libed from kafeteria 46 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Jėbłam. Ale mi przypomniałeś czasy mojej młodości. ;pp masz tribala ? ciekawe ktora kafeterianka ma tatuaz na naddupju to najwieksza patola jeszcze jak tatuaz odwrocony tak ze widac go tylko z odpowiedniej pozycji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 46 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, mr_Kumpir napisał: tu się czuje bardziej jak w domu bo sie wydalo ze masz multikonta na forum dla chorych mamy cie agencie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 21 Napisano 5 godzin temu Agent ma długie włosy. I długi płaszcz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 151 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, mr_Kumpir napisał: tu się czuje bardziej jak w domu W domu. xd Czytasz o czym oni piszą? Chyba że w domu wariatów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 151 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, libed from kafeteria napisał: masz tribala ? ciekawe ktora kafeterianka ma tatuaz na naddupju to najwieksza patola jeszcze jak tatuaz odwrocony tak ze widac go tylko z odpowiedniej pozycji Nie mam żadnego tatuażu, tribale były w modzie jak chodziłam do gimnazjum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 151 Napisano 5 godzin temu Ja też wiem gdzie jest gucz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 85 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, libed from kafeteria napisał: bo sie wydalo ze masz multikonta na forum dla chorych mamy cie agencie przecież sam się przyznałem xD i na pewno nie z 2020 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 85 Napisano 5 godzin temu ale ta modka jest tajemnicza xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 104 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: ale ta modka jest tajemnicza xD A co ona do ciebie tam napisała? śmieszna jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 85 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Ja też wiem gdzie jest gucz. wszędzie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 151 Napisano 5 godzin temu Taki z niego agent jak z koziej dúpy trąbka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 85 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, libbi_sztisel napisał: A co ona do ciebie tam napisała? śmieszna jest zaczęła mnie weryfikować ale nei podała mi linka do tamtego konta tylko napisała teraz mamy jasność xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 104 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, mr_Kumpir napisał: przecież sam się przyznałem xD i na pewno nie z 2020 Ty sie tak słodko przyznales jakbys był u pani Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 104 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: zaczęła mnie weryfikować ale nei podała mi linka do tamtego konta tylko napisała teraz mamy jasność xD Aha może jakaś sieć wspolna z kims tam. Niech wywali to stare najwyżej ta osoba sobie nowe założy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 151 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: wszędzie ? Że jak to tak? Między jajami a dúpą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 104 Napisano 5 godzin temu Ziemniak ale to podaj jakies jeszcze alternatywy skoro znales nerwice jak nas stamtad wywala będziemy mieli jakis plan b Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 85 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, libbi_sztisel napisał: Ty sie tak słodko przyznales jakbys był u pani a bo mi się przypomniało że byłem tam ze 2 dni xD ale wtedy nikt nie pisał prawie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 104 Napisano 5 godzin temu Mnie sie tam pdooba tylko kurde trochę mi głupio pisać jakies głupoty jak tam są ludzie z problemami a my zwierzęta z Kafe obrzucamy sie inwektywami w stylu ty downie kurde jakby znaleźć takie wędkarskie identycznie działające plus zabrać te modke to byłby raj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 85 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, libbi_sztisel napisał: Ziemniak ale to podaj jakies jeszcze alternatywy skoro znales nerwice jak nas stamtad wywala będziemy mieli jakis plan b nic nie znalazłem mam tylko discorda i fejsbuka ale fejsbuk mi się znudził Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 104 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: a bo mi się przypomniało że byłem tam ze 2 dni xD ale wtedy nikt nie pisał prawie To to sie tak rozrosło? ogolnie sporo ciekawych watkow tam wyhaczylam do poczytania szkoda ze nie można mieć multikonta to bym tez popisała w niektórych xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 85 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, libbi_sztisel napisał: Mnie sie tam pdooba tylko kurde trochę mi głupio pisać jakies głupoty jak tam są ludzie z problemami a my zwierzęta z Kafe obrzucamy sie inwektywami w stylu ty downie kurde jakby znaleźć takie wędkarskie identycznie działające plus zabrać te modke to byłby raj widziałem że ją chcesz poderwać xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 85 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, libbi_sztisel napisał: To to sie tak rozrosło? ogolnie sporo ciekawych watkow tam wyhaczylam do poczytania szkoda ze nie można mieć multikonta to bym tez popisała w niektórych xD tak mi się wydaje albo się nie zgłębiłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 104 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: widziałem że ją chcesz poderwać xD Chce ja poderwać żeby nas obroniła przed mała mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 151 Napisano 5 godzin temu K#rwa a ja miałam iść odpoczywać od forum. Zapomniałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 104 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: tak mi się wydaje albo się nie zgłębiłem Jest sporo i generalnie sporo jest takich po prostu o uczuciach wiec pasuje w teorii do Kafe życie uczuciowe i jakies długie posty ludzie piszą a tu samo trollowanie redakcji i problemy batistuty z duupy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 85 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, libbi_sztisel napisał: Aha może jakaś sieć wspolna z kims tam. Niech wywali to stare najwyżej ta osoba sobie nowe założy jak je znalazła to mi się przypomniało że mam od roku dwa nowe ip a jak z 2020 to mam ten tablet ze dwa lata xD nie moje Edytowano 5 godzin temu przez mr_Kumpir Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 104 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: K#rwa a ja miałam iść odpoczywać od forum. Zapomniałam. No właśnie widziałam cie jeszcze niedawno online na nerwicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 85 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, libbi_sztisel napisał: Chce ja poderwać żeby nas obroniła przed mała mi dziwna ona jest jakaś zajadła taka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 104 Napisano 5 godzin temu Ta mała mi niezła pipa zna wszystkie incydenty z workami mosznowymi a udaje swieta pozdrawiamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 85 Napisano 5 godzin temu Ej nie miałem łapki przy avatarze a tera mam czyli uznała mnie chyba za nowego użytkownika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach