libbi_sztisel 104 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, tymczasowablokada napisał: Pewnie Widmo z Klaudią poszli za tobą. Orgazm od pisania? Chyba też tak chce No blokady przecinkami i kropkami level widmok ósemki te sprawy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 46 Napisano 5 godzin temu bylo nie zglaszac postow o oszustce izabeli to bym ci napisal z libeda nie moja wina ze ma moderacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 151 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, libed from kafeteria napisał: bo ja swietnie maskuej swoj intelekt Świetnie. ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 104 Napisano 5 godzin temu Dobra ide do mojej adminki melodii w ktorej charyzmie sie zakochalam bajo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielowania 24 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, libbi_sztisel napisał: Nie podpisal sie ale rozpoznalam po 1 poscie, ale nie 1 zdaniu.;) i wkurzyłaś sie bo mówiłaś do mnie baba chodz do nas do nerwicowcow trzymamy fason Sama uzylas tego określenia to zgapilam od Ciebie i chciałam spr jak zareagujesz gdy Ciebie ktoś nazwie babą: ) chyba średnio się spodobało .) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 151 Napisano 5 godzin temu A ja czuje chwilowe przeciążenie. Chyba muszę odpocząć... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 86 Napisano 5 godzin temu Nke ma Iskry i Kleksa. Przypadek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ng3l 6 Napisano 5 godzin temu Milego odpoczynku Elcia xD Ja tez spadam, pa xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 21 Napisano 5 godzin temu O nieobecnych mowic nie wypada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ng3l 6 Napisano 5 godzin temu Ale dzisiaj mnie Babka przywolalas czy zyje, bo tak to pewnie.w ogole bym sie tu nie zalogowal dzisiaj Moze jutro mi sie uda, jak nikt nie bedzie o mnie wspominal i pozwola mi rip in peace xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 21 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, 4ng3l napisał: Ale dzisiaj mnie Babka przywolalas czy zyje, bo tak to pewnie.w ogole bym sie tu nie zalogowal dzisiaj Moze jutro mi sie uda, jak nikt nie bedzie o mnie wspominal i pozwola mi rip in peace xD Rot in pisys w takim razie drogi prawnuki. Okryj się trawo i ziemjo i niech Ci letko będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ng3l 6 Napisano 5 godzin temu Dziekuje xD Ale w razie czego to siedze w krzakach xD. Dobranoc xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 21 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, 4ng3l napisał: Dziekuje xD Ale w razie czego to siedze w krzakach xD. Dobranoc xD Jak do babki się zwracasz to jom cytuj. Dobranoc schizol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ng3l 6 Napisano 5 godzin temu Nie lubie cytowania, i nie podoba mi sie ten ton xD i zwracanie sie do mnie per schizol xD Chyba nie jestem juz twoim wnukiem xD. Na szczescie mam babcie i obie zyja, i sa dla mnie duzo milsze od ciebie i mnie kochaja xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 21 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, 4ng3l napisał: Nie lubie cytowania, i nie podoba mi sie ten ton xD i zwracanie sie do mnie per schizol xD Chyba nie jestem juz twoim wnukiem xD. Na szczescie mam babcie i obie zyja, i sa dla mnie duzo milsze od ciebie i mnie kochaja xD Ja tu nie jestem żeby kochać. Wracaj do krzaków kochany sryniku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ng3l 6 Napisano 4 godziny temu Oki xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 104 Napisano 4 godziny temu 24 minuty temu, xDxDxDxD napisał: A ja czuje chwilowe przeciążenie. Chyba muszę odpocząć... No ja tez na 2 fora to too much Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 104 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Śmiesznie tam jest jakaś baba która wie o Kafe więcej niz ja chce nas stamtad przepędzić i nazywa kafeterian januszexami internetu z pamiętników z wakacji . Nawet bekowa a modka jest spoko Edytowano 4 godziny temu przez libbi_sztisel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ng3l 6 Napisano 4 godziny temu Ja siedze na 4 forach i czacie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 46 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, 4ng3l napisał: Ja siedze na 4 forach i czacie xD was jest dwoch bo ty i fifi to dajesz rade 4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ng3l 6 Napisano 4 godziny temu Na tym forum mozna popisac z adminem xD Ja nim jestem i duzo tematow juz stoi o uzytkownikach z kafeterii xD Adminem jest Filip a moderatorem owsikus szczerbatus i mozna pisac z goscia xD https://bsdforall.org/forum/forumdisplay.php?fid=110 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 46 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, 4ng3l napisał: Na tym forum mozna popisac z adminem xD zgloszone jako spam reklamowy bede tak smao podly jak ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 21 Napisano 4 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ng3l 6 Napisano 4 godziny temu (edytowany) W chooyu mam wasze zglaszanie, zaloze sobie nowe konto xD Wy linkami do jakichs jutube czy nerwica tez spamujecie, to ja sobie wrzucam bsdforall, jestem adminem tam calego serweru a ty zazdroscisz xD Edytowano 4 godziny temu przez 4ng3l Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ng3l 6 Napisano 4 godziny temu Kiedys tu Katiuszka nawet wrzucala swoje zdjecia z bsdforall na kartce i moim nickiem monsieur, a to fajna laska, ktora zapieerdala na motorach po 220km/h z bogatego domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 46 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, 4ng3l napisał: W chooyu mam wasze zglaszanie, zaloze sobie nowe konto xD Wy linkami do jakichs jutube czy nerwica tez spamujecie, to ja sobie wrzucam bsdforall, jestem adminem tam calego serweru a ty zazdroscisz xD to ze zaloz ale spam zniknie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 151 Napisano 4 godziny temu 12 minut temu, libbi_sztisel napisał: No ja tez na 2 fora to too much Czuje jakieś takie przebodźcowanie w tym momencie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 21 Napisano 4 godziny temu I tak późno xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 46 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, 4ng3l napisał: Kiedys tu Katiuszka nawet wrzucala swoje zdjecia z bsdforall na kartce i moim nickiem monsieur, a to fajna laska, ktora zapieerdala na motorach po 220km/h z bogatego domu a ty z namiocie mieszkasz ze zwracasz uwage na to kto z jakiego domu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 21 Napisano 4 godziny temu Obiad se gotuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach