Hypedotella 99 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Ai mnie uwielbia tak napisał: Kup se palki kurczaka na promce gotuj w wodzie z kucharek Dzis na sniadanie zjadłam obiad. A sniadanie zjadlam na obiad na miescie. Nastepnie kawal pizzy i kanapke z pysznym sosem. A potem doprawiłam kurczakiem z bułą i daktylami. I dopiere moge isc spac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ai mnie uwielbia tak 3 Napisano 2 godziny temu Są kukturysci co jedzą 3 posiłki 12 lat codziennie takie same ryz warztwa i mięso kurczaka i zyjom mimo sterydów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ai mnie uwielbia tak 3 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Hypedotella napisał: Dzis na sniadanie zjadłam obiad. A sniadanie zjadlam na obiad na miescie. Nastepnie kawal pizzy i kanapke z pysznym sosem. A potem doprawiłam kurczakiem z bułą i daktylami. I dopiere moge isc spac Ja dużo wydaje na rtv suerpniu kupiłem 9 komputerów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ai mnie uwielbia tak 3 Napisano 2 godziny temu Albo 8 nawet nie mogę ogarnąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 99 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Ai mnie uwielbia tak napisał: Mięso jest pożywne wydasz 20-30zl za 3-4kg i będzie na tydzień dwa może 3 Do tego 1kg sera albo coś i można przeżyć za grosze Ale ja wlasnie nie lubie. Zjadlam na sniadanko pieczarki, jajeczko, salatke i kabanosy i dopiero poczulam zew natury zeby isc na jakis spacer. Inaczej niestety nie mam siły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ai mnie uwielbia tak 3 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Hypedotella napisał: Dzis na sniadanie zjadłam obiad. A sniadanie zjadlam na obiad na miescie. Nastepnie kawal pizzy i kanapke z pysznym sosem. A potem doprawiłam kurczakiem z bułą i daktylami. I dopiere moge isc spac Ja dzisiaj jadlem paczki z kawą i 1 kanapke czy 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ai mnie uwielbia tak 3 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Hypedotella napisał: Ale ja wlasnie nie lubie. Zjadlam na sniadanko pieczarki, jajeczko, salatke i kabanosy i dopiero poczulam zew natury zeby isc na jakis spacer. Inaczej niestety nie mam siły. Drogie rzeczy i przetworzone kurczak ser biały to organizm lubi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 99 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, włosynarękach napisał: Ona przyzwyczajona do dobrego pochoruje się z rozpaczy Czemu? Lubie zupki. A zupki chyba sie gotuje na palce czy porcjach z indyka czy szyjkach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 99 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Ai mnie uwielbia tak napisał: Ja dzisiaj jadlem paczki z kawą i 1 kanapke czy 2 Paczka nie. To juz wole zjesc kanapke z sosem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 28 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Hypedotella napisał: Czemu? Lubie zupki. A zupki chyba sie gotuje na palce czy porcjach z indyka czy szyjkach? Też ale pewnie musi być na bogato i ekologicznie a nie z promocji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 99 Napisano 2 godziny temu Moze zostalabym kucharka ale kto bedzie jadal jak ludzie nie beda miec pieniedzy? Malo zarobia to nie zjedza pysznego jedzonka i sie zmarnuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 99 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, włosynarękach napisał: Też ale pewnie musi być na bogato i ekologicznie a nie z promocji Tak byloby najlepiej ale czy ekologicznie znaczy ekologicznie? Trudno stwierdzic jak sie nie ma gąsek i kurek na dworzu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 99 Napisano 2 godziny temu Biore jajka od rolnika to sa eko, bo sam je karmi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Babka0dbytowa 11 Napisano 2 godziny temu Na dworze. Ale stypa tutaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 99 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Babka0dbytowa napisał: Na dworze. Ale stypa tutaj. Chcialabym miec swoj ogrodek z pysznym jedzonkiem, ale kto bedzie doił krowy i kozy? Nie wiem czy dam radę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Babka0dbytowa 11 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Hypedotella napisał: Chcialabym miec swoj ogrodek z pysznym jedzonkiem, ale kto bedzie doił krowy i kozy? Nie wiem czy dam radę Libed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 99 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Kiedys ludzie byli bardziej niezalezni. Sami "produkowali" w ogrodku warzywa i owoce, mieli mleko, sery, kielbasy i nie byli tak uzaleznieni czy maja prace czy nie, poniewaz sobie wyprodukowali. A teraz zyja w presji zalezac od innych czy bedzie praca czy nie bedzie. Edytowano 2 godziny temu przez Hypedotella Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 99 Napisano 2 godziny temu Dobranoc misiaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 99 Napisano 2 godziny temu Caly ten temat zmierza do tego, że oczekiwania rosną, a za chwilę może być tak, że pracy po prostu nie bedzie, a ludzie muszą jeść i okaze się, że nie ma kim zarzadzac, wiec zarzadzajacy tez nie beda potrzebni i cala edukacja wlasciwie jakby przestanie miec znaczenie. I przydalby sie cieply kąt, kombajn, pole, ogrod, żeby mieć dobre jedzonko, gdzies gdzie jest spokoj. Ale czy gdzies jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Babka0dbytowa 11 Napisano 2 godziny temu U Pana Boga w niebie. Amen. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach