Babka0dbytowa 11 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, libed from kafeteria napisał: taa pewnie to byl jakis test ze stron o numerologii to jakie masz pochodzenie ? estonia, holandia zgadlem ? pokarz czaszke to ci powiem kim byli twoi przodkowie Nie pokarze. Nie zgadłeś i się nie interesuj żydzie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Babka0dbytowa 11 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Wlasnie, też miałam napisać o szpagatach. ;D Nie próbuje nawet. Już bym nie wstała w całości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 152 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: pewnie jakieś 200-500zł/godzinę zależnie od regionu Mój boniu, kazdy ten "rozkrok" zrozumiał na swój sposób. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 875 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: A od klikania w pilota od telewizora - kciuk. Codziennie to ja rowery widuję. jak mi się uda raz w tygodniu obejrzeć coś na netflixie to dużo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 256 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: a boisz się duchów? Raczej wizji jutrzejszego poranka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 256 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: jak mi się uda raz w tygodniu obejrzeć coś na netflixie to dużo Ja mam środy bez netflixa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 875 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Raczej wizji jutrzejszego poranka. z kim się do łóżka położysz, z tym się obudzisz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 48 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Babka0dbytowa napisał: Nie pokarze. Nie zgadłeś i się nie interesuj żydzie. mialem napisac ze masz dysleksje i zobaczylem ze ty sie ze mnie nabijasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 48 Napisano 2 godziny temu czas isc spac bo mnie buk pokarze jak juz takie byki robie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Babka0dbytowa 11 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, libed from kafeteria napisał: mialem napisac ze masz dysleksje i zobaczylem ze ty sie ze mnie nabijasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Babka0dbytowa 11 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, libed from kafeteria napisał: czas isc spac bo mnie buk pokarze jak juz takie byki robie Nie wywołuj iskry z lasu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 48 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Babka0dbytowa napisał: Nie wywołuj iskry z lasu. chyba jest na jakism odwyku bo dawno jej nie bylo to mozna sprawdzic czy nie siedzi w krzakach ty bardzo ladnie wczoraj schizola wywabilas zaimpoonowalo mje to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Babka0dbytowa 11 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, libed from kafeteria napisał: chyba jest na jakism odwyku bo dawno jej nie bylo to mozna sprawdzic czy nie siedzi w krzakach ty bardzo ladnie wczoraj schizola wywabilas zaimpoonowalo mje to Jestem dobra w wabieniu. Magdalena jest w krzakach obecnie. Zaufaj mi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 256 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: z kim się do łóżka położysz, z tym się obudzisz... I wyjaśniła się tajemnica telefonu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 875 Napisano 2 godziny temu 18 minut temu, murb napisał: I wyjaśniła się tajemnica telefonu. chodzisz spać z telefonem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 85 Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, Dionizy napisał: Dlatego że Nimfetka się uczy jeszcze. kiblowała przez kilka lat ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 152 Napisano 43 minuty temu 1 godzinę temu, libed from kafeteria napisał: chyba jest na jakism odwyku bo dawno jej nie bylo to mozna sprawdzic czy nie siedzi w krzakach ty bardzo ladnie wczoraj schizola wywabilas zaimpoonowalo mje to Tak zaimponowala że zacząłeś nawet pisać tak samo. xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach