Hypedotella 99 Napisano 2 godziny temu A tam ogłoszenie o pracę za 4,5 tys na rękę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 48 Napisano 2 godziny temu jak polowa kafeterianek tez bedziesz pracowac na show upie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Babka0dbytowa 11 Napisano 2 godziny temu Szoku w rozkroku. No elo. 00:01. Zgodnie z planem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 99 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, libed from kafeteria napisał: jak polowa kafeterianek tez bedziesz pracowac na show upie ? Serio takie są zarobki w Warszawie? Przecież samo wynajęcie kosztuje około 3 tys. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 99 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Babka0dbytowa napisał: Szoku w rozkroku. No elo. 00:01. Zgodnie z planem. Ja myślałam, że tam bedzie 10 tys brutto i doznałam szoku 1000%. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Babka0dbytowa 11 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Hypedotella napisał: Ja myślałam, że tam bedzie 10 tys brutto i doznałam szoku 1000%. Zaprzyjaźnij się z nimfetkom. Poziom odrealnienia macie podobny. I wajb. Dobranoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 48 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Hypedotella napisał: Serio takie są zarobki w Warszawie? Przecież samo wynajęcie kosztuje około 3 tys. no jak szlas ulica i widzalas ogloszenie to musialy byc kametki albo podobna praca ale to bylo ogloszenie o wynajem mieszkania czy o prace ? co ma cena najmu do wynagrodzenia za prace ? cena najmu jest taka jaka ludzie sa w stanie zaplacic, oferty pracy sa za tyle za ile mozna znalezc pracownika. czego nie rozumiesz ? pracodawca nie jest od tego zeby ci zapewnial mieszkanie etc. on szuka kogos do pracy za tyle za ile sa chetni. nie bedzie za 4,5k to albo da wiecej albo zamknie kamerki. 4,5k na reke to 6k wiec to nie jest takei niskei wynagrodzenie jak na prace znaleziona na ulicy. ja znam ludzi ktorzy za mniej pracuja i nei znalezli tej pracy na ulicy trzeba bylo cv napsiac, komputer miec, prawo jazdy itd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 99 Napisano 2 godziny temu Śniadanko kosztuje 25 zł, obiad 40 zł mowie tak najtaniej. To nie wiem jak spinają budżet. Pewnie dlatego ludzie korzystaja z metra itd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 48 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Hypedotella napisał: Śniadanko kosztuje 25 zł, obiad 40 zł mowie tak najtaniej. To nie wiem jak spinają budżet. Pewnie dlatego ludzie korzystaja z metra itd. pewnie dlatego ludzie jezdza metrem ze nie kazdy ma kierowce i konsjerdza, brawo za ten swiatly wniosek beda z ciebie ludzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 99 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, Babka0dbytowa napisał: Zaprzyjaźnij się z nimfetkom. Poziom odrealnienia macie podobny. I wajb. Dobranoc. Polecam podroz po Warszawie zanim cos w ogole napiszesz. Dobranoc. Edytowano 2 godziny temu przez Hypedotella Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 99 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, libed from kafeteria napisał: no jak szlas ulica i widzalas ogloszenie to musialy byc kametki albo podobna praca ale to bylo ogloszenie o wynajem mieszkania czy o prace ? co ma cena najmu do wynagrodzenia za prace ? cena najmu jest taka jaka ludzie sa w stanie zaplacic, oferty pracy sa za tyle za ile mozna znalezc pracownika. czego nie rozumiesz ? pracodawca nie jest od tego zeby ci zapewnial mieszkanie etc. on szuka kogos do pracy za tyle za ile sa chetni. nie bedzie za 4,5k to albo da wiecej albo zamknie kamerki. 4,5k na reke to 6k wiec to nie jest takei niskei wynagrodzenie jak na prace znaleziona na ulicy. ja znam ludzi ktorzy za mniej pracuja i nei znalezli tej pracy na ulicy trzeba bylo cv napsiac, komputer miec, prawo jazdy itd. To nie jest niskie wynagrodzenie? to musisz mieszkac w malym miescie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 99 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, libed from kafeteria napisał: pewnie dlatego ludzie jezdza metrem ze nie kazdy ma kierowce i konsjerdza, brawo za ten swiatly wniosek beda z ciebie ludzie Ale to nie powinno tak byc przecież Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 48 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Hypedotella napisał: To nie jest niskie wynagrodzenie? to musisz mieszkac w malym miescie... a co za roznica gdzie mieszkam przeciez piszesz ze na ulicy w warszawie widzialas to ci pisze ze jak na ulicy znalezione to nie takei zle w warszawie tez sa ludzie ktorzy mniej zarabiaja i nie znalezli na ulicy pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 48 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Hypedotella napisał: Ale to nie powinno tak byc przecież jakby kazdy byl krolem to kto by nosil lektyke i szorowal krolom plecy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Babka0dbytowa 11 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, libed from kafeteria napisał: a co za roznica gdzie mieszkam przeciez piszesz ze na ulicy w warszawie widzialas to ci pisze ze jak na ulicy znalezione to nie takei zle w warszawie tez sa ludzie ktorzy mniej zarabiaja i nie znalezli na ulicy pracy Idz do wyra nie odpalaj trolla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 99 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, libed from kafeteria napisał: a co za roznica gdzie mieszkam przeciez piszesz ze na ulicy w warszawie widzialas to ci pisze ze jak na ulicy znalezione to nie takei zle w warszawie tez sa ludzie ktorzy mniej zarabiaja i nie znalezli na ulicy pracy Ale jak mniej zarabiaja to jak to wszystko oplacaja? Jakies ogloszenie do pracy za ladą. Ale to chyba dla tubylcow, bo jak ktos mialby cos wynajac to nie wyrobi finansowo. Edytowano 2 godziny temu przez Hypedotella Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 48 Napisano 2 godziny temu jakby kazdy mial konsjerdza i kierowce to kto by jezdzil metrem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 48 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Babka0dbytowa napisał: Idz do wyra nie odpalaj trolla ten troll jest sympatyczny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Babka0dbytowa 11 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, libed from kafeteria napisał: jakby kazdy mial konsjerdza i kierowce to kto by jezdzil metrem ? Ja i elzbieta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 48 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Hypedotella napisał: Ale jak mniej zarabiaja to jak to wszystko oplacaja. Jakies ogloszenie do pracy za ladą. daj ogloszenie na ulicy podaj maila moze ci jakis napisze i opowie jak to robi ze zniadanie 25zl obiad 40zl on ma 4k netto i zyje. lezak warszawa srodmiescie zyje za tysiac czy dwa jak bedzie to zapytaj go jak to robi. z tego co wiem to na metrze oszczedza i nie jezdzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 99 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Babka0dbytowa napisał: Ja i elzbieta. A ile kosztuje metro? Nie wiem, bo nie korzystam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 48 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Babka0dbytowa napisał: Ja i elzbieta. elzbieta ma darmowe metro bo w nim pracowala i wie jak ominac bramki tys pewnie metrem nigdy nie jechala i boisz sie metra jak samolotow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 48 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Hypedotella napisał: A ile kosztuje metro? Nie wiem, bo nie korzystam. a ile kosztuje bilet first class z londynu do sydney bo nie wiem nie korzystam ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Babka0dbytowa 11 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Hypedotella napisał: A ile kosztuje metro? Nie wiem, bo nie korzystam. To idz i się dowiedz. Masz ludzi za służących? Chyba ci się coś pomieszało i nie to forum. Forbes i rekiny biznesu to nie tutaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Babka0dbytowa 11 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, libed from kafeteria napisał: elzbieta ma darmowe metro bo w nim pracowala i wie jak ominac bramki tys pewnie metrem nigdy nie jechala i boisz sie metra jak samolotow Boje się nawet roweru. I własnego cienia gdy jadę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 99 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, libed from kafeteria napisał: daj ogloszenie na ulicy podaj maila moze ci jakis napisze i opowie jak to robi ze zniadanie 25zl obiad 40zl on ma 4k netto i zyje. lezak warszawa srodmiescie zyje za tysiac czy dwa jak bedzie to zapytaj go jak to robi. z tego co wiem to na metrze oszczedza i nie jezdzi Nie wiem jak to robi doprawdy, poniewaz wlasnie w Środmiesciu są takie ceny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Babka0dbytowa 11 Napisano 2 godziny temu Ale ja nie mam roweru. I to jest właśnie clou Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 99 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, libed from kafeteria napisał: elzbieta ma darmowe metro bo w nim pracowala i wie jak ominac bramki tys pewnie metrem nigdy nie jechala i boisz sie metra jak samolotow Jechałam w Londynie. A tutaj nie bylo potrzeby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 99 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, libed from kafeteria napisał: a ile kosztuje bilet first class z londynu do sydney bo nie wiem nie korzystam ? Nie latam z Londynu do Sydney, predzej do Azji z Polski. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 48 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Babka0dbytowa napisał: Boje się nawet roweru. I własnego cienia gdy jadę. ja sie tylko boje jak obok przejezdza wielka baba bo jak sie na mnie przewroci to wiadomo 2 minuty temu, Hypedotella napisał: Nie wiem jak to robi doprawdy, poniewaz wlasnie w Środmiesciu są takie ceny. no jak bedzie lezak to pogadaj z nim jak sie zyje 1 minutę temu, Babka0dbytowa napisał: Ale ja nie mam roweru. I to jest właśnie clou w warszawie sa miejskie pozyczyc mozna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach