Gina_ 5 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Tak bardzo Cię czuje, choć jeszcze lato swym kosmykiem mnie głaszcze, ale jednak ta zbliżająca się pora roku ma taką aurę, jakiej nie ma żadna inna pora. Wyobrażam sobie przemierzanie garbusem niekończoncych sie alei, którym czerwono-pomarańczowe liście nadają kształt tunelu. A w tle Doris Day - Dream a little dream of me… Edytowano 3 godziny temu przez Gina_ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 8 Napisano 3 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 8 Napisano 3 godziny temu I ten szal wokół twej szyi moja tańczącą isadoro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gina_ 5 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBaranekBoży napisał: I ten szal wokół twej szyi moja tańczącą isadoro Poczuj to, a nie się nabijasz. Ach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 8 Napisano 3 godziny temu Wiem że chciałabyś dołączyć do moich pieleszy bozych i pożyć życiem człowieka prostego ale musiałabyś zejść ze swego piedestału a to potwarz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gina_ 5 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BabkaBaranekBoży napisał: Wiem że chciałabyś dołączyć do moich pieleszy bozych i pożyć życiem człowieka prostego ale musiałabyś zejść ze swego piedestału a to potwarz. Niestety, za wysokie progi na Twe skromne rogi, panienko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 8 Napisano 2 godziny temu To chociaż pozbieraj mi okruchy z pościeli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gina_ 5 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BabkaBaranekBoży napisał: To chociaż pozbieraj mi okruchy z pościeli. Chyba nie sadzi panna, że będę się bajdurzyć takim zajęciem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 8 Napisano 2 godziny temu Dobrze lolobrygido to baw się sama. Arewła czy jakoś tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gina_ 5 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBaranekBoży napisał: Dobrze lolobrygido to baw się sama. Arewła czy jakoś tak Adieu, maîtresse. Cordialement. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 8 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Gina_ napisał: Adieu, maîtresse. Cordialement. Wharever Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gina_ 5 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BabkaBaranekBoży napisał: Wharever 🩷🩷🩷 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cynicfm123 3 Napisano 2 godziny temu U mnie pada a ja sam w namiocie na odludziu xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gina_ 5 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Cynicfm123 napisał: U mnie pada a ja sam w namiocie na odludziu xD Grom mnie obchodzisz. Wypad. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach