Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
nie masz uprawnień

Zanim poznałem kobiety, najbardziej bałem się, że wpakuję się w związek z kobietą, która nie lubi seksu

Polecane posty

Przed chwilą, nie masz uprawnień napisał:

Bo wtedy myślałem, że większość kobiet nie lubi seksu, a tylko wyjątki lubią

Teraz wiem, że jest odwrotnie, więc tego już się nie boję

Dokładnie tak samo miałem 

8 minut temu, oddaj bułku mnie napisał:

pkeee

Czyli to twoje konto xd

Poznałem kiedyś fajną dziewczynę. Nazwijmy ją Ania. Była siostrą mojej kumpeli ze studiów. Z twarzy była przeciętna, ale miała piękny biust. Z charakteru też była fajna i brałem pod uwagę taką możliwość, że mogłaby zostać moją partnerką. Wiedziałem, że się jej podobałem, więc kosza bym nie dostał. Niestety podczas jednej  z nią rozmów ona oświadczyła, że seks mógłby dla niej nie istnieć i że w przyszłości chciałaby mieć takiego męża, który nie będzie potrzebował uprawiania z nią seksu. Z tego powodu momentalnie skreśliłem ją z listy moich potencjalnych partnerek. Krótko później poznałem moją tż, która jak się wkrótce okazało ,bardzo lubiła seks. Ania później miała do mnie pretensje o to, że nie zwracałem na nią uwagi mimo tego, że ona wysyłała mi sygnały. Odpowiedziałem, że nie odpowiadało mi to, że ona nie uznawała seksu i z tego powodu ją skreśliłem. Ona odpowiedziała, że to nieporozumienie gdyż tylko się zgrywała, a tak naprawdę to dla niej seks jest ok. I bądź tu mądry......

Przed chwilą, Esox napisał:

Poznałem kiedyś fajną dziewczynę. Nazwijmy ją Ania. Była siostrą mojej kumpeli ze studiów. Z twarzy była przeciętna, ale miała piękny biust. Z charakteru też była fajna i brałem pod uwagę taką możliwość, że mogłaby zostać moją partnerką. Wiedziałem, że się jej podobałem, więc kosza bym nie dostał. Niestety podczas jednej  z nią rozmów ona oświadczyła, że seks mógłby dla niej nie istnieć i że w przyszłości chciałaby mieć takiego męża, który nie będzie potrzebował uprawiania z nią seksu. Z tego powodu momentalnie skreśliłem ją z listy moich potencjalnych partnerek. Krótko później poznałem moją tż, która jak się wkrótce okazało ,bardzo lubiła seks. Ania później miała do mnie pretensje o to, że nie zwracałem na nią uwagi mimo tego, że ona wysyłała mi sygnały. Odpowiedziałem, że nie odpowiadało mi to, że ona nie uznawała seksu i z tego powodu ją skreśliłem. Ona odpowiedziała, że to nieporozumienie gdyż tylko się zgrywała, a tak naprawdę to dla niej seks jest ok. I bądź tu mądry......

Żyjesz? Super 

Dobre seksy dla każdego istnieją tak jak chipsy i łakocie ale nie każdy umie bo co mają gadac że rûchac się nie umieją no niestety bywa i tak 

Żyję, żyję. Jest ok. Rzadko się tu udzielam ze względów dla wszystkich oczywistych. Kiedyś udzielałem się częściej, ale było to wtedy gdy było tutaj sporo ciekawych tematów do dyskusji. 

4 minuty temu, libbi_sztisel napisał:

A jaki miała ten biust ta Ania? Fajny jak Baska?😃

Jak to jaki? No duży he,he.....Na moje oko czwóreczka. 

4 minuty temu, wuj boży napisał:

Dobre seksy dla każdego istnieją tak jak chipsy i łakocie ale nie każdy umie bo co mają gadac że rûchac się nie umieją no niestety bywa i tak 

No

Przed chwilą, Esox napisał:

Jak to jaki? No duży he,he.....Na moje oko czwóreczka. 

Czwóreczka 😀 po tym tekscie wiem ze urodziłeś sie w latach 60 lub 70 😀

9 minut temu, libbi_sztisel napisał:

A jaki miała ten biust ta Ania? Fajny jak Baska?😃

stylowy

1 minutę temu, libbi_sztisel napisał:

Bingo! Gratulacje! Masz rację. Czasy mojej młodości to czasy gdy w dyskotekach królowała muzyka Italo Disco. 

• Like 1

3 minuty temu, libbi_sztisel napisał:

Co to jest czwóreczka ? tam jest obwód i miska a w bieliźnie erotycznej rozmiar typu s

Edytowano przez mr_Kumpir

2 minuty temu, mr_Kumpir napisał:

Co to jest czwóreczka ? tam jest obwód i miska a w bieliźnie erotycznej rozmiar typu s

Rozm D chyba.

• Like 1

10 godzin temu, nie masz uprawnień napisał:

Bo wtedy myślałem, że większość kobiet nie lubi seksu, a tylko wyjątki lubią

Teraz wiem, że jest odwrotnie, więc tego już się nie boję

ja prdu... baby są psychiczne i wchodzenie w związek to przestepstwo. lepiej 300zl na rokse i czlowiek zadowolony...a te zwykle julki same nie wiedzą czego chco

3 minuty temu, Esox napisał:

Bingo! Gratulacje! Masz rację. Czasy mojej młodości to czasy gdy w dyskotekach królowała muzyka Italo Disco. 

No ;D ja poznaje po tym nazewnictwie misek bo młodzi nie znajo 😀

3 minuty temu, mr_Kumpir napisał:

miska 😃 4 wypada ze D

6 minut temu, libbi_sztisel napisał:

jak to jest ze ty masz nada rozmiar nr 2? przeciez libed mogl wymasowac uroslyby...

Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał:

jak to jest ze ty masz nada rozmiar nr 2? przeciez libed mogl wymasowac uroslyby...

Ja mam 0.6 😃

3 minuty temu, xDxDxDxD napisał:

Rozm D chyba.

Miseczka d dla każdego obwodu jest inna więc ta legendarna 4 tym bardziej, nie ma sensu mówić o rozmiarze w oderwaniu od obwodu.

2 minuty temu, libbi_sztisel napisał:

Ja mam 0.6 😃

plaska.... a feee. chociaz libedowe skarpy se wsadz tam bo obraza za płaską klate... nie ma takiego rozmiaru 0.6. musisz poczytac na pudekach od cyckonoszy jest w tabelce

7 minut temu, libbi_sztisel napisał:

A jaki to 😀

Nwm Anka miała styl to stylowy

4 minuty temu, libed_from_kafeteria napisał:

to teraz lex bedzie mial fantazje o tobie bo sylwetka mlodego chlopca to cos dla niego 😄

jutro jade do paryza, bedziesz mial paranoje jak krejzi przestanie pisac na kafe..

Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał:

plaska.... a feee. chociaz libedowe skarpy se wsadz tam bo obraza za płaską klate... nie ma takiego rozmiaru 0.6. musisz poczytac na pudekach od cyckonoszy jest w tabelce

takich okreslen 1,2,3 to podobno tylko klienci prostytutek uzywaja bo one w tych swoich anonsach podaja i stare dziady

jest jakis portal podobno z opiniami tych szwagrow czy jak oni siebie tam nazywaja i oni tam maja taka numeracje tez 😄 zainteresuj sie lex bo widze ze to cos dla ciebie 😄

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się