monsieur1 7 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, libi sztisel napisał: I wyslala? Manipuluje tobą razem ze srunem Nie wyslala, ale wyslala mi pare innych fotek, np cycki w staniku i tam siedzi i zaglada xD No wiem, dlatego nie wiem co robic, a brakuje mi kontaktu z jakas fajna dziewczyna w internecie, wszystkie mnie olaly w sumie i nie mam juz nikogo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libi sztisel 12 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, mr_Kumpir napisał: tak w przyszłym roku trochę się nauczyłem A no to super, do trojmiasta? To rok zleci szybko. A dupeczka grzeczna?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 74 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, Malowany napisał: Czekam na screna z tego. Jeśli sie uda w tym tłumie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 91 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Pył na wietrze napisał: Jestem ciągle sama z innego powodu i dobrze o tym wiesz. Takty mówią same za siebie że Ela jest na minusie x2 jeśli chodzi o to kto z nią długo wytrzyma Masz obsesje na moim punkcie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 74 Napisano 2 godziny temu H https://zapodaj.net/plik-pbTB1vI0YB Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 506 Napisano 2 godziny temu Miłej zabawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 74 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Masz obsesje na moim punkcie? Odpowiem Ci jak Malowant odpowie mi w końcu czy ma obsesja w Twoim, czy tylko go ssie, bo jakoś się odpowiedzi nie doczekałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libi sztisel 12 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, mr_Kumpir napisał: żony ze Śląska to są akurat bardzo dobre żony Ten z bitamina śpiewał ze chciałby żonę najlepiej śląska dziołcha żeby mu lepiła pierogi. Bo on chyba stamtad vito bambino Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 506 Napisano 2 godziny temu To jest ten scran o urabianiu ciebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 74 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: Miłej zabawy Dzie tak uciekasz co się stało? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 506 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: Odpowiem Ci jak Malowant odpowie mi w końcu czy ma obsesja w Twoim, czy tylko go ssie, bo jakoś się odpowiedzi nie doczekałam No chora baba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 74 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: To jest ten scran o urabianiu ciebie? A o czym Lex mówi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsieur1 7 Napisano 2 godziny temu Foto z toalety tez dostalem xD Moze foto stopek tez dostane wow xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 842 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, mr_Kumpir napisał: pojechałem pod namiot i w dzień deszcz a temperatura odczuwalna w nocy +5 nic tylko się przytulać dla utrzymania ciepła coś lato nieudane w tym roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libi sztisel 12 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, monsieur1 napisał: A maja jakies cechy charakterystyczne jesli chodzi o wyglad? Slask nie nalezal kiedys do Niemiec? Sa tam jakies niemki? xD Podobno baby śląskie to w barach szerokie w dupie wąskie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 74 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: No chora baba Tylko tyle masz do powiedzeni? jakiś problem z odpowiedzią? A oczekiwałeś że ja na to samo odpowiem. Czyli Ty też jesteś chory Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 58 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, libi sztisel napisał: A no to super, do trojmiasta? To rok zleci szybko. A dupeczka grzeczna?:) niegrzeczna jak lubię xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Liz mój kadłub tak 8 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Co się obawiam, to różnic, pisałam o tym już bardzo dokładnie. No ja nic innego nie szukam jak związek, żadnych zabaw. Dla mnie to dzieninne już dobierać się po muzyce itp byle libido się zgadzało a reszta się ułoży można mnie wcisnąć w różne aktywności zwłaszcza z frajdom też dla mnie jak sexik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 91 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: A o czym Lex mówi? To było o czymś innym, byłam przy tym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsieur1 7 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, libi sztisel napisał: Podobno baby śląskie to w barach szerokie w dupie wąskie Haha no wlasnie, to mnie przeraza ;D Najlepsze pierogi to lepi moja babcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 506 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: A o czym Lex mówi? O tym że mógłbym się uczyć od leżaka i małolata, jak nauczyć łaskę żeby jadła ci z ręki tego nie screnowalas,? 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: Dzie tak uciekasz co się stało? Wstaję do pracy. Nie każdego rodzice utrzymują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 58 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, libi sztisel napisał: Ten z bitamina śpiewał ze chciałby żonę najlepiej śląska dziołcha żeby mu lepiła pierogi. Bo on chyba stamtad vito bambino no one są pracowite i po pracy siedzi w garach i lepio pierogi a nie kupujo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libi sztisel 12 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: niegrzeczna jak lubię xD to prawidłowo. To dobrze ze sie układa. A rovote bedziecie zmieniać czy zdalnie możecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsieur1 7 Napisano 2 godziny temu Moja babcia tez jest pracowita a pierogi lepi mistrzostwo swiata xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Liz mój kadłub tak 8 Napisano 2 godziny temu Dziwnie to wygląda ale jestem też romantyczny tylko się upewniam nie chce skończyć jak lex Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 506 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: To było o czymś innym, byłam przy tym. Odklejona i to nieźle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 91 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Odpowiem Ci jak Malowant odpowie mi w końcu czy ma obsesja w Twoim, czy tylko go ssie, bo jakoś się odpowiedzi nie doczekałam Dobra, obydwoje macie obsesje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 74 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: To było o czymś innym, byłam przy tym. Przecież czego innego od Ciebie nie można się spodziewać też przy tym byłam, poza tym post jasno mówi o co chodzi. I wyobraź sobie jak go zapytałam co miał na myśli w tym poście, odpisał że nic- to już wszystko mówi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 74 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Malowany napisał: O tym że mógłbym się uczyć od leżaka i małolata, jak nauczyć łaskę żeby jadła ci z ręki tego nie screnowalas,? A tak możesz bardziej gramatycznie, a mniej w nerwach szamocąc się? Lex pisze o urabianiu lasek, a Ty o czymś co robisz ponad rok, powiedz co robisz ponad rok w takim razie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 58 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, monsieur1 napisał: Haha no wlasnie, to mnie przeraza ;D Najlepsze pierogi to lepi moja babcia nie chyba nie majo cech charakterystycznych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach