murb 256 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: wrócą z podkulonymi ogonami Tam jest całkiem fajnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 244 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Jak znajdę na moim telefonie starym mojego czarnego szczurka to wrzucę Lubię czarny kolor bo pasuje do kotów, ale co z jeżem będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 93 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Babka0dbytowa napisał: Dajcie mi spokój ludzie ero. Kowbojka wyluzuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Babka0dbytowa 11 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Czytaj ze zrozumieniem... Pa. Zapewniam cię że odkąd się nauczyłam czytać robie to ze zrozumieniem niezmiennie od 40 lat. Na mnie takie manipulacje nie dzialajom Magdaleno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dionizy 6 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Babka0dbytowa napisał: Nie piłaś żadnej kawy z nimfetkom. Po co tak mitomanisz jak owsik? Pijana jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 34 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Napisała, że Miecza. Mieczu był tylko przykładem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 733 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Tam jest całkiem fajnie. mało przejrzyście, wole poebane swojskie kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 244 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Na faktach był ten film polski. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 891 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Lubię czarny kolor bo pasuje do kotów, ale co z jeżem będzie Dobra jeż zostanie bo widzę że ci sie podoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 93 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Babka0dbytowa napisał: Zapewniam cię że odkąd się nauczyłam czytać robie to ze zrozumieniem niezmiennie od 40 lat. Na mnie takie manipulacje nie dzialajom Magdaleno. A skąd bym wiedziała, że Nimfa nie ma kontaktu z Pravikiem i wie, że wrzucał jej nagie zdjęcia na wykopie? Katowice to nie jest koniec świata, więc koniec języka za przewodnika.. Z Bogiem siostro bo o 4 wstaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 244 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Dobra jeż zostanie bo widzę że ci sie podoba Wystarczy że ja mam czarny to się dobrze komponuje z Twoim jasnym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Babka0dbytowa 11 Napisano 2 godziny temu Hewen in hel uu bedo się rznac na ekranje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 256 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: mało przejrzyście, wole poebane swojskie kafe Nie kasują, nie blokują, administrują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Babka0dbytowa 11 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: A skąd bym wiedziała, że Nimfa nie ma kontaktu z Pravikiem i wie, że wrzucał jej nagie zdjęcia na wykopie? Katowice to nie jest koniec świata, więc koniec języka za przewodnika.. Z Bogiem siostro bo o 4 wstaje 🥱🥱 znam te teksty. Potrzebuję jakiejś odskoczni i podniety. Za 5 minut wrocisz. Przecież obie wiemy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 244 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: A skąd bym wiedziała, że Nimfa nie ma kontaktu z Pravikiem i wie, że wrzucał jej nagie zdjęcia na wykopie? Katowice to nie jest koniec świata, więc koniec języka za przewodnika.. Z Bogiem siostro bo o 4 wstaje Foty lipeda też rzekomo miałaś i tutki paryskiej mitomanko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Babka0dbytowa 11 Napisano 2 godziny temu To on z corko i z matko się gzil? Ale patola 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 875 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, murb napisał: Plujkę bez mleka. i bez cukru w porcelanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 48 Napisano 1 godzinę temu 13 minut temu, Qwerty88 napisał: wróciłeś z uchodźctwa? nie, wszedlem zobaczyc czy swiry blokuje sobie wzajemnie tematy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Babka0dbytowa 11 Napisano 1 godzinę temu Jak zawsze wszyscy mieszkajo w pałacach xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dionizy 6 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 4 minuty temu, tymczasowablokada napisał: A skąd bym wiedziała, że Nimfa nie ma kontaktu z Pravikiem i wie, że wrzucał jej nagie zdjęcia na wykopie? Katowice to nie jest koniec świata, więc koniec języka za przewodnika.. Z Bogiem siostro bo o 4 wstaje No właśnie byś nie wiedziała, bo ma kontakt w każdej chwili może mieć i żadnych zdjęć na wykop nie wrzucał. Z Bielsko Białej trochę do tych Katowic masz bo byś musiała iść na pieszo, bo oczywiście samochodu ani prawa jazdy nie masz. Ale spytam ją o tą kawę i uprzedze żeby nie zwracała uwagi na to co bredzisz. Edytowano 1 godzinę temu przez Dionizy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 875 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, murb napisał: Uważaj bo mam czarny pas w karate. to masz ten pas czarny czy w kratę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Babka0dbytowa 11 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Dionizy napisał: No właśnie byś nie wiedziała, bo ma kontakt w każdej chwili może mieć i żadnych zdjęć na wykop nie wrzucał. Z Bielsko Białej trochę do tych Katowic masz bo byś musiała iść na pieszo, bo oczywiście samochodu ani prawa jazdy nie masz. Pieszo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 733 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, murb napisał: Nie kasują, nie blokują, administrują. Same plusy. Mam nadzieje że niektórzy się tam zadomowią na dłużej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 48 Napisano 1 godzinę temu 13 minut temu, Dionizy napisał: Podejrzewam że Nimfa nawet nie kojarzy Magdy za bardzo, bo nie przypominam sobie że jak Ona tu była żeby kiedykolwiek pisały czy Nimfa mnie pytała o nią kiedyś nimfa tu caly czas pisze tepaku tylko pewnie sie ukrywa przed simpami jak ty bo ich nie potrzebuje to po co ma wam czas poswiecac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 256 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: i bez cukru w porcelanie ewentualnie w szklance. Myślałam, że tylko ja tak wydziwiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ECPUU 5 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Babka0dbytowa napisał: Zapewniam cię że odkąd się nauczyłam czytać robie to ze zrozumieniem niezmiennie od 40 lat. Na mnie takie manipulacje nie dzialajom Magdaleno. MILFICA GNOMIA, A RACZEJ GNOMFICA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 256 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: to masz ten pas czarny czy w kratę? W pepitkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 48 Napisano 1 godzinę temu 15 minut temu, tymczasowablokada napisał: Napisał ten który kobietę o wzroście 170 chce przypinać do pługu i pisze, że ktoś ma udar. Co na nerwicy pustki? Przyszedłeś tutaj wylewać swój jad malutki? napisala ta ktora poszla tam zrobic to samo ty sie nawet do pluga nie nadajesz bo po co komu pijany kon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 89 Napisano 1 godzinę temu 37 minut temu, Onaaaa napisał: Ok ale to brzmi jakby trzeba było to co kobieta czuje miec na uwadze a to co mężczyzna sie nie liczy. To działa w dwie strony albo wcale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Babka0dbytowa 11 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, ECPUU napisał: MILFICA GNOMIA, A RACZEJ GNOMFICA Ojej. No jestem gnomica i golumem. Czy kiedykolwiek w przeciwieństwie do ciebie robię z siebie kobietę sukcesu prestiżowom? Wez załóż skarpety i napjerdalaj se foteczki n wytrzeszczu. Może na tinderze jakaś uloma uwierzy w twojom bajere filozofa. Edytowano 1 godzinę temu przez Babka0dbytowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach