Qwerty88 725 Napisano 4 godziny temu Dla wyselekcjonowanych a reszta won Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 725 Napisano 4 godziny temu Rano sprawdzę obecnosc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alex Angel 11 Napisano 4 godziny temu Dobry wieczor Dobrej nocy i slodkich snow Qwerty ; ) Dobranoc ja tez rano wejde, pa xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 144 Napisano 4 godziny temu Rano już pewnie tematu nie będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 549 Napisano 4 godziny temu Ja jestem wyselekcjonowany? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBezbożny 37 Napisano 4 godziny temu Ja persona non grata wyczuwam takie rzeczy. To zegnam ozięble. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alex Angel 11 Napisano 4 godziny temu No dlatego szkoda czasu tu pisac cala noc, a potem znowu kasuja wszystko i tak do usranej smieerci dzien za dniem, miesiac ze miesiacem, rok za rokiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alex Angel 11 Napisano 4 godziny temu Jutro znowu rano posty i w poludnie temat skasowany Nie wiem po co tu ludzie pisza ciagle, dla mnie to chore. Pisac gdzies, gdzie za chwile cie zbanuja i wszystko skasuja co napisales Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zapent 2 Napisano 4 godziny temu 26 minut temu, Alex Angel napisał: Jutro znowu rano posty i w poludnie temat skasowany Nie wiem po co tu ludzie pisza ciagle, dla mnie to chore. Pisac gdzies, gdzie za chwile cie zbanuja i wszystko skasuja co napisales Co ci policja mówiła? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alex Angel 11 Napisano 4 godziny temu Jaka policja? xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alex Angel 11 Napisano 4 godziny temu Na mojej stronce jakis typek mi spam attack przeprowadzil xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alex Angel 11 Napisano 4 godziny temu Wyzywa mnie od kuurew xD Komus na psyche mocno wjechalo xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alex Angel 11 Napisano 3 godziny temu Wow kto to? https://ibb.co/GvDsr3NK Ale cudo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach