BabkaBożyBelmondo 62 Napisano 5 godzin temu Odeszłes wraz z elzbietom i jej kochankiem? Kawe rob Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizzy 8 Napisano 5 godzin temu Lezak sobie uswiadomil, ze niedlugo od pisania tutaj zbankrutuje, wiec zniknal, a teraz zarabia miliony zlotych. Wszystko dzieki temu, ze nie slucha juz rad libeda i poetki, przez ktorych zbankrutowal. No i nie kocha juz Anastazji... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożyBelmondo 62 Napisano 5 godzin temu To przeze mnie nie ma milionów. Ale to tajemnica poliszynszyli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizzy 8 Napisano 5 godzin temu Ja prdl ide wlasnie a zza zakretu wyjezdza mi przed oczami w jakims malym samochodzie stary dziadek z Indii w wielkim turbanie na glowie xD Hahah zabawny widok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożyBelmondo 62 Napisano 5 godzin temu Też lubje takie absurdy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizzy 8 Napisano 5 godzin temu Ale dzisiaj jak szedlem do sikh temple na wyzerke, to obok wejscia jakis najnowszy rolls royce bialy kolor stoi ze zlotymi kolarami, ja prdl jaka bryka xD A w srodku siedzi jakis indianiec chudy, ale bez turbanu i sie patrzy na mnje i widzi, ze ogladam auto xD Ciekawe skad kase maja na takie bryki tez chce rolls royce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 39 Napisano 5 godzin temu stypiara zadusiła leżaka udami a ciało ukryła w śmietniku 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożyBelmondo 62 Napisano 5 godzin temu Z nielegalnych biznesow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizzy 8 Napisano 5 godzin temu A czemu akurat nielegalnych Niedawno jakis czarny lamborgini ursus z pomaranczowymi paskami, dzisiaj rolls royce Te sikhy w turbanach to niezle maja hajsu xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożyBelmondo 62 Napisano 5 godzin temu Zrob napad na takiego. Zostaniesz sławny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizzy 8 Napisano 5 godzin temu To dostane bana na darmowe zarcie z sikh temple, bo to na ich terenie takie bryki, a ja tam chodze na jedzenie za darmo i herbatke indyjska z mlekiem Ciekawe co musze zrobic, zebym mogl nosic turban na glowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożyBelmondo 62 Napisano 5 godzin temu Kupic se turban. Albo zayebac komuś. Czarni mogą nosić blond czerepy to ty też możesz nosić turban Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizzy 8 Napisano 5 godzin temu Ale ja nie wiem gdzie sie kupuje turbany i jak zlozyc turban Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizzy 8 Napisano 5 godzin temu Za kradziez idzie sie do piekla i do wiezienia, a ja wole namiot i las Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożyBelmondo 62 Napisano 5 godzin temu Tak jak ręcznik se nałóż. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożyBelmondo 62 Napisano 5 godzin temu Jesteś zbyt mienki to fakt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizzy 8 Napisano 5 godzin temu Ja sobie obwiazuje chuste z jedwabiu To spadam nara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 692 Napisano 5 godzin temu Wywołujecie go a potem się dziewice ze traktuje to miejsce jak swój dom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizzy 8 Napisano 5 godzin temu No ale lezak za 2 lata bedzie bankrut bo mu sie hajs na czynsz.konczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożyBelmondo 62 Napisano 4 godziny temu A kto tu się dziwi. Każdy ma dom tam gdzie chce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizzy 8 Napisano 4 godziny temu Ja mam dom w lesie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Proboszcz 2 Napisano 3 godziny temu Wolanie na kawę koedukacyjna żeby się nauczył że współpracownice swoje nie łapie się za dope a kafe to jego miejsce pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 36 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, BabkaBożyBelmondo napisał: A kto tu się dziwi. Każdy ma dom tam gdzie chce. Nawet w namiocie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 36 Napisano 3 godziny temu Ja mam o tej porze lody, chipsy, winogrono i sery pleśniowe ale bez deski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 84 Napisano 3 godziny temu 14 minut temu, 250GodzinTak napisał: Ja mam o tej porze lody, chipsy, winogrono i sery pleśniowe ale bez deski O tej godzinie? Wejdzie Ci to wszystko w boczki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 113 Napisano 3 godziny temu 18 minut temu, 250GodzinTak napisał: Ja mam o tej porze lody, chipsy, winogrono i sery pleśniowe ale bez deski Czekolada kawowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 36 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, murb napisał: O tej godzinie? Wejdzie Ci to wszystko w boczki. Miałam iść biegać ale tną komary Więc zjem lody i resztę. A jutro będę się odchudzać, pijąc samą wodę z kranu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 113 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Miałam iść biegać ale tną komary Więc zjem lody i resztę. A jutro będę się odchudzać, pijąc samą wodę z kranu A kiedyś to tylko jogurciki na wieczór jadałaś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 84 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Miałam iść biegać ale tną komary Więc zjem lody i resztę. A jutro będę się odchudzać, pijąc samą wodę z kranu Popsikaj się mugą. Odstrasza komary. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 84 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Śpiąca król...caryca napisał: A kiedyś to tylko jogurciki na wieczór jadałaś. Lody, winogrona i ser wydają się bardziej interesujące. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach