Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
666nihilus666

bylem na tym forum nerwica po 10 minutach juz moderacje postow dostalem a nic niewinnego nie napisalem

Polecane posty

zalozylem tylko temat ze chcialbym miec dziewczyne dwubiegunuwke albo uzalezniona od benco i jakis modek mi wyklad napiosal na priw ze to ciezka choroba i zebys sobie jaj nie robil, a teraz wchodze i juz ban calkowity. o kant peeezdy rozbic takie forum

Krejzi sie mnie wyparla, zebym nie pisal do niej, juz nowe forum znalazla i sie odcina od starych znajomyuch, zawiodla mnie .. ehhhh ....

I BARDZO DOBRZE, ŻE BAN WLECIAŁ OD WEJŚCIA, OD RAZU MODKI WYCZUŁY TOTALNEGO PSYCHOZYEBA W TOBIE

9 minut temu, ECPUU napisał:

I BARDZO DOBRZE, ŻE BAN WLECIAŁ OD WEJŚCIA, OD RAZU MODKI WYCZUŁY TOTALNEGO PSYCHOZYEBA W TOBIE

jak to jest forum dla psycholi, sam mod co bana dal mi sie przyznal na priv ze sam ma CHAD i zebym sobie jaj nie robil, to co koorwa psychol bedzie mi wytykac psycholstwo i kaganiec na moorrde zakladal ? co za popieeerdolone czasy 

• Haha 1

tam sie tna, maja schizofrenie i chooj wie co jeszcze  amnie wysokofunkcjonujacego psychika morrde zatkali, od razu widac ze maja kompleksy jakies, jeeeebac ich, najgorsze ze drugiego konta nie zaloze bo z protona sie nie da, tak samo z 10 minutowych, tylko z google a te kuuurwy teraz wymagaja podania nr tel do zalozenia konta.. jeeebac te inwigilacyjne kuurewstwo zaraz nawed stad znikne i sie odetne od ludzkiego kuurewstwa 

46 minut temu, BabkaBaranekBoży napisał:

Naczytali się encyklopedii psychiatrycznej i się diagnozujo

Z jednej strony nie chcę drwić z chorych ludzi szukających zrozumienia i rozmów z podobnymi sobie. Z drugiej strony, tam nie maja żadnego wsparcia od specjalistów. PIsze, że obecnie żaden z nimi nie współpracuje. 

Czyli jest jak mówisz. Leczą się sami. 

1 minutę temu, Baba napisał:

Z jednej strony nie chcę drwić z chorych ludzi szukających zrozumienia i rozmów z podobnymi sobie. Z drugiej strony, tam nie maja żadnego wsparcia od specjalistów. PIsze, że obecnie żaden z nimi nie współpracuje. 

Bardziej tu mialam na myśli smyki boze. Niech se gadaja tylko po co tam leźć i robić syf?

3 minuty temu, Baba napisał:

To jest takie wspieranie się. Możliwe że jak terapia to działa.To też ważne jak pomaga. 

2 minuty temu, BabkaBaranekBoży napisał:

Bardziej tu mialam na myśli smyki boze. Niech se gadaja tylko po co tam leźć i robić syf?

Ja nie zrobiłam. Nigdzie nie robię, a na dzień dobry przeczytałam gdzieś, że śmieci z kafe się zeszły... I wtedy napisałam, że mogą mnie cmoknąć. 

Nie mam zamiaru tam już pisać.

Ja nie zrobiłam. Nigdzie nie robię, a na dzień dobry przeczytałam gdzieś, że śmieci z kafe się zeszły... I wtedy napisałam, że mogą mnie cmoknąć. 

Ogólnie pisze 

4 minuty temu, _ Gretta napisał:

To jest takie wspieranie się. Możliwe że jak terapia to działa.To też ważne jak pomaga. 

Może tak. Nie wnikam. Niby taka zamknięta społeczność a spotkałam kilka osób na innych forach. Ktoś im napisał: spadaj śmie... na nerwicę? 

Nie!

2 minuty temu, BabkaBaranekBoży napisał:

Ogólnie pisze 

W nosie to mam. Byłam, sprawdziłam i wiem co wiedzieć chciałam. Wszędzie podobny bajzel.

W nosie to mam. Byłam, sprawdziłam i wiem co wiedzieć chciałam. Wszędzie podobny bajzel.

trzeba sobie dać chwilunię na ochlonięcie

• Haha 1

9 minut temu, Baba napisał:

no i dobrze napisali smieci przyszly za wami poczytaj co pisze menel tirowiec, sernik tez wpadl z wyzwiskami, wszystkei smieci tam polazly tez

tylko przemek sie zachowal tak ze jeszcze bana nie ma  i klaudia 😄 

• Thanks 1
  • Haha 1

Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał:

trzeba sobie dać chwilunię na ochlonięcie

Nie potrzebuję. Zobaczyłam tyle miejsc w necie, poznałam tylu różnych ludzi, że zaczynam być zimna jak głaz.

12 minut temu, Baba napisał:

I trochę maja racje. Widzisz co robi pijany kierowca  krretyn tirowiec?

1 minutę temu, libed from kafeteria napisał:

no i dobrze napisali smieci przyszly za wami poczytaj co pisze menel tirowiec, sernik tez wpadl z wyzwiskami, wszystkei smieci tam polazly tez

tylko przemek sie zachowal tak ze jeszcze bana nie ma  i klaudia 😄 

Te teksty padły nim tirowiec konto założył.

Wszystko się zaczęło od tematu Krejzi o uciekinierach  z kafeterii. 

2 minuty temu, mr_Kumpir napisał:

ci którzy to pisali to też śmieci z Kafe

Dokładnie. Znają to miejsce bo tu byli. 

Te teksty padły nim tirowiec konto założył.

Wszystko się zaczęło od tematu Krejzi o uciekinierach  z kafeterii. 

no ale przed nim byly inne smieci sam bylem i dyskuitowlaem z sernikiem zanim bana dostal to zachowywal sie jak tu ale po 30 minutach sie go pozbyli

rekalma tego forum na kafeterii sie pojawila nawet jakbysmy tam nie poszli to ine ma gwarancji ze swiry by tam nie poszly i nie kopiowaly zdjec jak ten menel. rzuc im jakis inny link to nie bedzie ich chwile bo tam pojda

2 minuty temu, aphex_twin napisał:

I trochę maja racje. Widzisz co robi pijany kierowca  krretyn tirowiec?

Tak. Mnie ruszyło, że wszystkich wrzucili do jednego worka.

Ich prawo. Pisać tam nie będę. Taka moja wola.

1 minutę temu, libed from kafeteria napisał:

no ale przed nim byly inne smieci sam bylem i dyskuitowlaem z sernikiem zanim bana dostal to zachowywal sie jak tu ale po 30 minutach sie go pozbyli

rekalma tego forum na kafeterii sie pojawila nawet jakbysmy tam nie poszli to ine ma gwarancji ze swiry by tam nie poszly i nie kopiowaly zdjec jak ten menel. rzuc im jakis inny link to nie bedzie ich chwile bo tam pojda

To już nie moj problem. 

przeciez te kafeteryjkne swiry jak przemek, moon, sernik, klaudiusz etc. to maja konta wszedzie na wykopie niektorzy z nich po kilkadziesiat kont juz mieli. idziesz gdzies widzisz kafeterian i nie wiesz kiedy oni przyszli. 

taki sernik jak nas wyzywal to mowil zeby sie nas p[ozbyli bo on na tej nerwicy ma konto od 2013 roku wiec byl tam juz wczesniej. 

oni sa wszedzie tylko gdzie indziej poza kafeteria ich od razy banuja dlatego ich nie widzicie a na kafeterii jest odwrotnie tu sie usuwa normalne rozmowy i banuje uzytkownikow ktorzy sie kloca np. o polityke a swiry moga blokowac tematy i zaklakdac po 100 takich samych i nikt ich nie rusza dlatego tu ich widzicie a na wykopie nie. przemek na wykppie pare miesiecy dzialal albo krocej a teraz jak tylko podejrzewaja ze jakies konto jest jego to ma od razy bana. na kafeterii powinni robic to samo. 

9 minut temu, libed from kafeteria napisał:

dokladnie mala mi na kafeterii od 2008 siedziala

co o niej wiesz

5 minut temu, mr_Kumpir napisał:

co o niej wiesz

nic myslisz ze ja pamietam kady nick ? 😄 

bylo tych malych mi troche nie wiem nawet ktora to ona a moze wszystkie

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto