BabkaBaranekBoży 55 Napisano 13 Wrzesień Swoje nienarodzone dziecko. Te zdjęcia są oblesne. Nie znam palacza którego by to obrzydzalo xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 55 Napisano 13 Wrzesień Najlepsze doznanie to se pogłaskać kota po glowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 55 Napisano 13 Wrzesień Terapja sensoryczna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 55 Napisano 13 Wrzesień Zdjęcia są paskudne na paczkach od lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 55 Napisano 13 Wrzesień Przed chwilą, libed from kafeteria napisał: sadzilem ze jakies badania ze jak sie w ciazy pali itd. tych zdjeci na paczkach pewnie juz nikt nie oglada sa kraje gdzie sa duzo gorsze i na calej paczce te zdjecia widzialem na lotnisku No palacze na pewno ale mnie to jakoś brzydzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rvchacz123 6 Napisano 13 Wrzesień Ciesze sie, ze ja juz nie pale i zerwalem z tym okropnym nalogiem. Chyba juz z 4 miesiace papierosa nie mialem w ustach, a palenie mnie brzydzi od pol roku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 55 Napisano 13 Wrzesień Kochajmy koty tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach