RC + 415 Napisano 9 Sierpień (edytowany) znowu mnie minęła? Kto to jest Brum i OCB? ... W każdym razie koperkowy wyszedł spoko i dzięki wszystkim za rady. Edytowano 9 Sierpień przez RC + Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 415 Napisano 9 Sierpień 5 minut temu, sebix lybedowsky napisał: podobno chciala wyrwac cudzego chlopa ale przyszla zona stala na strazy jego dziewictwa i udareminila ten spisek Kobiety są z reguły terytorialne Dalej nie wiem OCB, ale chyba tak lepiej... xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 817 Napisano 9 Sierpień 40 minut temu, Proboszcz napisał: hmmm podobno lubi pissing tak czasem troche czytam zeby nie było ze tylko lezak jest interesujacy informacje o zamiłowaniu Brum do pissingu pochodzą od libeda, wiec 2 razy bym sie zastanowiła nad ich prawdziwością Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 347 Napisano 9 Sierpień 12 minut temu, sebix lybedowsky napisał: tak dlatego niektore staraja sie obikać teren Jak już coś powtarzasz to może rób to dokładnie, a nie w wersji "na motywach". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 415 Napisano 9 Sierpień 9 minut temu, Qwerty88 napisał: informacje o zamiłowaniu Brum do pissingu pochodzą od libeda, wiec 2 razy bym sie zastanowiła nad ich prawdziwością Może to jego fetysz? Tak jak Leżak lubi projektować swoje fantazje na innych... hmm... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 817 Napisano 9 Sierpień Przed chwilą, RC + napisał: Może to jego fetysz? Tak jak Leżak lubi projektować swoje fantazje na innych... hmm... W samo sedno! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 415 Napisano 9 Sierpień 1 minutę temu, sebix lybedowsky napisał: idąc twoim tokiem rozumowania to podoba ci sie tusk bo ciagle o nim piszesz Czy te wilcze oczy mogą kłamać.?.. chyba nie! A czy mogą serce złamać? Któż to wie!? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 415 Napisano 9 Sierpień 2 minuty temu, sebix lybedowsky napisał: no sam widzisz jeszcze cos rudych wlosach dopisz Libed mam złą wiadomość... zanim przeczytasz usiądź... gotowy? dwa głębokie wdechy.... Karol Nawrocki został oficjalnie zaproszony do Białego Domu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 415 Napisano 9 Sierpień 3 minuty temu, wizzy napisał: Dobra, ja uciekam saunowac, plywac w basenie i lezec sobie w jacuzzi, i brac kapiele xD Pa Pa! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 347 Napisano 9 Sierpień 12 minut temu, sebix lybedowsky napisał: nie wiem co to na motywach a to byl zart Swobodna inspiracja oryginałem z dodaniem/ pomijaniem niektórych wątków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 347 Napisano 9 Sierpień 2 minuty temu, sebix lybedowsky napisał: ja rozumiem co znaczy na motywach nie rozumiem do czego aluzja Do tego że plotkujesz niedokładnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 415 Napisano 9 Sierpień 4 minuty temu, sebix lybedowsky napisał: pomaranczowy dziad pewnie powie mu zeby kupowal wiiecej bezuzytecznych czoplgow za miliardy i znajdzie dla niego minute jak dla andrzeja Ale widziałeś jak ten pomarańczowy dziad wykiwał całą tą Unię Europejską... widziałeś jak niekorzystny deal podpisała Von Der Leyen? Jeszcze uśmiechając się do kamery... UE jest silna wobec słabych i słaba wobec... pomarańczowego... czyli silnych. Nihil Novi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 415 Napisano 9 Sierpień Przed chwilą, sebix lybedowsky napisał: tak tak on nawet jak sie kompromitowal to ty piales z zachwytu ze na pewno mysli perspektywicznie putin robi go jak chce on nawet jak robi cos przekomicznego to oglasza sukces a tacy jak ty sie ciesza Krótka piłka: Deal z Trumpem był korzystny dla UE czy nie... proste pytanie, twoim zdaniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 415 Napisano 9 Sierpień 1 minutę temu, sebix lybedowsky napisał: te jego cla skoncza sie tak ze im wywali inflacja i beda coraz biedniejsi bo nie bedzie ich stac na drozsze produkty. 15% clo powoduje jedynie to ze ceny towarow wzrosna u nich o 15% co to za sukces ? przeciez ci wyborcy trumpa zaplaca wiecej Nie interesuje mnie strona amerykańska, bo nie jestem Amerykaninem. Interesuje mnie strona europejska, bo chcąc, nie chcąc jestem w tym eurobajzlu... i rzecz jest obiektywna: nawet najtwardsi lewacy mówią wprost: ten deal to jest przyklęknięcie UE przed Trumpem... proste. Von Der Leyen nas gnębi a Trumpa zadowala... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 420 Napisano 9 Sierpień (edytowany) 2 godziny temu, sebix lybedowsky napisał: tak tak on nawet jak sie kompromitowal to ty piales z zachwytu ze na pewno mysli perspektywicznie putin robi go jak chce on nawet jak robi cos przekomicznego to oglasza sukces a tacy jak ty sie ciesza dlaczego Ty jestes taki głupi? przeciez ludzie uczą sie na błedach... Edytowano 9 Sierpień przez Nemesio Cervantes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 347 Napisano 10 Sierpień 41 minut temu, sebix lybedowsky napisał: istotą plotki jest niedokładnośc I w związku z tym zawsze tworzysz własne wersje wydarzeń których byłeś świadkiem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach