4ng3l 6 Napisano 5 godzin temu Sam jestes spam buraku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 46 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, 0dbytnicaBezbożna napisał: Obiad se gotuje. smacznego jak bedziesz jadla w srodku nocy to ci jakis libed z przyczajki zdjecie zrobi kiedys nie żryj tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ng3l 6 Napisano 5 godzin temu Nawet dla mnie filmik nagrala, mielismy razem zamieszkac w willi w gorach i mialbym prywatnego kucharza xD Ale.przycpalem za mocno i wypilem za duzo i sie rozstalismy xD http://monsieur.bsdforall.org/pub/katiuszka1.mp4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 21 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, libed from kafeteria napisał: smacznego jak bedziesz jadla w srodku nocy to ci jakis libed z przyczajki zdjecie zrobi kiedys nie żryj tyle Liczę że wielu takich zwyroli nie ma jak ty. A jak se zrobi to będzie miał koszmary codziennie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 46 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, 4ng3l napisał: Nawet dla mnie filmik nagrala, mielismy razem zamieszkac w willi w gorach i mialbym prywatnego kucharza xD Ale.przycpalem za mocno i wypilem za duzo i sie rozstalismy xD fajjne masz urojenia a powiedz mi tej schizofrenie pierwszy epizod to miales jak sie nacpales zgadlem ? co wtedy cpales jak miales pierwszy atak psychozy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 46 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, 0dbytnicaBezbożna napisał: Liczę że wielu takich zwyroli nie ma jak ty. A jak se zrobi to będzie miał koszmary codziennie. najwyzej je.bnij mu kopa z polobrotu jak ci zrobi zdjecie i zabierz telefon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 21 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, libed from kafeteria napisał: najwyzej je.bnij mu kopa z polobrotu jak ci zrobi zdjecie i zabierz telefon Oczywiście że tak zrobię ale może zrobić jak ty z przyczajki. Ogólnie krindz z ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 46 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, 0dbytnicaBezbożna napisał: Oczywiście że tak zrobię ale może zrobić jak ty z przyczajki. Ogólnie krindz z ciebie ktos musi byc zenujący zeby ludzie jak ty mogli na tym tle blyszczec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 21 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, libed from kafeteria napisał: ktos musi byc zenujący zeby ludzie jak ty mogli na tym tle blyszczec Zrob se tatuaż z Tom sentencjom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 46 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, 0dbytnicaBezbożna napisał: Zrob se tatuaż z Tom sentencjom zrobilbym ale w modzie sa teraz tatuaze po chinsku albo chociaz lacinie a ja nie znam jezykow i nie umiem przetlumaczyc je.ne se tribala jak wiekszosc patusow kto wie moze zostane dzieki temu pre.zydentem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 21 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, libed from kafeteria napisał: zrobilbym ale w modzie sa teraz tatuaze po chinsku albo chociaz lacinie a ja nie znam jezykow i nie umiem przetlumaczyc je.ne se tribala jak wiekszosc patusow kto wie moze zostane dzieki temu pre.zydentem Chińskie już niemodne. Widać że trendy na Twój rów nie docieraja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 46 Napisano 5 godzin temu (edytowany) Przed chwilą, 0dbytnicaBezbożna napisał: Chińskie już niemodne. Widać że trendy na Twój rów nie docieraja no ja nie mam instagrama nie jestem na biezaco z trendami co tam teraz grube baby tatuuja na naddupju ? za moich czasow orla tam mialy czy jakies skrzydla Edytowano 5 godzin temu przez libed from kafeteria Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 21 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, libed from kafeteria napisał: no ja nie mam instagrama nie jestem na biezaco z trendami co tam teraz grube baby tatuuja na naddupju ? za moich czasow orla tam mialy czy jakies skrzydla To już niemodne. Tak jak i na pod...ziu. Ja mam całe plecy w dzikich wenrzach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 46 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, 0dbytnicaBezbożna napisał: Ja mam całe plecy w dzikich wenrzach. naprawde ? sadzilem ze ty tylko patoteksty masz nie sadzilem ze masz partologie tez na ciele Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 46 Napisano 5 godzin temu i obstawialbym na jakies magiczne cyfry i chinskie znaczki albo mandale a nie weze cos sciemniasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 21 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, libed from kafeteria napisał: naprawde ? sadzilem ze ty tylko patoteksty masz nie sadzilem ze masz partologie tez na ciele Na udach tez mam aż po kolana. No i na twarzy se robię niedlugo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 46 Napisano 5 godzin temu tacy uduchowieni jak ty czy mara t maja mandale na scianie albo na plecach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 21 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, libed from kafeteria napisał: i obstawialbym na jakies magiczne cyfry i chinskie znaczki albo mandale a nie weze cos sciemniasz Mandale mam na udzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 46 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, 0dbytnicaBezbożna napisał: Na udach tez mam aż po kolana. No i na twarzy se robię niedlugo czyli sciemniasz tak myslaem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 46 Napisano 5 godzin temu mam piekny podkoszulek z mandal jakiegos rozumu chyba i drugi tez z mandala ale nie wiem czego taka mandala z drzewem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 21 Napisano 5 godzin temu Tribala se zrob a nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 46 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, 0dbytnicaBezbożna napisał: Tribala se zrob a nie zrobilbym se na jajach ale za male i sie nie zmiesci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 21 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, libed from kafeteria napisał: zrobilbym se na jajach ale za male i sie nie zmiesci Na gucz pociagnij Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 46 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, 0dbytnicaBezbożna napisał: Na gucz pociagnij nie bo jak sie bede chcial pochwalic to dziwna poze bym musial zrobic tatuaze sie robi po to zeby moc pokazac a jak pokazesz na guczy ? no wlasnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 21 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, libed from kafeteria napisał: nie bo jak sie bede chcial pochwalic to dziwna poze bym musial zrobic tatuaze sie robi po to zeby moc pokazac a jak pokazesz na guczy ? no wlasnie Normalnie ściągasz gacie i pokazujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 46 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, 0dbytnicaBezbożna napisał: Normalnie ściągasz gacie i pokazujesz i co na rekach staje ? ty wiesz gdzie jest gucz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 21 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, libed from kafeteria napisał: i co na rekach staje ? ty wiesz gdzie jest gucz ? No chyba wiesz co należy zrobić. Wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 85 Napisano 5 godzin temu tu się czuje bardziej jak w domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 21 Napisano 5 godzin temu To pokaz tacie gdzie jest gucz bo będzie się dziaral Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 151 Napisano 5 godzin temu 19 minut temu, libed from kafeteria napisał: zrobilbym ale w modzie sa teraz tatuaze po chinsku albo chociaz lacinie a ja nie znam jezykow i nie umiem przetlumaczyc je.ne se tribala jak wiekszosc patusow kto wie moze zostane dzieki temu pre.zydentem Jėbłam. Ale mi przypomniałeś czasy mojej młodości. ;pp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach