libbi_sztisel 125 Napisano 2 godziny temu Ok sprawdziłam - zle to jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 247 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, libed from kafeteria napisał: to nic ze jedna stroen pisze mu zeby sie leczyl albo ze jest deb,ilem a on zeby cie ojciec przelacial oddaje ciosy tak ? moim zdaniem tylko ugruntowujesz przekonanie ludzie z trzycyfrowym iq ze jestes ameba nie obraz sie za szczerosc. moim zdaiem to sie wlasnie bierze z tego co napisalem o bracie przepracuj to bo moze nie chjcesz zle a wychodzisz na glupola Jednego zdania nie potrafisz czytelnie napisać ,a chcesz uchodzić za kogoś z trzycyfrowym ajkiu ty półanalfabeto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 125 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, Get Out napisał: Z moderacją to ty byś miała codziennie bana. Dziwne bo tam nie mam i nie misze sie wybitnie szczypać na tej nerwicy. Nawet bluzgam. Martw sie soba i swoimi banami bo w kazdym normalnym miejscu - jak wyżej - 10 min max Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 125 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, Get Out napisał: Trza było nie zaczepiać a teraz to pakuj mandrzur i wiesz gdzie iść. Tak btw co to jest mandrzur Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 125 Napisano 2 godziny temu Dobra ide libed ty tez!!! Spać !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 247 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, libbi_sztisel napisał: Dziwne bo tam nie mam i nie misze sie wybitnie szczypać na tej nerwicy. Nawet bluzgam. Martw sie soba i swoimi banami bo w kazdym normalnym miejscu - jak wyżej - 10 min max Bo tam hamujesz się , a tu sobie pozwalasz bo możesz z powodu bezkarności. Ale widzę że już na wykończeniu jesteś i jedynie ryk na puszczy stosujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 125 Napisano 2 godziny temu Ochlal sie pepsi i nie chce spać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 247 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, libbi_sztisel napisał: Dobra ide libed ty tez!!! Spać !!! Z mamusią będzie a nie z tobą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 63 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, libbi_sztisel napisał: Tak btw co to jest mandrzur wygsnialas mnie do spania zeby sama tu gnic z patologia ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 125 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: Bo tam hamujesz się , a tu sobie pozwalasz bo możesz z powodu bezkarności. Ale widzę że już na wykończeniu jesteś i jedynie ryk na puszczy stosujesz Nie mam sie przed czym hamować nikt mi tam wmawia ojców w wannie wiec nie bardzo potrzebuje sie hamować. Miłej lektury z krzakow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 247 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, libbi_sztisel napisał: Ochlal sie pepsi i nie chce spać 02:12 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 125 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, libed from kafeteria napisał: wygsnialas mnie do spania zeby sama tu gnic z patologia ? A poszedles do spania? No właśnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 63 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: 02:12 z czego sie cieszysz juz nie udajesz ze masz prace i w nocy spisz ? moze przejdz znowyu w tryb kanadyjski czyli w nocy bajerujesz ameby bo w kanadzie dzien a w dzien hejtujesz pod innymi nickami te same ameby bo przeciez to nie ty bo ty kanadyjska noca jezdzis zkaretka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 247 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, libbi_sztisel napisał: Nie mam sie przed czym hamować nikt mi tam wmawia ojców w wannie wiec nie bardzo potrzebuje sie hamować. Miłej lektury z krzakow Masz masz bo tu przychodzisz jak ci się ulewa i przecież nie zmienisz nawyków z dnia na dzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 63 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, libbi_sztisel napisał: A poszedles do spania? No właśnie poszedlem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 247 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, libed from kafeteria napisał: z czego sie cieszysz juz nie udajesz ze masz prace i w nocy spisz ? moze przejdz znowyu w tryb kanadyjski czyli w nocy bajerujesz ameby bo w kanadzie dzien a w dzien hejtujesz pod innymi nickami te same ameby bo przeciez to nie ty bo ty kanadyjska noca jezdzis zkaretka To przyjedź mnie rozlicz że nie śpię przygłupie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 125 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: Masz masz bo tu przychodzisz jak ci się ulewa i przecież nie zmienisz nawyków z dnia na dzień Nie przychodzę jak mi sie ulewa tylko jak widze jak ktos sobie gębę wyciera moja osoba. Ale przyjdzie moment ze i to zleje nie bój żaby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 63 Napisano 2 godziny temu jutro i w weekend nie nawalm postanowione co najwyzje jakeis pojedyncze wpisy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 125 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, libed from kafeteria napisał: poszedlem Mhm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 247 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, libbi_sztisel napisał: Nie przychodzę jak mi sie ulewa tylko jak widze jak ktos sobie gębę wyciera moja osoba. Ale przyjdzie moment ze i to zleje nie bój żaby Kiedy nie zajrzę to w niemal każdym twoim poście jest wzmianka o mnie i to są zaczepki tutko paryska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 125 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, libed from kafeteria napisał: jutro i w weekend nie nawalm postanowione co najwyzje jakeis pojedyncze wpisy A co to za postanowienia:p ja a weekend tez nie nawalam nawet na nerwicy bo coś mam jutro tez nie bo przez dzień dzisiejszy jutrzejszy będzie ciężki tak ze zapraszam można rozprawiać z kominami o moich aperolach Edytowano 2 godziny temu przez libbi_sztisel 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 247 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, libed from kafeteria napisał: jutro i w weekend nie nawalm postanowione co najwyzje jakeis pojedyncze wpisy No zobaczyme jak z byciem konsekwentnym jest u ciebie i jak zwykle będzie płacz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
otake 2 Napisano 2 godziny temu 13 minut temu, libbi_sztisel napisał: A co to za postanowienia:p ja a weekend tez nie nawalam nawet na nerwicy bo coś mam jutro tez nie bo przez dzień dzisiejszy jutrzejszy będzie ciężki tak ze zapraszam można rozprawiać z kominami o moich aperolach Nareszcie sami. ;-) Podeślę rano nr telefonu. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach