Gina_ 5 Napisano 2 godziny temu Kocham Erica Claptona, jego kunszt gitarowy…dziś chce, by zwracano się do mnie po męsku… a może Jimmy? Jestem rockowym boyem… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cynicfm123 3 Napisano 2 godziny temu Ja lubie Prince Purple Rain Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 8 Napisano 2 godziny temu W zyciu liczy się tylko outro. Zwłaszcza u boja. Idz już spać kurtyzano. A Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gina_ 5 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBaranekBoży napisał: W zyciu liczy się tylko outro. Zwłaszcza u boja. Idz już spać kurtyzano. A Jak się nie ma nic do powiedzenia, to się uwłacza. Baj baj mascarpone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 8 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Gina_ napisał: Jak się nie ma nic do powiedzenia, to się uwłacza. Baj baj mascarpone. baj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gina_ 5 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Cynicfm123 napisał: Ja lubie Prince Purple Rain U mnie wleciał kultowy Led Zeppelin live Stairway to Heaven Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach