jego dziewictwa i udareminila ten spisek Kobiety są z reguły terytorialne Dalej nie wiem OCB, ale chyba tak lepiej... xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sebix lybedowsky 25 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, RC + napisał: Kobiety są z reguły terytorialne Dalej nie wiem OCB, ale chyba tak lepiej... xD tak dlatego niektore staraja sie obikać teren Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 692 Napisano 7 godzin temu 40 minut temu, Proboszcz napisał: hmmm podobno lubi pissing tak czasem troche czytam zeby nie było ze tylko lezak jest interesujacy informacje o zamiłowaniu Brum do pissingu pochodzą od libeda, wiec 2 razy bym sie zastanowiła nad ich prawdziwością Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 222 Napisano 7 godzin temu 12 minut temu, sebix lybedowsky napisał: tak dlatego niektore staraja sie obikać teren Jak już coś powtarzasz to może rób to dokładnie, a nie w wersji "na motywach". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sebix lybedowsky 25 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, salix napisał: Jak już coś powtarzasz to może rób to dokładnie, a nie w wersji "na motywach". nie wiem co to na motywach a to byl zart Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 302 Napisano 7 godzin temu 9 minut temu, Qwerty88 napisał: informacje o zamiłowaniu Brum do pissingu pochodzą od libeda, wiec 2 razy bym sie zastanowiła nad ich prawdziwością Może to jego fetysz? Tak jak Leżak lubi projektować swoje fantazje na innych... hmm... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 692 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, RC + napisał: Może to jego fetysz? Tak jak Leżak lubi projektować swoje fantazje na innych... hmm... W samo sedno! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sebix lybedowsky 25 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, RC + napisał: Może to jego fetysz? Tak jak Leżak lubi projektować swoje fantazje na innych... hmm... idąc twoim tokiem rozumowania to podoba ci sie tusk bo ciagle o nim piszesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 302 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, sebix lybedowsky napisał: idąc twoim tokiem rozumowania to podoba ci sie tusk bo ciagle o nim piszesz Czy te wilcze oczy mogą kłamać.?.. chyba nie! A czy mogą serce złamać? Któż to wie!? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sebix lybedowsky 25 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, RC + napisał: Czy te wilcze oczy mogą kłamać.?.. chyba nie! A czy mogą serce złamać? Któż to wie!? no sam widzisz jeszcze cos rudych wlosach dopisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizzy 8 Napisano 7 godzin temu OCB to chyba bletki do krecenia lolkow xD Lolki krence po to mam rence Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nocna.zmiana 7 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, wizzy napisał: OCB to chyba bletki do krecenia lolkow xD Lolki krence po to mam rence Lub po prostu papierosów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 302 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, sebix lybedowsky napisał: no sam widzisz jeszcze cos rudych wlosach dopisz Libed mam złą wiadomość... zanim przeczytasz usiądź... gotowy? dwa głębokie wdechy.... Karol Nawrocki został oficjalnie zaproszony do Białego Domu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizzy 8 Napisano 7 godzin temu No jak ktos pali, ja w Polsce i w UK to bletki OCB zawsze do lolkow, dlatego mi sie to kojarzy z lolkami i jaraniem ziulka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nocna.zmiana 7 Napisano 7 godzin temu 12 minut temu, sebix lybedowsky napisał: nie wiem co to na motywach a to byl zart ‚Na motywach’ jak film na motywach powieści czyli inspirowany może być ze luźno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nocna.zmiana 7 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, wizzy napisał: No jak ktos pali, ja w Polsce i w UK to bletki OCB zawsze do lolkow, dlatego mi sie to kojarzy z lolkami i jaraniem ziulka Polacy tak chyba nie mowio tylko właśnie bletki. A we Francji ocb to jest właśnie to słowo na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizzy 8 Napisano 7 godzin temu Dobra, ja uciekam saunowac, plywac w basenie i lezec sobie w jacuzzi, i brac kapiele xD Pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sebix lybedowsky 25 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, RC + napisał: Karol Nawrocki został oficjalnie zaproszony do Białego Domu... no i ? ty myslisz ze ja tez sikam z wrazenia jak widze tego pomaranczowego wariata ktorego masz za krola swiata uchronionego przez opacznosc boska od smierci ? pomaranczowy dziad pewnie powie mu zeby kupowal wiiecej bezuzytecznych czoplgow za miliardy i znajdzie dla niego minute jak dla andrzeja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 302 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, wizzy napisał: Dobra, ja uciekam saunowac, plywac w basenie i lezec sobie w jacuzzi, i brac kapiele xD Pa Pa! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizzy 8 Napisano 6 godzin temu OCB to marka bletek, i czesto ludzie kupuja, zeby krecic lolki xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sebix lybedowsky 25 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, nocna.zmiana napisał: ‚Na motywach’ jak film na motywach powieści czyli inspirowany może być ze luźno ja rozumiem co znaczy na motywach nie rozumiem do czego aluzja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 222 Napisano 6 godzin temu 12 minut temu, sebix lybedowsky napisał: nie wiem co to na motywach a to byl zart Swobodna inspiracja oryginałem z dodaniem/ pomijaniem niektórych wątków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 222 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, sebix lybedowsky napisał: ja rozumiem co znaczy na motywach nie rozumiem do czego aluzja Do tego że plotkujesz niedokładnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sebix lybedowsky 25 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, salix napisał: Do tego że plotkujesz niedokładnie. wiem to byl zart Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 302 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, sebix lybedowsky napisał: pomaranczowy dziad pewnie powie mu zeby kupowal wiiecej bezuzytecznych czoplgow za miliardy i znajdzie dla niego minute jak dla andrzeja Ale widziałeś jak ten pomarańczowy dziad wykiwał całą tą Unię Europejską... widziałeś jak niekorzystny deal podpisała Von Der Leyen? Jeszcze uśmiechając się do kamery... UE jest silna wobec słabych i słaba wobec... pomarańczowego... czyli silnych. Nihil Novi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sebix lybedowsky 25 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, RC + napisał: Ale widziałeś jak ten pomarańczowy dziad wykiwał całą tą Unię Europejską... widziałeś jak niekorzystny deal podpisała Von Der Leyen? Jeszcze uśmiechając się do kamery... UE jest silna wobec słabych i słaba wobec... pomarańczowego... czyli silnych. Nihil Novi tak tak on nawet jak sie kompromitowal to ty piales z zachwytu ze na pewno mysli perspektywicznie putin robi go jak chce on nawet jak robi cos przekomicznego to oglasza sukces a tacy jak ty sie ciesza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sebix lybedowsky 25 Napisano 6 godzin temu vat w eu jest 17-23 % a cla trumpa 15% ja nadal nie widze tu niekorzystnego dealu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach