Etoile 5701 Napisano 9 Wrzesień Zapraszam do dyskusji jak ktoś tu jeszcze siedzi. Brakuje tutejszych pogadanek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 106 Napisano 9 Wrzesień 1 godzinę temu, Etoile napisał: Zapraszam do dyskusji jak ktoś tu jeszcze siedzi. Brakuje tutejszych pogadanek. Wyniosły się na inne forum, zapomniałem jak nazywa ale wyszukaj w Google po nazwie tematu i dopisz forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielowania 34 Napisano 9 Wrzesień 1 godzinę temu, Fifofa napisał: Wyniosły się na inne forum, zapomniałem jak nazywa ale wyszukaj w Google po nazwie tematu i dopisz forum. Chyba na discord... coś takiego kojarzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dobra _Dusza 7793 Napisano 9 Wrzesień Nie mogłam patrzeć co ona z tymi psami zrobiła, jak się gryzą sfrustrowane, udręczone. Ta bachorobaba to wcielone zło. Do piekła z nią. I polać gnojówką. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Etoile 5701 Napisano środa o 07:54 17 godzin temu, Fifofa napisał: Wyniosły się na inne forum, zapomniałem jak nazywa ale wyszukaj w Google po nazwie tematu i dopisz forum. Na wande ale to nie to samo co było tutaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Etoile 5701 Napisano środa o 07:55 9 godzin temu, Dobra _Dusza napisał: Nie mogłam patrzeć co ona z tymi psami zrobiła, jak się gryzą sfrustrowane, udręczone. Ta bachorobaba to wcielone zło. Do piekła z nią. I polać gnojówką. O witaj. Z nią coraz gorzej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Etoile 5701 Napisano środa o 07:56 (edytowany) 16 godzin temu, zielowania napisał: Chyba na discord... coś takiego kojarzę. Discorda nie mam. Bo wanda to jakieś nieporozumienie. Mam wrażenie że adminka tego forum to fanka siwej. Co na innych wątkach można pisac to u siwej za to samo dostaje się ostrzeżenia. Edytowano środa o 07:57 przez Etoile Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielowania 34 Napisano środa o 15:50 7 godzin temu, Etoile napisał: Discorda nie mam. Bo wanda to jakieś nieporozumienie. Mam wrażenie że adminka tego forum to fanka siwej. Co na innych wątkach można pisac to u siwej za to samo dostaje się ostrzeżenia. Tu jakaś siwa też chyba często u Was się przewijała może tego było aż za dużo... dziwny był ten Wasz dział : ) Na discordzie może więcej rzeczy przejdzie... nie wiem, ale właśnie tam sporo osób planowało się przenieść bo tematy zbyt szybko znikały. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Etoile 5701 Napisano środa o 17:13 1 godzinę temu, zielowania napisał: Tu jakaś siwa też chyba często u Was się przewijała może tego było aż za dużo... dziwny był ten Wasz dział : ) Na discordzie może więcej rzeczy przejdzie... nie wiem, ale właśnie tam sporo osób planowało się przenieść bo tematy zbyt szybko znikały. Tu swego czasu poleciały wszystkie wątki aż do 3 lat wstecz więc to nie to. Póki co ten wątek nie znika więc może już można tu pisać. Wtedy każdy wątek znikał po chwili. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielowania 34 Napisano środa o 17:44 (edytowany) 31 minut temu, Etoile napisał: Tu swego czasu poleciały wszystkie wątki aż do 3 lat wstecz więc to nie to. Póki co ten wątek nie znika więc może już można tu pisać. Wtedy każdy wątek znikał po chwili. Miałam na myśli forum o którym wspomniałaś... Oki nie do końca zrozumiale napisałam, ale jeśli tam było ich tak wiele na temat jednej osoby to nic dziwnego, że kogoś ruszyło. A tu czystka w tematach była chyba na wszystkich działach... treść tematów nie miała chyba znaczenia. Edytowano środa o 17:46 przez zielowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ta_z_1_ 3929 Napisano 2 godziny temu Aaaaa tu was mam 🫣 myślicie że wątek się utrzyma? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Etoile 5701 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Ta_z_1_ napisał: Aaaaa tu was mam 🫣 myślicie że wątek się utrzyma? O jak milo cie agentko widzieć. Siedzisz na discordzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ta_z_1_ 3929 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, Etoile napisał: O jak milo cie agentko widzieć. Siedzisz na discordzie? Czasem jestem. Ostatnio rzadko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Etoile 5701 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Ta_z_1_ napisał: Czasem jestem. Ostatnio rzadko. Ja nie mam discorda. Dzieje się tam coś? Jesteś na wandzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ta_z_1_ 3929 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Etoile napisał: Ja nie mam discorda. Dzieje się tam coś? Jesteś na wandzie? Ostatnio na discordzie lipa. Coraz mniej osób bo przyszło kilka takich co się czepiały i nic nie było można napisać na Wandę czasami wpadam ale średnio mi tam format odpowiada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Etoile 5701 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 4 minuty temu, Ta_z_1_ napisał: Ostatnio na discordzie lipa. Coraz mniej osób bo przyszło kilka takich co się czepiały i nic nie było można napisać na Wandę czasami wpadam ale średnio mi tam format odpowiada. Czyli nie ma nigdzie już takiego miejsca jak tutaj. Tu atmosfera była nie do podrobienia. Na wandzie też srednio mi się podoba. Na innych wątkach normalnie pisza, że ktoś jest toksykiem, narcyzem że pije alko a u siwej nie można takich rzeczy pisać. Jedna druga zgłasza i jakoś tak sztywno tam. Edytowano 1 godzinę temu przez Etoile Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach