Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Polak123

Czytam wlasnie w internecie, ze podobno w Wielkiej Brytanii Prawica szaleje i chca wyjeebac premiera z rzadu i pozbyc sie migrantow, ciapatych, murzynow i innych xD. Jak beda robili jakas rozrobe, to ide sie napieerdalac z ciapatymi i innymi alienami xDDD

Polecane posty

O ja prdl to by dopiero bylo xD Prawica anglicy szaleja i chca sie pozbyc obcych ze swojej Ziemi xD

Ide z nimi na rozrobe wtedy xD. Fajnie bedzie :D Zobaczymy jak sie dalej potocza losy prawicy Tommiego Robinsona xDD

Przed chwilą, Polak123 napisał:

O ja prdl to by dopiero bylo xD Prawica anglicy szaleja i chca sie pozbyc obcych ze swojej Ziemi xD

Ide z nimi na rozrobe wtedy xD. Fajnie bedzie 😄 Zobaczymy jak sie dalej potocza losy prawicy Tommiego Robinsona xDD

przeciez oni sie chca pozbyc tez ciebie 😄 jestes bezrobotnym obcokrajowcem bez ochoty do pracy

Moze i chca, ale mnie anglicy duzo pomagaja i przezylem wiele pieknych chwil w tym Kraju, dlatego jak cos sie bedzie dzialo to ide sie napieerdalac xD

Anglia dla anglikow B)

• Haha 1

ja socjalu nie pobieram tutaj, brytyjek nie ruucham, i nawet doplacam do tego rzadu, bo przeciez pieniadze z Polski mi wysylaja, wiec kraj na mnie nic nie traci xD

wiec nie maja sie do mnie do czego przyjeebac tak naprawde B) przestepstwa tez nie popelniam. kryminalista nie jestem...

1 minutę temu, Polak123 napisał:

Moze i chca, ale mnie anglicy duzo pomagaja i przezylem wiele pieknych chwil w tym Kraju, dlatego jak cos sie bedzie dzialo to ide sie napieerdalac xD

Anglia dla anglikow B)

to lewacy ci pomagali a teraz prawacy chca sie pozbyc takich darmozjadow jak ty 

podobno niedawno jakas zadyma byla 150.000 protestujacych i jakis typek sie darl, zeby wykonczyc Keir Starmera iwlasnie policja go szuka XDd

nawet Elon Musk cos tam pieerdolil do mikrofonu podobno xDD

jak zawsze pieerdolisz sribed, bo ja dla wielkiej brytanii nie jestem obciazeniem, a przyjaciol anglikow mam wiecej niz polakow a lewakiem to ty jestes tumanie

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się