Babka0dbytowa 11 Napisano 2 godziny temu Czy sugerujesz że geje bawiom się z końmi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 256 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: nie ogłosi kwestia na ile ta emerytura starczy, a to moim zdaniem zależy od tego czy Polska będzie zamożnym krajem bo to co wpłacamy dzisiaj to daje nam jakiś udział w 'torcie' - ale jak duży to będzie tort to się dopiero okaże Oby to nie był torcik Leżaka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 48 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Babka0dbytowa napisał: On ma tytul na papierze. Ty jesteś domorosły felczer no w sumei racje 3 minuty temu, ECPUU napisał: PEWNIE ZNOWU CHLEJE ABSTYNENTKĘ TU RŻNĘŁA SWEGO CZASU, A OD NIEDAWNA CO RUSZ SIĘ CHLAŃSKIEM PRZED EKRANEM CHWALI WPADŁA W CIĄG POŚCIANOWY PEWNIE jakbys mial miec slub za chwile to tez bys pil z rozpaczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Babka0dbytowa 11 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: jak chcesz mogę mówić dalej fajny biceps i klatka, szczupły brzuch jeżdżę na rowerze dobrze się ubieram i ładnie pachnę elegancko ostrzyżony i z olśniewającym uśmiechem dzisiaj ciepło to mam na sobie koszulkę polo i dżinsy I Szynszyla szrekopalczasta takiego bumelanta nie chciała? Z amanta do makarona. Zaproś jom na forum nerwica. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 152 Napisano 2 godziny temu A co to za inba i dlaczego nie jestem zaproszona? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 48 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Babka0dbytowa napisał: Czy sugerujesz że geje bawiom się z końmi? kon = transwestyta =ladyboy = katoy etc Edytowano 2 godziny temu przez libed from kafeteria Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Babka0dbytowa 11 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: A co to za inba i dlaczego nie jestem zaproszona? Bo zdrajcom szubienica. Mosty spalone. Do widzenia plotkaro Elżbieto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 875 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: Oby to nie był torcik Leżaka. to nam raczej nie grozi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Babka0dbytowa 11 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, libed from kafeteria napisał: kon = transwestyta Jeszcze lepiej. Zapomnialam ze twój świat należy na opak interpretować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 256 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: jak chcesz mogę mówić dalej fajny biceps i klatka, szczupły brzuch jeżdżę na rowerze dobrze się ubieram i ładnie pachnę elegancko ostrzyżony i z olśniewającym uśmiechem dzisiaj ciepło to mam na sobie koszulkę polo i dżinsy Od jazdy na rowerze robią się fajne łydki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 152 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Babka0dbytowa napisał: Bo zdrajcom szubienica. Mosty spalone. Do widzenia plotkaro Elżbieto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 875 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: A co to za inba i dlaczego nie jestem zaproszona? bo tu się toczy walka pięknych z mądrymi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Babka0dbytowa 11 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: No co się gapisz. Nie da się żyć w rozkroku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 152 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: bo tu się toczy walka pięknych z mądrymi Aha, dzięki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 256 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: to nam raczej nie grozi Grozi to nam północ za 5 minut. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 875 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: Od jazdy na rowerze robią się fajne łydki. od ciężarków bicepsy, a od podciągania na drążku klata a na rowerze jeżdżę prawie codziennie i zimą też na szerokich oponach to idzie w śniegu jak dzik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 48 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Babka0dbytowa napisał: Bo zdrajcom szubienica. Mosty spalone. Do widzenia plotkaro Elżbieto smierc wrogom ojczyzny !!! jak uwazasz ze w jedwabnem zamordo.wano zydow to nie jestes polakiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 875 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Aha, dzięki. a jako, że jesteś i mądra i piękna to nie chcieliśmy Cię rozrywać na dwa fronty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Babka0dbytowa 11 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, libed from kafeteria napisał: smierc wrogom ojczyzny !!! jak uwazasz ze w jedwabnem zamordo.wano zydow to nie jestes polakiem A co ty mi teraz obrzydzasz noc sprawami zydow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 152 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Babka0dbytowa napisał: No co się gapisz. Nie da się żyć w rozkroku. W rozkroku. Na upartego pewnie by dało radę ale jakim kosztem...xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 875 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, murb napisał: Grozi to nam północ za 5 minut. a boisz się duchów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Babka0dbytowa 11 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: W rozkroku. Na upartego pewnie by dało radę ale jakim kosztem...xd Nie wiem. Pewnie rozerwanego kroku. Chyba że szpagaty w locie napjerdalasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 875 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: W rozkroku. Na upartego pewnie by dało radę ale jakim kosztem...xd pewnie jakieś 200-500zł/godzinę zależnie od regionu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 48 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Babka0dbytowa napisał: A co ty mi teraz obrzydzasz noc sprawami zydow. przepros za jedwabne i za brauna bede ci jak przemek pisal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 152 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: a jako, że jesteś i mądra i piękna to nie chcieliśmy Cię rozrywać na dwa fronty Hmm a co Ty dzisiaj jakiś taki milszy jesteś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Babka0dbytowa 11 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, libed from kafeteria napisał: przepros za jedwabne i za brauna bede ci jak przemek pisal Badałam geny. Nie jestem żydem. Od...ta się żydy ode mnie. Już Ci pisałam co możesz bralnowi robić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 152 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Babka0dbytowa napisał: Badałam geny. Nie jestem żydem. Od...ta się żydy ode mnie. Już Ci pisałam co możesz bralnowi robić. Serwisować gaśnicę? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 48 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Babka0dbytowa napisał: Badałam geny. Nie jestem żydem. Od...ta się żydy ode mnie. Już Ci pisałam co możesz bralnowi robić. taa pewnie to byl jakis test ze stron o numerologii to jakie masz pochodzenie ? estonia, holandia zgadlem ? pokarz czaszke to ci powiem kim byli twoi przodkowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 256 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: od ciężarków bicepsy, a od podciągania na drążku klata a na rowerze jeżdżę prawie codziennie i zimą też na szerokich oponach to idzie w śniegu jak dzik A od klikania w pilota od telewizora - kciuk. Codziennie to ja rowery widuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 152 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Babka0dbytowa napisał: Nie wiem. Pewnie rozerwanego kroku. Chyba że szpagaty w locie napjerdalasz. Wlasnie, też miałam napisać o szpagatach. ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach