Szymonjan 1 Napisano 2 godziny temu Jakie sposoby lubicie? Za co łapać? Jak zapobiegać przewróceniu partnerki i zrobieniu dwuosobowego domino? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 209 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Szymonjan napisał: Jakie sposoby lubicie? Za co łapać? Jak zapobiegać przewróceniu partnerki i zrobieniu dwuosobowego domino? Kiedyś był na forum taki ktoś kto preferował łapanie za gucz. Ale dawno nie odwiedzał kafeterii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 902 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, murb napisał: Kiedyś był na forum taki ktoś kto preferował łapanie za gucz. Ale dawno nie odwiedzał kafeterii. Do dzisiaj nie wiem czy to ona, czy on. Robiło to wrażenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1535 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, murb napisał: Kiedyś był na forum taki ktoś kto preferował łapanie za gucz. Ale dawno nie odwiedzał kafeterii. Z nienacka! I zawsze była kupa śmiechu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 114 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, murb napisał: Kiedyś był na forum taki ktoś kto preferował łapanie za gucz. Ale dawno nie odwiedzał kafeterii. Był tu taki co całował rączki pięknym paniom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 902 Napisano 2 godziny temu Powoli zbiera się kółko emeryckie. Nieproszeni goście naprawdę są niemiłe widziani. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 114 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: Powoli zbiera się kółko emeryckie. Nieproszeni goście naprawdę są niemiłe widziani. Piona! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 902 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Sev napisał: Był tu taki co całował rączki pięknym paniom. Padałem do rączek i całowałem nóżki. To akurat nie fetysz a wyraz szacunku do kobiet. Nie wszystkich, niestety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 902 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Sev napisał: Piona! Piona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 25 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Powoli zbiera się kółko emeryckie. Nieproszeni goście naprawdę są niemiłe widziani. Dzień dobry, kierowniku! Dzisiaj origami na sali czy wycieczka autokarowa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 114 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: Padałem do rączek i całowałem nóżki. To akurat nie fetysz a wyraz szacunku do kobiet. Nie wszystkich, niestety. Ale to nie ty byłeś z biedaszybu? Czy jakoś tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 902 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Sev napisał: Piona! Znowu się gdzieś łajdaczysz, niecnoto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 902 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, caryca rzeczywistości tak napisał: Dzień dobry, kierowniku! Dzisiaj origami na sali czy wycieczka autokarowa? Bez Ciebie, niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 902 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Sev napisał: Ale to nie ty byłeś z biedaszybu? Czy jakoś tak. Kim ja tutaj nie byłem, kobieto! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 114 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Znowu się gdzieś łajdaczysz, niecnoto? To tu, to tam. Wszędzie cię szukam i gó/wno z tego. Trafić na ciebie to jak w totka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 114 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: Kim ja tutaj nie byłem, kobieto! Wiem! Jeszcze trochę asów jest w rękawie. Dońciu łori. ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 209 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Miecz napisał: Do dzisiaj nie wiem czy to ona, czy on. Robiło to wrażenie 6 minut temu, Pokraka napisał: Z nienacka! I zawsze była kupa śmiechu Coś z łiłą jeszcze było. Grzebię w pamięci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 209 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Miecz napisał: Powoli zbiera się kółko emeryckie. Nieproszeni goście naprawdę są niemiłe widziani. Gość w dom, Bóg w dom. Jak to się mawia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 902 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Sev napisał: To tu, to tam. Wszędzie cię szukam i gó/wno z tego. Trafić na ciebie to jak w totka. Przewaliłem tutaj wczoraj pół dnia czytając na swój temat. Jakim trzeba być głupkiem by uwierzyć w to, że można kogoś zdyskredytować! Każdy bywa tutaj bo chce. Chyba, że musi, dlatego jest jak jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 209 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Dzień dobry, kierowniku! Dzisiaj origami na sali czy wycieczka autokarowa? Ja bym chciała karakoke i leżakowanie przed obiadem. Zaklepuję leżankę pod oknem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 902 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Sev napisał: Wiem! Jeszcze trochę asów jest w rękawie. Dońciu łori. ;] A co do tematu, przyciąga się na poziomie talii by poczuć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 209 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Sev napisał: To tu, to tam. Wszędzie cię szukam i gó/wno z tego. Trafić na ciebie to jak w totka. Konkurencja mi wyrasta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 209 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Przed chwilą, Miecz napisał: A co do tematu, przyciąga się na poziomie talii by poczuć. A jak kto jest gruby i nie ma talii? I co ma poczuć! Edytowano 2 godziny temu przez murb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 902 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Ja bym chciała karakoke i leżakowanie przed obiadem. Zaklepuję leżankę pod oknem. W DPS leżakuje się po obiedzie. Teraz mamy zajęcia o antykoncepcji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1535 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Coś z łiłą jeszcze było. Grzebię w pamięci. Tak, guczołapka twierdziła, że ją też ktoś łapie z łiłę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 902 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: A jak kto jest gruby i nie ma talii? Jakąś tam przecież ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 114 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: Przewaliłem tutaj wczoraj pół dnia czytając na swój temat. Jakim trzeba być głupkiem by uwierzyć w to, że można kogoś zdyskredytować! Każdy bywa tutaj bo chce. Chyba, że musi, dlatego jest jak jest. Tak, wiem. Czytałam w międzyczasie. Koszmar. Mnie to nie podnieca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 114 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Miecz napisał: A co do tematu, przyciąga się na poziomie talii by poczuć. Poczuć ruch w biodrach? Też kiedyś ktoś tak powiedział. ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 209 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Miecz napisał: W DPS leżakuje się po obiedzie. Teraz mamy zajęcia o antykoncepcji. O antykoncepcji post mortem chyba. Przydałby się jakaś pogadanka z obszaru tematyki funeralnej. Edytowano 2 godziny temu przez murb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 114 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Jakąś tam przecież ma Nie mam tali, serio. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach