Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
nie masz uprawnień

Klapa w związku po narodzinach dzieci - WYJAŚNIENIE

Polecane posty

We wszystkich historiach opisanych w sąsiednim wątku "Klapa w związku po narodzinach dzieci" powtarza się ten sam schemat:

Przed narodzinami dziecka facet twierdził, że chce, a po narodzinach mu się odwidziało

Wiem, że uważacie mnie na tym forum za głupca, ale śpieszę z wyjaśnieniem jaka jest bolesna PRAWDA, której i tak nie będziecie chcieć przyjąć do wiadomości

OTÓŻ CI FACECI NIGDY NIE CHCIELI MIEĆ DZIECI, ALE BALI SIĘ TO POWIEDZIEĆ, bo jak facet powie, że nie chce mieć dzieci, to ŻADNA KOBIETA GO NIE CHCE

Teraz już wiecie

1 minutę temu, BułkaBożowa napisał:

Facet który sie boi baby to cìpa

Naprawdę nie zrozumiałaś? Tu nie chodzi o strach przed babą, tylko przed samotnością

Przecież potem ci sami faceci nie boją się zrobić czegoś co wymaga o wiele większej odwagi i grozi dużo surowszymi konsekwencjami, czyli porzucenie kobiety z dziećmi

Ale po prostu chcą kogoś mieć przez ten czas, póki nie ma dzieci,  a nie być skazanymi na samotność, dlatego celowo kłamią

Mówią kobietom to co one chcą usłyszeć

Tak jak handlarze samochodów,  którzy mówią, że każdy samochód ma mały przebieg i jest bezwypadkowy

Tak czy srak to słabe i tylko idjotki się na to nabierają. Poza tym baby same potrafią wychować dzieci i mają wyebane ze chlop odchodzi bo i tak misja wykonana

Przed chwilą, BułkaBożowa napisał:

Tak czy srak to słabe i tylko idjotki się na to nabierają. Poza tym baby same potrafią wychować dzieci i mają wyebane ze chlop odchodzi bo i tak misja wykonana

Nie wiem czy tylko ...ki, jak facet dobrze kłamie, to niby jak kobieta ma się domyślić?

8 minut temu, nie masz uprawnień napisał:

OTÓŻ CI FACECI NIGDY NIE CHCIELI MIEĆ DZIECI, ALE BALI SIĘ TO POWIEDZIEĆ, bo jak facet powie, że nie chce mieć dzieci, to ŻADNA KOBIETA GO NIE CHCE

to bzdura kaspiej jestem zywym dowodem na to

Przed chwilą, nie masz uprawnień napisał:

Nie wiem czy tylko ...ki, jak facet dobrze kłamie, to niby jak kobieta ma się domyślić?

Normalnie. No ja wiem kiedy typ klamie od razu.

Poza tym za alimenty można ścigać z palcem w dùpje jelopa więc po co robić guwniaka. Będziesz zniszczony

Niby taki jesteś mądry a wierzysz ze każda baba chce mieć dzieci albo że może je mieć xD 

We wszystkich serwisach randkowych, z których korzystałem ponad 90% kobiet chce mieć dzieci, a te 10% kobiet, które deklarują, że nie chcą mieć dzieci, to albo jakieś biznesłomen, albo jakieś całe wytatuowane os stóp do szyi wariatki albo coś w tym stylu i mimo, że od 25 lat szukam kobiet przez internet i przez te lata z kilkoma nawiązałem jakąś relację, to niestety z żadną która nie chciałaby mieć dzieci

Tylko ja miałem nieco delikatniejszą strategię niż tamci faceci, zamiast kłamać, że chcę mieć dzieci, po prostu odwlekałem temat

2 minuty temu, BułkaBożowa napisał:

Poza tym za alimenty można ścigać z palcem w dùpje jelopa więc po co robić guwniaka. Będziesz zniszczony

Niby jak będziesz ściągać alimenty jeśli nie będzie ani ślubu ani dziecka? Słucham

1 minutę temu, nie masz uprawnień napisał:

Niby jak będziesz ściągać alimenty jeśli nie będzie ani ślubu ani dziecka? Słucham

Normalnie testy dna i masz przeyebane

7 minut temu, BułkaBożowa napisał:

2 minuty temu, BułkaBożowa napisał:

No jak nie będzie to i alimentów nie będzie logiczne wtf

Przecież napisałaś, że "po co robić guwniaka" czyli, że alimenty można ściągać i bez dziecka

Przecież napisałaś, że "po co robić guwniaka" czyli, że alimenty można ściągać i bez dziecka

Niekumaty jestes

1 minutę temu, BułkaBożowa napisał:

Niekumaty jestes

Tak, nie rozumiem jak ktoś pisze, że czarne jest białe, dlatego wyjaśnij co miałas na mysli

Tak, nie rozumiem jak ktoś pisze, że czarne jest białe, dlatego wyjaśnij co miałas na mysli

Kùrwa mac nie chce mi się. Po chùj zapladniacie chore lanie jak nie chcecie a potem płacić i tak musicie czaisz

• Haha 1

Kùrwa mac nie chce mi się. Po chùj zapladniacie chore lanie jak nie chcecie a potem płacić i tak musicie czaisz

No to pytanie nie do mnie, bo jak mówiłem, ja nikogo zapładniać nie zamierzam i nie rozumiem facetów, którzy tak robią

Ja bym prędzej uznał, że kobieta chcąca mieć dzieci nie jest po prostu dla mnie. Poza tym ja wątpię, że jakaś kobieta by mnie mogła chcieć do posiadania dzieci.

1 godzinę temu, nie masz uprawnień napisał:

w sumie można 

na siebie

2 godziny temu, kontospecjalniedlamary napisał:

to bzdura kaspiej jestem zywym dowodem na to

a ty powiedziałeś, że nie chcesz mieć dzieci i kobiety mimo tego cię chciały?

2 minuty temu, nie masz uprawnień napisał:

to ja też mogę dostac jakieś alimenty ogólnie?

Jeśli się ożenisz z bogatszo niż Ty to tak

3 godziny temu, BułkaBożowa napisał:

Facet który sie boi baby to cìpa

Nawet baby 195 cm? No nie wiem.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się