Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
sercezkamienia

ktoś tu jeszcze jest? że ten bvrdel jeszcze istnieje to niewiarygodne, rok albo i dłużej mnie tu nie było lokalne świry świrujecie dalej?

Polecane posty

Przed chwilą, Jimmy Savile napisał:

tosziro znalazłeś w końcu prace kaleko

przemek mam dla ciebie ofertę mogę cie zatrudnić za 500 złotych miesięcznie w sumie nic nie musisz robić a zawsze będziesz miał na balonika komandosa czy jakie wino tam z dino pijesz xD

1 minutę temu, sercezkamienia napisał:

przemek mam dla ciebie ofertę mogę cie zatrudnić za 500 złotych miesięcznie w sumie nic nie musisz robić a zawsze będziesz miał na balonika komandosa czy jakie wino tam z dino pijesz xD

przemek to zarabia tyle w jeden dzień

przemek to zarabia tyle w jeden dzień

przemo nie mów no proszę cię nie mów mi ze jest za kilka miesięcy rok 2026 a ty dalej na bezrobociu chłopie xD

Przed chwilą, sercezkamienia napisał:

przemo nie mów no proszę cię nie mów mi ze jest za kilka miesięcy rok 2026 a ty dalej na bezrobociu chłopie xD

nie jestem tobą, bezrobotny nie byłem od kilku lat

• Haha 1

Przed chwilą, libbi_sztisel napisał:

Heja toshir , zdradź tajemnice jak udało ci sie stad odejść 😉

Hej, normalnie nie mam czasu już na pi3rdoły, zajmuję się chodzeniem do pracy a jak mam wolne to odpoczywam, wolę zająć się czymś innym niż siedzenie tutaj. teraz tak wpadłem wyjątkowo bo jestem na urlopie i dzisiaj trochę piwkuje. tak jak widzisz nic specjalnego, po prostu wziąłem się za normalne życie i jest git 

• Thanks 1

2 minuty temu, sercezkamienia napisał:

a przemo na wykopie dalej siedzisz? nie lepiej poszukać roboty w tym czasie co tam siedzisz? 

nie siedze tam prawie już

Hej, normalnie nie mam czasu już na pi3rdoły, zajmuję się chodzeniem do pracy a jak mam wolne to odpoczywam, wolę zająć się czymś innym niż siedzenie tutaj. teraz tak wpadłem wyjątkowo bo jestem na urlopie i dzisiaj trochę piwkuje. tak jak widzisz nic specjalnego, po prostu wziąłem się za normalne życie i jest git 

Prawidłowo tosziros, zdrówka 

• Thanks 1

nie siedze tam prawie już

ale tutaj pewnie codziennie co? 2 w nocy a ty na kafe i pewnie tak dzień w dzień, czemu tego nie zmienisz, chvujowe troche tak 

Przed chwilą, sercezkamienia napisał:

ale tutaj pewnie codziennie co? 2 w nocy a ty na kafe i pewnie tak dzień w dzień, czemu tego nie zmienisz, chvujowe troche tak 

A skąd. Od początku roku do kwietna nie było mnie tu w ogóle. Potem wchodze sporadycznie z nadzieją że Nimfa wróci,  ja prawie tematów nie zakładam i niewiele pisze. A od września ide do wiezienia za mandaty to nie bedzie mnie 3 miesiace

• Haha 2

2 minuty temu, Jimmy Savile napisał:

A skąd. Od początku roku do kwietna nie było mnie tu w ogóle. Potem wchodze sporadycznie z nadzieją że Nimfa wróci,  ja prawie tematów nie zakładam i niewiele pisze. A od września ide do wiezienia za mandaty to nie bedzie mnie 3 miesiace

ty z chvja chyba spadłeś, no kvrwa gościu, za mandaty do pi3rdla? to ja kiedyś miałem w chvj mandatów i w tym roku jeszcze od skarbówki dostałem zwrot kasy za mandaty bo musieli mnie za dużo policzyć, aj aj przemo

4 minuty temu, Jimmy Savile napisał:

a pracujesz czy nie?

ty z chvja chyba spadłeś, no kvrwa gościu, za mandaty do pi3rdla? to ja kiedyś miałem w chvj mandatów i w tym roku jeszcze od skarbówki dostałem zwrot kasy za mandaty bo musieli mnie za dużo policzyć, aj aj przemo

Mi skarbówka nie miała z czego zabrać

Mi skarbówka nie miała z czego zabrać

a jak myslisz

no jak nie miałeś nawet na durne mandaty to dalej siedzisz i nic nie robisz xD no szkoda trochę bo zawsze byłem zdanie że głupi nie jesteś i jak mnie teraz nie robisz w konia z tym więzieniem to szkoda trochę no ale to twoje życie i twoje decyzje xD

no jak nie miałeś nawet na durne mandaty to dalej siedzisz i nic nie robisz xD no szkoda trochę bo zawsze byłem zdanie że głupi nie jesteś i jak mnie teraz nie robisz w konia z tym więzieniem to szkoda trochę no ale to twoje życie i twoje decyzje xD

ale to tylko 3 miesiące, przysięgłem mamie że jak wyjdę to ide do pracy. jak u siebie nie znajdę to jade do pracy zagranice

• Haha 1

NADAL ANIME OGLĄDASZ?

MAM NADZIEJĘ, ŻE PRZYNAJMNIEJ NIE MARZYSZ O LEJDIBOJU, JAK LEŻAK

1 godzinę temu, TREV0 napisał:

NADAL ANIME OGLĄDASZ?

MAM NADZIEJĘ, ŻE PRZYNAJMNIEJ NIE MARZYSZ O LEJDIBOJU, JAK LEŻAK

Przecież to tosziro mi pokazal lejdiboyi 

1 godzinę temu, Jimmy Savile napisał:

Prędzej psychiatryka widzę że system się ciebie w końcu dopatrzyl 

5 minut temu, Pytanie czy warto tak napisał:

Prędzej psychiatryka widzę że system się ciebie w końcu dopatrzyl 

Chyba ciebie, bo ja w przeciwieństwie do ciebie jestem zdrowy psychicznie 

1 godzinę temu, Jimmy Savile napisał:

ale to tylko 3 miesiące, przysięgłem mamie że jak wyjdę to ide do pracy. jak u siebie nie znajdę to jade do pracy zagranice

A to matka ci głowę suszy szczerze wątpię moja nie chciała bym pracował 

3 minuty temu, Pytanie czy warto tak napisał:

A to matka ci głowę suszy szczerze wątpię moja nie chciała bym pracował 

Tak. Bo wiedziała że w żadnej pracy sobie nie poradzisz

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się