Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
_ Gretta

Pstrokrotka, Babba ? Jesteś?

Polecane posty

czytalem dzisiaj na nerwicy temat o gwaltach laska pisala ze jak typ szarpna za ramie odwraca sie i zobaczyla obledny wzrok i sie wysttraszyl ze ludzi szli i uciek xD a pisala ze czula sie jakby miala zeraz umrzec ze serce jej sie zatrzyma, wrocila do domu nie mogla klucza wsadzic bo jej renka latala a nie chciala pukac do drzwi zeby jej rodzice nie zobaczyli zdenerdowanej, udalo jej sie wejsc i chodzila po pokoju w kolko i nie pamieta kiedy zasnela ale obudzila sie ubrana i w butach xD opisala to jako probe gwalctu bo do niczego nie doszlo, tylko tyle ze widziala jak ja trzymal i rozporek rozpiol. beeke mialem z tego posta

Podałam kolejny link. Moja dedra. Tam jeszcze nie kupowałam, ale ceny są niższe.

Te perfumy są ogólnie bardzo wydajne. Można rozcieńczyć kilka kropel w 200ml wody, wlać do flaszki z rozpylaczem i popsikać pranie już na suszarce. Kto chce, może wydać na to (jak moja siostra) tysiaka i lać ile dusza zapragnie 🤣 

2 minuty temu, BabkaBaranekBoży napisał:

W biedronce tez som perfumy

Widziałam tylko włoskie płyny  perfumowane do płukania.  To co innego.  Miałam je. 

Edytowano przez Baba

28 minut temu, Baba napisał:

Już. Czekaj. Pokaże gdzie kupiłam bardzo trwałe zapachy.

Jesteś 🙂 Na allegro nie ma?  

Edytowano przez _ Gretta

3 minuty temu, _ Gretta napisał:

Jesteś 🙂 Na allegro niema? 

Podałam ci link 

puellazapachy.pl

mojadedra.pl

Edytowano przez Baba
  • Thanks 1

2 minuty temu, _ Gretta napisał:

Jesteś 🙂 Na allegro niema? 

soczkiem z ciipki sie natrzyj, ja zauwazylem ze laski podchodza do mnie blizej jak jestem dopiero co po zwaleniu konia

13 minut temu, Baba napisał:

Widziałam tylko włoskie płyny  perfumowane do płukania.  To co innego.  Miałam je. 

Nie potrzebuje intensywnego, długo utrzymującego się.To co się może nadać? Żeby nie uczulało.Chociaż nigdy nie wiadomo co kogo może podrażnić.Głownie o oczy mi chodzi.        

3 minuty temu, Baba napisał:

Podałam ci link do tej stronki. Nawet dwa.

To są sklepy internetowe. Ok.

28 minut temu, 666nihilus666 napisał:

czytalem dzisiaj na nerwicy temat o gwaltach laska pisala ze jak typ szarpna za ramie odwraca sie i zobaczyla obledny wzrok i sie wysttraszyl ze ludzi szli i uciek xD a pisala ze czula sie jakby miala zeraz umrzec ze serce jej sie zatrzyma, wrocila do domu nie mogla klucza wsadzic bo jej renka latala a nie chciala pukac do drzwi zeby jej rodzice nie zobaczyli zdenerdowanej, udalo jej sie wejsc i chodzila po pokoju w kolko i nie pamieta kiedy zasnela ale obudzila sie ubrana i w butach xD opisala to jako probe gwalctu bo do niczego nie doszlo, tylko tyle ze widziala jak ja trzymal i rozporek rozpiol. beeke mialem z tego posta

Nie się z czego smiać. Każdy by się wystraszył, to znaczy kobieta. Bo facet to by w mordę dał i już.To pewnie ktoś kto się lubi obnażać. 

1 minutę temu, _ Gretta napisał:

Nie potrzebuje intensywnego, długo utrzymującego się.To co się może nadać? Żeby nie uczulało.Chociaż nigdy nie wiadomo co kogo może podrażnić.Głownie o oczy mi chodzi.        

Możesz sobie poczytać na tych stronach wszystko o produkcji, testach i inne takie. Intensywność zapachu zależy od dozowania. Ja mówię, że one są trwałe już przy kilku krokach na cały wsad prania. 

Jak te wykończę, chcę spróbować z mojadedra.

1 minutę temu, _ Gretta napisał:

Nie się z czego smiać. Każdy by się wystraszył, to znaczy kobieta. Bo facet to by w mordę dał i już.To pewnie ktoś kto się lubi obnażać. 

no rozsmieszylo mnie ze dziewczyny sa takie delikatne ze taka sytuacja sprawila ze chodzila po pokoju i nie pamieta kiedy zasnela i obudzila sie ubrana w takim szoku byla, ja bym zagadal do typa wysmiewal go i bym moze na koniec w morrde dal tak jak piszesz, ale to by byla ostatecznosc xD a tu laska pisala ze jak sie spojrzala na niego to myslala ze juz umiera xD beka z dziewczyn xDDDDD

8 minut temu, _ Gretta napisał:

To są sklepy internetowe. Ok.

W kilka minut załóż konto (jeśli chcesz) i zakupy są czytelne, szybkie z promocjami.

Chodziłam  już do szkoły ponadpodstawowej, 16 lat miałam.

W przejściu podziemnym chodził czasem taki facet w długim  płaszczu i pokazywał się rozebrany kobietom, rozchylał płaszcz i uciekał. Mnie to na szczęście nie spotkało.... Chyba bym ataku dostała jakiegoś ze strachu.     

• Haha 1

48 minut temu, Baba napisał:

Już. Czekaj. Pokaże gdzie kupiłam bardzo trwałe zapachy.

Drogie to.Jeszcze nie wiadomo  jakie zapach ale skopiowałam linki wszystkie.

Dziękuję 🙂

• Like 1

4 minuty temu, _ Gretta napisał:

Dziękuję 🙂

W sklepach stacjonarnych są perfumowane płyny do płukania. Mówię wprost, to nie to samo. Powiem więcej. Można zrezygnować z własnych perfum, bo ubrania tak ładnie pachną 😉

23 minuty temu, _ Gretta napisał:

Chodziłam  już do szkoły ponadpodstawowej, 16 lat miałam.

W przejściu podziemnym chodził czasem taki facet w długim  płaszczu i pokazywał się rozebrany kobietom, rozchylał płaszcz i uciekał. Mnie to na szczęście nie spotkało.... Chyba bym ataku dostała jakiegoś ze strachu.     

jakby do mnie podeszla dziewczyna i cycki pokazala to bym sie zapytal czy chce sie roohac xD

38 minut temu, 666nihilus666 napisał:

soczkiem z ciipki sie natrzyj, ja zauwazylem ze laski podchodza do mnie blizej jak jestem dopiero co po zwaleniu konia

19 minut temu, _ Gretta napisał:

Dziękuję 🙂

a mialas kiedys tak ze wyczulas od faceta ze przed chwila musial walic konia?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować