Fifofa 102 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Nie jestem facetem co ktòra baba napiszę smole cholewki i nazywam.ją dama. Ja dame swoją mam. Pamiętaj tylko jest jedną, nie tak jak ty łazisz po forum i szukasz atencji u bab. Lubię pisać z kim mi odpowiada, nie oznacza zaraz jest damą i już startuje Jesteś ... Zj. em. Edytowano 2 godziny temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 251 Napisano 2 godziny temu Co za ogłoszenie parafialne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 102 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Przed chwilą, murb napisał: Co za ogłoszenie parafialne. Oczywiście mu się włóczylo każdej damy niech im rowa wyliżę Edytowano 2 godziny temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 84 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Wyzywanie mnie od zyebow jakim sam jesteś nie sprawi w magiczny sposób, że będziesz mężczyzną Januszu Szczekaj teraz dalej Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 251 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Oczywiście mu się włóczyli każdej damy niech im rowa wyliże Nie zrozumiałam tego przekazu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 881 Napisano 2 godziny temu Tylko spokój i opanowanie tutaj będzie ratunkiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 102 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Wyzywanie mnie od zyebow jakim sam jesteś nie sprawi w magiczny sposób, że będziesz mężczyzną Januszu Szczekaj teraz dalej Nie dziwię dlaczego takiego porzuciła jak każda damą nazywasz. Idziesz z nią patrzysz na damy. Edytowano 2 godziny temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBezbożny 30 Napisano 2 godziny temu Obaj jesteście tacy sami. Damę to mają rycerze a nie Janusze. Bo ktora dama zadaje się z tobą bądź makaronem? Ty leki bierzesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 84 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Nie dziwię dlaczego takiego porzuciła jak każda damą nazywasz. Idziesz z nią patrzysz na damy. Wracaj do Grażyny na dwa dania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 102 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, 0dbytBezbożny napisał: Obaj jesteście tacy sami. Damę to mają rycerze a nie Janusze. Bo ktora dama zadaje się z tobą bądź makaronem? Ty leki bierzesz? Hehe nie moje określenie, napisałem szuka dam, znajdzie jedna a konkretną , niech na inne baby nie zwraca uwagę do statusu podrywu Edytowano 2 godziny temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 84 Napisano 2 godziny temu Nikogo nie szukam zrypie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 251 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Tylko spokój i opanowanie tutaj będzie ratunkiem. Chyba tyrają też te, które rozmawiają z Makaronem. 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 102 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Nikogo nie szukam zrypie To szukaj dam sobie ja swoją mam, pisze nie oznacza już wbijam na.priw i badziewie im wciskam tak jak yym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 881 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, murb napisał: Chyba tyrają też te, które rozmawiają z Makaronem. 🫢 A jak jakąś rozmawia i z Makaronem i z Piterem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBezbożny 30 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Fifofa napisał: Hehe nie moje określenie, napisałem szuka dam, znajdzie jedna a konkretną , niech na inne baby nie zwraca uwagę do statusu podrywu Nie stanowisz kręgu zainteresowania jakiejkolwiek kobiety. Skąd u ciebie ta buta chłopie? Skoncz trolowac. Tylko winny się tlumaczy a ty widocznie masz wyrzuty sumienia wobec Grażyny. Serio uwazasz ze normalna kobieta akceptowałby takiego buraka u boku? Przecież to wstyd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 102 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Przed chwilą, 0dbytBezbożny napisał: Nie stanowisz kręgu zainteresowania jakiejkolwiek kobiety. Skąd u ciebie ta buta chłopie? Skoncz trolowac. Tylko winny się tlumaczy a ty widocznie masz wyrzuty sumienia wobec Grażyny. Serio uwazasz ze normalna kobieta akceptowałby takiego buraka u boku? Przecież to wstyd. Tylko Ciebie nie bądź zazdrosna. Edytowano 2 godziny temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 251 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: A jak jakąś rozmawia i z Makaronem i z Piterem? To jest tyrana dwa razy tyle. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 84 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: To szukaj dam sobie ja swoją mam, pisze nie oznacza już wbijam na.priw i badziewie im wciskam tak jak yym Kobiety już Cię dziś podsumowały Ja w przeciwieństwie do Ciebie nie obrażam ich w chamski i prymitywny sposób jak Ty. Bez odbioru. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBezbożny 30 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Tylko Ciebie nie bądź zazdrosna. Ile ci płacą za te precle? Bo nigdy nie uwierzę ze jestes aż takim zyebem. Wracaj do kiszynia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 102 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Kobiety już Cię dziś podsumowały Ja w przeciwieństwie do Ciebie nie obrażam ich w chamski i prymitywny sposób jak Ty. Bez odbioru. Wied znajdź sobie jedną dają z wzajemnością taka moja rada. Ogòlnie baby czy jak po twojemu damy, nie lubią być jedną z wielu ze śmigłem. Edytowano 2 godziny temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 84 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, murb napisał: To jest tyrana dwa razy tyle. Nigdy nie tyram kobiet tylko ogór i mnie z nim nie porównuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 102 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Nigdy nie tyram kobiet tylko ogór i mnie z nim nie porównuj Ja rozumiem ich nie widziałeś piszesz za bardzo sobie wyobrażasz tam.moze być Karyna co szuka i szuka. Nawet taka co szuka ma gdzieś Makarona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 48 Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, 0dbytBezbożny napisał: Obaj jesteście tacy sami. Damę to mają rycerze a nie Janusze. Bo ktora dama zadaje się z tobą bądź makaronem? Ty leki bierzesz? Zawsze mnie bawi, że obaj to koledzy Szynszyli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBezbożny 30 Napisano 2 godziny temu Beka z żonatego pjotera xD jak na szczęśliwego malzonka swojej zdrowej damy coś za bardzo się wkręcasz w cudze związki i interesy z babami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 102 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, caryca rzeczywistości tak napisał: Zawsze mnie bawi, że obaj to koledzy Szynszyli. Tylko Szynszyla jest mądrzejsza jest jak jest, ja mądrzejszy to jest tak jak jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBezbożny 30 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Zawsze mnie bawi, że obaj to koledzy Szynszyli. Mnie raczej przeraza że gustuje prywatnie w takich makaronach. Ale jej życie jej sprawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 251 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Nigdy nie tyram kobiet tylko ogór i mnie z nim nie porównuj Nie piszę, że Ty hejtujesz użytkowniczki. Zrobiłam uwagę, że po głowie dostają te, które z Tobą pisują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBezbożny 30 Napisano 2 godziny temu Szynszyla pewnie też była projektem i razem z kolegami sobie ludzi wkrecali dla beki. Dajcie spokój która by sie chciała spotykać nawet na lozko z takimi xD takie rzeczy tylko na kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 84 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Ja rozumiem ich nie widziałeś piszesz za bardzo sobie wyobrażasz tam.moze być Karyna co szuka i szuka. Nawet taka co szuka ma gdzieś Makarona Ciebie wszystkie kochają "Adonisie" Robisz z siebie pajaca nikogo więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 102 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, 0dbytBezbożny napisał: Mnie raczej przeraza że gustuje prywatnie w takich makaronach. Ale jej życie jej sprawa. Nie przeraża chyba nie masz aż tak zamulonego rozumu.. Nie Polka wyjechała aby polepszyć sobie życie lubi zwiedzać przy tym świat, zarobi może spotkać kogoś z rozumem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach