libed from kafeteria 46 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, 0dbytnicaBezbożna napisał: Nie znam. Oszust z tindera nie wyrywał mamutow. Brad Pitt tez nie. oszust z tiondera samoloty wynajmowal ja pisze o polskich oszustach z tindera lysych z krzywymi zebami jezdzacy tramwajami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 46 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Nie mogę usnąć. 🥺 zamknij kafeterie to pomoze albo idz na nerwice pewnie maja jakis temat o bezsensnosci i ci rady dadza Edytowano 5 godzin temu przez libed from kafeteria Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 21 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, libed from kafeteria napisał: oszust z tiondera samoloty wynajmowal ja pisze o polskich oszustach z tindera lysych z krzywymi zebami jezdzacy tramwajami Nie znam takich. Tulipan miał gadane i aż taki Wstrętny nie byl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 104 Napisano 5 godzin temu libed a ty spać nie idziesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 46 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, 0dbytnicaBezbożna napisał: Nie znam takich. Tulipan miał gadane i aż taki Wstrętny nie byl byl paskudny i mial gadke menele cos z toba nie tak jak ci sie takei typy podobaja jedynie wyrywanie bab cie ratuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 46 Napisano 5 godzin temu (edytowany) Przed chwilą, libbi_sztisel napisał: libed a ty spać nie idziesz? ide wczorja zasnalem o 20 Edytowano 5 godzin temu przez libed from kafeteria Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 21 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, libed from kafeteria napisał: byl paskudny i mial gadke menele cos z toba nie tak jak ci sie takei typy podobaja jedynie wyrywanie bab cie ratuje A skąd ty to możesz wiedzieć? Zapytaj kobiet które się nabrały na te gadki. Jak zawsze wiesz najlepiej xD jełopie gdzie ja napisalam ze jest w moim typie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 104 Napisano 5 godzin temu Boze jakie przegrywy na tej nerwicy - 3 osoby aktywne online - libed, krejzi, muchos potatos do spania qrfa przegrywy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 151 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, libbi_sztisel napisał: libed a ty spać nie idziesz? Ej troszczysz się o niego jak kochająca mama. ;)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 46 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, 0dbytnicaBezbożna napisał: A skąd ty to możesz wiedzieć? Zapytaj kobiet które się nabrały na te gadki. Jak zawsze wiesz najlepiej xD jełopie gdzie ja napisalam ze jest w moim typie no slyszalem wywiad z nim typowy czesiek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 104 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, libed from kafeteria napisał: ide wczorja zasnalem o 20 To już Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 104 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Ej troszczysz się o niego jak kochająca mama. ;)) Bo on jest dzieciuchem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 46 Napisano 5 godzin temu dobra ide spac przekonalas mmnie tym przegrywem z nerwicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 21 Napisano 5 godzin temu Dobra niewazne xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 104 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, libed from kafeteria napisał: dobra ide spac przekonalas mmnie tym przegrywem z nerwicy No przerażajace nie widzieć sie jako jedynego aktywnego nie martw sie byli tez tam jacys goscie niezalogowani wiec może z 10 osób jeszcze nie spi do wyra won Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 21 Napisano 5 godzin temu Pozdrówcie nimfetke na nerwicy. Może już jej ojciec nie zagląda do łazienki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 151 Napisano 5 godzin temu Karaluchy pod poduchy itd... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 85 Napisano 5 godzin temu 12 minut temu, libbi_sztisel napisał: Boze jakie przegrywy na tej nerwicy - 3 osoby aktywne online - libed, krejzi, muchos potatos do spania qrfa przegrywy ja tam nie zaglądam xD tylko mam zakładkę otwarto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach