Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

Oglądaliście filmik z z zamordowania Iryny zarutskiej? Podobno po jego obejrzeniu już sie w dusze nie wierzy

17 minut temu, BabkaBaranekBoży napisał:

A skąd wiesz ze to było powodem xD po prostu pewnie wyjechał i se może dorabiać wszystko do tego. A ty synów wystawisz na odstrzał? Niech się sami ...lają. Wojna to już Totalny matrix.

Co powodem? O czym piszesz? Siur sam napisał, że w razie wojny wyjeżdża a potem będzie się śmiał nad grobami poległych za ojczyznę. Od dnia kiedy to napisał jest dla mnie szm.atą.

Przed chwilą, caryca rzeczywistości tak napisał:

Co powodem? O czym piszesz? Siur sam napisał, że w razie wojny wyjeżdża a potem będzie się śmiał nad grobami poległych za ojczyznę. Od dnia kiedy to napisał jest dla mnie szm.atą.

To bardzo racjonalne podejście. Gdybym miała dzieci tez bym uciekła. Bo w imię czego miałabym narażać całą rodzinę? Dla ideologii chorych glow?

18 minut temu, xDxDxDxD napisał:

Jean-Paul Sartre czy Albert Camus (egzystencjaliści) – odrzucali duszę w sensie religijnym, ale uważali, że człowiek sam tworzy sens swojego życia.

Sartre mówił: „Egzystencja wyprzedza istotę”, czyli nie mamy gotowej duszy nadanej przez Boga – sami siebie kształtujemy.

Czyli ta dusza to co to właściwie jest? Intelekt, charakter?

Ssie palke w sensie, ze jest do duupy

Ja nie uzywam chatgpt, bo wole kontaktowac z ludzmi w realu albo w najgorszym wypadku isc do biblioteki i stamtad pozyskiwac wiedze. Nie ciagnie mnie isc za postepem i duchem czasu.

Chetnie wrocilbym do lat 60 kiedy nie bylo internetu, smartfonow i komputerow. 

Przed chwilą, Cynicfm123 napisał:

Ssie palke w sensie, ze jest do duupy

Ja nie uzywam chatgpt, bo wole kontaktowac z ludzmi w realu albo w najgorszym wypadku isc do biblioteki i stamtad pozyskiwac wiedze. Nie ciagnie mnie isc za postepem i duchem czasu.

Chetnie wrocilbym do lat 60 kiedy nie bylo internetu, smartfonow i komputerow. 

No wjem ja jebe. Ten czat to zło tak naprawdę a ludzie coraz głupsi będą i nie trzeba być jasnowidzem żeby to wiedzieć. Zdanie złożone niedługo przerośnie ucznia.

2 minuty temu, caryca rzeczywistości tak napisał:

Serio tak napisał? Bo brzmi jak ten nieszczęsny zmanipulowany przekaz republiki wyrwany z kontekstu i podkoloryzowany razy 1000.

Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał:

Serio tak napisał? Bo brzmi jak ten nieszczęsny zmanipulowany przekaz republiki wyrwany z kontekstu i podkoloryzowany razy 1000.

Mam nadzieję że masz świadomość iż podobna szczujnia zmanipulowana to tvp oraz tvn? Bo wydaje mi się że żyjesz w błogiej nieświadomości jak większość lunatyków która uwierzyła w jakieś elyty z odbytu. Bądź chociaż obiektywna. 

5 minut temu, BabkaBaranekBoży napisał:

To bardzo racjonalne podejście. Gdybym miała dzieci tez bym uciekła. Bo w imię czego miałabym narażać całą rodzinę? Dla ideologii chorych glow?

Powiedzmy, że rozumiem. Ale wracać na gotowe i pluć na tych, którzy życie oddali by miał gdzie wrócić? Sku.rwy.syństwo.

Śliwka się śmieje ze sponsorów republiki a zapewne nie wie kto sponsoruje jej tvny i inne lewackie inicjatywy xD nie ma jak niebieska pigula połączona z pouczaniem o słuszności swoich racji.

6 minut temu, caryca rzeczywistości tak napisał:

Czyli ta dusza to co to właściwie jest? Intelekt, charakter?

Świadomość, osobowość, charakter, wartosci min

2 minuty temu, caryca rzeczywistości tak napisał:

Powiedzmy, że rozumiem. Ale wracać na gotowe i pluć na tych, którzy życie oddali by miał gdzie wrócić? Sku.rwy.syństwo.

Nikt nikogo nie zmusza do bezsensownej śmierci w imię chorych ideologii. Wojny trwają bo ludzie śpią i się nie buntuja. A plucie to też domena jelopow właśnie. Dlatego Ukraińcy powinni wypjerdalac do siebie bo są niewdzięczni jak to ruski wszystkie.

Niestety tak napisał.

Raczej wątpię, skoro obecną tvp nazywasz szczujnią, chociaż nikogo nie zaszczuli, a poprzednią zaszczuwającą dziecko za taką nie uważałaś. Cenię Cię ogólnie, ale w kwestii tv i wypowiedzi anty twój światopogląd jesteś jak Jeżyk u widmoka.

2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Raczej wątpię, skoro obecną tvp nazywasz szczujnią, chociaż nikogo nie zaszczuli, a poprzednią zaszczuwającą dziecko za taką nie uważałaś. Cenię Cię ogólnie, ale w kwestii tv i wypowiedzi anty twój światopogląd jesteś jak Jeżyk u widmoka.

Jezu dopomóż xD 

• Like 1

20 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

To polemizuj, a nie uciekasz w jakieś heheszki o czacie gpt. Może Elżbieta jest zadeklarowaną egzystencjalistką 🙂

A wiesz że egzystencjalizm dzieli się na religijny i ateistyczny? ;))

3 minuty temu, BabkaBaranekBoży napisał:

Śliwka się śmieje ze sponsorów republiki a zapewne nie wie kto sponsoruje jej tvny i inne lewackie inicjatywy xD nie ma jak niebieska pigula połączona z pouczaniem o słuszności swoich racji.

Nie.śmieję się, moja mama jest jednym ze sponsorów..Raczej bym zayebała tych wszystkich rachoniów bo celowo jak poyebani straszą ludzi ze słabym sercem żeby zarobić parę złotych.

2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Cokolwiek by nie napisał to byś go wybroniła, że pewnie nie miał tego na myśli co miał. Skoro wg niego nie ma za co ginąć, to jest dla mnie nikim.

Zaszczuwanie dziecka jest wytworem waszej chorej propagandy.

Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał:

Nie.śmieję się, moja mama jest jednym ze sponsorów..Raczej bym zayebała tych wszystkich rachoniów bo celowo jak poyebani straszą ludzi ze słabym sercem żeby zarobić parę złotych.

Niby ludzie patrzą na to samo a każdy widzi co innego. Fascynujące.

Przed chwilą, BabkaBaranekBoży napisał:

Jezu dopomóż xD 

Cokolwiek by nie napisał to byś go wybroniła, że pewnie nie miał tego na myśli co miał. Skoro wg niego nie ma za co ginąć, to jest dla mnie nikim.

Zaszczuwanie dziecka jest wytworem waszej chorej propagandy.

Duklanowski ujawniający w ogólnopolskich mediach dane dziecka to pewnie też mój wymysł. Koledzy w klasie pewnie się dowiedzieli z mchu i paproci:D

Ale masz racje, nie bronie go bo w sumie nie widziałam co napisał.

No mnie smiesza ludzie czerpiacy wiedze z chatgpt albo youtube ;/

Czytalem wlasnie o tej Irenie Zaturskiej, to zamiast sie gapic w smartfona jak zombie, mogla obejrzec za siebie xD. Chociaz ja tez czesto chodze ze sluchawkami w uszach i slucham muzyki, ze nie slysze dookola, i tez moglby mnie psychol od tylu zadzgac w kazdej chwili.

Wracala o 10 wieczorem z pracy. Ta Klaudia, ktora wenezuelczyk pare miechow temu zadzgal srubokretem tez wracala z pracy poznym wieczorem. Pracowala w pubie. 

Ze te kobity sie nie boja same po ciemku lazic w ogole... I robic na wieczorna zmiane, masakra. Ja sam sie boje po ciemku lazic. No ale miala pecha.

Edytowano przez Cynicfm123

6 minut temu, caryca rzeczywistości tak napisał:

I to ma zwierzę?

Świadomość i osobowość tak.

• Like 1

3 minuty temu, BabkaBaranekBoży napisał:

Niby ludzie patrzą na to samo a każdy widzi co innego. Fascynujące.

Każdy ma prawo do swojego stanu zawałowego, byleby się kłeczkom duży rachunek zgadzał.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się