Dionizy 6 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: sama ciekawa jestem odpowiedzi Podejrzewam że Nimfa nawet nie kojarzy Magdy za bardzo, bo nie przypominam sobie że jak Ona tu była żeby kiedykolwiek pisały czy Nimfa mnie pytała o nią kiedyś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 93 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, libed from kafeteria napisał: tobiee tez by sie przydala bo nie panujesz nad soba Napisał ten który kobietę o wzroście 170 chce przypinać do pługu i pisze, że ktoś ma udar. Co na nerwicy pustki? Przyszedłeś tutaj wylewać swój jad malutki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Babka0dbytowa 11 Napisano 2 godziny temu Bo nigdzie tak się nie odbytuje jak na kafe. Sami siebie oszukujecie i tak tu wrócicie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 48 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Babka0dbytowa napisał: 28 to jeszcze dziecko. Ma prawo ćpać. jak ktos jest durny w wieku 28 lat to madry juz nie bedzie to sa geny cpuni to najgorsza kategoria juz alkusów stawiam wyzej bo oni nie pija zeby miec urojenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 93 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Dionizy napisał: Podejrzewam że Nimfa nawet nie kojarzy Magdy za bardzo, bo nie przypominam sobie że jak Ona tu była żeby kiedykolwiek pisały czy Nimfa mnie pytała o nią kiedyś I tu się mylisz... Widzisz jak mało wiesz. Nimfa nie ma z tobą w ogóle kontaktu i mieć nie chce. Chyba wiesz dlaczego? Edytowano 2 godziny temu przez tymczasowablokada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Babka0dbytowa 11 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Napisał ten który kobietę o wzroście 170 chce przypinać do pługu i pisze, że ktoś ma udar. Co na nerwicy pustki? Przyszedłeś tutaj wylewać swój jad malutki? Pytam o kawę z nimfetka. Opowiedz nam o tym spotkaniu bo nas nie spotka taki zaszczyt bytowania z celebrytkom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 256 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Babka0dbytowa napisał: A jakom kawę pilysta? Pewnie late sojowe bez laktozy Plujkę bez mleka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 891 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: Ups, już się skończył. 🫢 Trudno wytrzymam bo przecież cie nie zatakuje kolcami chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki buu 14 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Qwerty88 napisał: good point. A ty to kto? To Daria 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Babka0dbytowa 11 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, libed from kafeteria napisał: jak ktos jest durny w wieku 28 lat to madry juz nie bedzie to sa geny cpuni to najgorsza kategoria juz alkusów stawiam wyzej bo oni nie pija zeby miec urojenia. Mhm ok ok spokojnie nie nakręcaj fujary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ECPUU 5 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Babka0dbytowa napisał: Czy krasnal pozujący w mieszkaniu w czapeczce i skarpetach na tle pawlacza pamiętającego głęboki PRL to jest mężczyzna o wysokim statusie i majątku? Nie muszę niczego projektować. To twoja rzeczywistośc która uwieczniasz na zdjęciach ku uciesze gawiedzi i własnej głupoty. WIDZĘ, ŻE WYJĄTKOWO JARASZ SIĘ FOTAMI SPRZED X LAT, BIEDOTO CEBULACKA TWOI STARZY REMONT ROBILI RAZ NA 30 LAT PEWNIE, STĄD TA PEWNOŚĆ, ŻE TO NADAL AKTUALNE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dionizy 6 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: I tu się mylisz... Widzisz jak mało wiesz. Nimfa nie ma z tobą w ogóle kontaktu i mieć nie chce. Chyba wiesz dlaczegu? A ty wiesz najlepiej czy chce czy nie. I nie ma żadnego powodu dla którego by nie chciała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 256 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Trudno wytrzymam bo przecież cie nie zatakuje kolcami chyba Uważaj bo mam czarny pas w karate. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 891 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Jak ładny to może być, ale ja się do jeża przyzwyczaiłem i co teraz. Jesteś kobietą wymyśl coś. Jak znajdę na moim telefonie starym mojego czarnego szczurka to wrzucę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 93 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, ECPUU napisał: WIDZĘ, ŻE WYJĄTKOWO JARASZ SIĘ FOTAMI SPRZED X LAT, BIEDOTO CEBULACKA TWOI STARZY REMONT ROBILI RAZ NA 30 LAT PEWNIE, STĄD TA PEWNOŚĆ, ŻE TO NADAL AKTUALNE Ale nadal sepleniący jesteś? Czy chodzisz do logopedy, zamiast płacić za seks? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 93 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Dionizy napisał: A ty wiesz najlepiej czy chce czy nie. I nie ma żadnego powodu dla którego by nie chciała. Nie macie kontaktu i tyle w temacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Babka0dbytowa 11 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, ECPUU napisał: WIDZĘ, ŻE WYJĄTKOWO JARASZ SIĘ FOTAMI SPRZED X LAT, BIEDOTO CEBULACKA TWOI STARZY REMONT ROBILI RAZ NA 30 LAT PEWNIE, STĄD TA PEWNOŚĆ, ŻE TO NADAL AKTUALNE Moja chałupa nawet gdy jest z guwna afrykańskich kóz na pustyni nie jest tu obiektem zainteresowania. O tobie mówimy mezczyzno prestiżowy i majętny. X lat a pozostano na zawsze w przestrzeni matrixa. Czy coś jeszcze chciałbyś dopisac do tej donioslej tyrady krasnala w skarpetach? Śmiało póki jestem bo zaraz opuszczam ten dom uciech Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 891 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, tymczasowablokada napisał: I tu się mylisz... Widzisz jak mało wiesz. Nimfa nie ma z tobą w ogóle kontaktu i mieć nie chce. Chyba wiesz dlaczego? Z tobą prędzej nikt kontaktu nie chce z tego co widać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 34 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Babka0dbytowa napisał: Ludzie z ero zawsze zgrywaja ofiary losu hejkowane przez cały świat. Jak Miecz xD Kogo teraz masz na myśli? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 244 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Trudno wytrzymam bo przecież cie nie zatakuje kolcami chyba To była podpucha kto się zgodzi na wieczerze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 733 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Babka0dbytowa napisał: Bo nigdzie tak się nie odbytuje jak na kafe. Sami siebie oszukujecie i tak tu wrócicie. wrócą z podkulonymi ogonami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 93 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Babka0dbytowa napisał: Pytam o kawę z nimfetka. Opowiedz nam o tym spotkaniu bo nas nie spotka taki zaszczyt bytowania z celebrytkom A co cie to obchodzi? Wsiadam w auto jadę i tyle w temacie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Babka0dbytowa 11 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Nie macie kontaktu i tyle w temacie Nie piłaś żadnej kawy z nimfetkom. Po co tak mitomanisz jak owsik? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Babka0dbytowa 11 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, _ Gretta napisał: Kogo teraz masz na myśli? Dajcie mi spokój ludzie ero. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 256 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, _ Gretta napisał: Kogo teraz masz na myśli? Napisała, że Miecza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 891 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Uważaj bo mam czarny pas w karate. To boję sie ciebie. Odstapie ci mój popcorn mam kilka tylko włożyć do mikrofali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 34 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Babka0dbytowa napisał: Dajcie mi spokój ludzie ero. Tyle wspólnego miałam z ero co nic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dionizy 6 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: A co cie to obchodzi? Wsiadam w auto jadę i tyle w temacie. Madzia przestań bo się udusze ze śmiechu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 93 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Babka0dbytowa napisał: Nie piłaś żadnej kawy z nimfetkom. Po co tak mitomanisz jak owsik? Czytaj ze zrozumieniem... Pa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Babka0dbytowa 11 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: A co cie to obchodzi? Wsiadam w auto jadę i tyle w temacie. Jasne. Tak jak chodzisz na komisariat ze skrinami owsika...To was łączy obje xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach