Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
OnaOna

Dziwne zachowanie faceta

Polecane posty

szpitala psychiatrycznego?

zostawisz rudego kota?

Ja tez...

Nawet jesli cos potrafie w tym zyciu, to i tak mam dosc... Wolalbym, zeby rakieta oresznik we mnie jeebla i juz umarl

• Haha 1

9 minut temu, P0123 napisał:

szpitala psychiatrycznego?

już w nim jest 🤪

ja jak bylem w Polsce i czulem te spaliny samochodowe w powietrzu albo jak dym komus z komina wylatuje, bo sobie grzeje chate to czulem sie jak w obozie koncentracyjnym

na drogach porozjezdzane kaczki, wiewiorki, jeze, zaby... wszedzie samochody halas i zniszczenie

RIP Polska

1 godzinę temu, libed from kafeteria napisał:

zmeiniam zdanie zamiast kary wez babe do specjalisty bo cos z nia nie tak moze jej pomoze 

Szczerze mówiąc to tez się zdziwiłem, że miała zdanie, ze zabili go, bo byl merytorycznie nie do pokonania i musieli zamknąć mu usta. Nie jestem zwolennikiem teorii spiskowych.

Zwolennik posiadania broni, przeciwnik aborcji twierdzący, że gdyby jego młodsza córka zaszła w ciążę w młodym wieku i chciała dokonać aborcji - Zabroniłby jej... Przeciwnik małżeństw transpłciowych i dużo by wymieniać. Zwolennik Prezydenta Trumpa i jego polityki. Nie znałam człowieka i pierwszy raz na oczy go widziałam, więc powtórzę to co już wcześniej pisałam =Jakiekolwiek miał poglądy, nie zasłużył, by na oczach tysięcy ludzi, jego żony i malutkich jego dzieci celować w niego z kałacha. Dlatego w tym momencie jestem za karą śmierci i takie zdanie ma Prezydent Trump. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się