Fifofa 103 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, 0dbytBezbożny napisał: Chyba w Wielkopolsce tylko. Nie wiem ale przy.gprzyg.... lupy jak ten Makaron imitacja prawdziwego faceta Masiino , ktòry biega aby jakąś odpisała i już może. Edytowano 5 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 28 Napisano 5 godzin temu 25 minut temu, murb napisał: To jest tyrana dwa razy tyle. Na Makkarone się rzucają jak z kobietami pisze. A teraz dodatkowo mu się dostanie pomyślcie dlaczego? Biedny bambino ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBezbożny 34 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Przyznajesz się do udziału? Runęły moje wyobrażenia o tym, że jesteś brzydka. To żeś yebla farmazon. U mnie już chyba nie ma takich konkursów. Patrząc jakie tam przyjmują to mogłabym i ja pójść 10 lat temu. Taki prestiż. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 84 Napisano 5 godzin temu 9 minut temu, murb napisał: Jeśli nie chcę z kimś pisać to nie piszę. Choć w sumie to nie ma chyba takiej sytuacji, żebym nie chciała. Może jest ale niezbyt często się zdarza. Nie chodzi o to, że rozmowa z Tobą to dostawanie po głowie. To nie Ty hejtujesz użytkowniczki, które z Tobą rozmawiają ale inni użytkownicy są niemili wobec Twoich rozmówczyń. Dokładnie tak jest Brum. Źle się zrozumieliśmy pardą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 28 Napisano 5 godzin temu 10 minut temu, Fifofa napisał: Czy jak z tobą pisze już wchodzę ci do pochwy i od razu pisze na priw?. Kryste panie, opanuj się..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 84 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, _ Gretta napisał: Na Makkarone się rzucają jak z kobietami pisze. A teraz dodatkowo mu się dostanie pomyślcie dlaczego? Biedny bambino ... Spoko Gretta, niech pisze te bzdury o mnie dalej Edytowano 5 godzin temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 28 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Spoko Gretta, niech pisze te bzdury i mnie dalej Ale wiesz o co chodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBezbożny 34 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Fifofa napisał: Nie wiem ale przy.gprzyg.... lupy jak ten Makaron imitacja prawdziwego faceta Masiino , ktòry biega aby jakąś odpisała i już może. Dzwonie po pogotowie psychiatryczne z Choroszczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 883 Napisano 5 godzin temu 11 minut temu, Fifofa napisał: Czy jak z tobą pisze już wchodzę ci do pochwy i od razu pisze na priw?. Do pochwy online ciężko wejść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 84 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, _ Gretta napisał: Ale wiesz o co chodzi? Wiem przecież czytam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 84 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Do pochwy online ciężko wejść Pjoter najwidoczniej próbuje bo twierdzi, że kogoś szukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 103 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Do pochwy online ciężko wejść A.moze się uda albo nie uda, grunt trochę atencji wykaże już jest pozwolenie Ciekawe jak takie z.je..by się rodzą. Edytowano 5 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 84 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: A.moze się uda albo nie uda, grunt trochę atencji wykaże już jest pozwolenie Ciekawe jak takie z.je..by się rodzą. Właśnie ciekawe ogórek skąd ty wyrosłeś widać po tekstach i hejcie nie tylko w moim kierunku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 883 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Pjoter najwidoczniej próbuje bo twierdzi, że kogoś szukam 2 minuty temu, Fifofa napisał: A.moze się uda albo nie uda, grunt trochę atencji wykaże już jest pozwolenie Ciekawe jak takie z.je..by się rodzą. Przekażcie sobie znak pokoju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 103 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Właśnie ciekawe ogórek skąd ty wyrosłeś widać po tekstach i hejcie nie tylko w moim kierunku Ja się wziolem.przy was z odbytouu nigdy tego nie zrozumiesz, tam.jest ciemno kosmos. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 75 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Fifofa napisał: A.moze się uda albo nie uda, grunt trochę atencji wykaże już jest pozwolenie Ciekawe jak takie z.je..by się rodzą. Zgłoszone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBezbożny 34 Napisano 5 godzin temu Z odbytu pełnego kału i hemoroidów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 103 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Zgłoszone. Dla twojego dobra i i innych jak mają troszeczkę rozumu..możesz zgłaszać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 75 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Dla twojego dobra i i innych jak mają troszeczkę rozumu..możesz zgłaszać Znowu cały dzień hejtujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 103 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Znowu cały dzień hejtujesz? Nie hejtuje tylko pisze o tych Damach twój ten ma damy czy byś mu strzeliła w pysk za takie coś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 28 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, tymczasowablokada napisał: Zgłoszone. Też zgłaszam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 52 Napisano 5 godzin temu 15 minut temu, Fifofa napisał: Ciekawe jak takie z.je..by się rodzą. Pośladkowo i z niedotlenieniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBezbożny 34 Napisano 5 godzin temu I tetraplegjo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 103 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, caryca rzeczywistości tak napisał: Pośladkowo i z niedotlenieniem. Fakt tacy są ale lepsze od tego absurdu myślą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 28 Napisano 5 godzin temu 16 minut temu, Spaghetti .... napisał: Wiem przecież czytam To się nie rozumiemy, chyba że ja coś jeszcze przeoczyłam, tutaj na kafe. Nie dawno przyszłam, doczytałam ten tylko temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 84 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 9 minut temu, _ Gretta napisał: To się nie rozumiemy, chyba że ja coś jeszcze przeoczyłam, tutaj na kafe. Nie dawno przyszłam, doczytałam ten tylko temat. Może, ale nie przejmuj się tym Edytowano 5 godzin temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 28 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Może, ale nie przejmuj się tym Dasz sobie radę. Czy było coś wczesniej tutaj czy tylko ten temat? Bo mi się wydaje że chodzi o jeszcze coś innego. Edytowano 5 godzin temu przez _ Gretta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 84 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, _ Gretta napisał: Dasz sobie radę. Czy było coś wczesniej tutaj czy tylko ten temat? Bo mi się wydaje że chodzi o jeszcze coś innego. Pewnie że dam. Było, ale też wszystkiego nie doczytałem, bo temat poleciał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach