P0123 26 Napisano 1 godzinę temu i w duszy swej moj dobrodzieju nie zrobie nikomu prezentu xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 889 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Jakie cudze? z obcym facetem zrobione Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 1 Napisano 1 godzinę temu Bzdura jak malo ktora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 26 Napisano 1 godzinę temu a ja wlasnie koncze kolacje ktora ugotowalem i zaraz chyba ide spac xD dobra wyzerka ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 26 Napisano 1 godzinę temu ja kiedys sluchalem fisz emade i byla piosenka ona podjechala nowym czerwonym punto cos tam plyn do szyby splywa jak kajakowa hancza umowny jak klakson cos tam tyson xDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 179 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: z obcym facetem zrobione Z żadnym obcym nie robiłam, pierwszego znałam 7 lat zanim zaszlam w ciążę a drugiego znalam niecałe 5 lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 26 Napisano 1 godzinę temu wow to dlugo w chooy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 889 Napisano 57 minut temu 5 minut temu, xDxDxDxD napisał: Z żadnym obcym nie robiłam, pierwszego znałam 7 lat zanim zaszlam w ciążę a drugiego znalam niecałe 5 lat. dziadek się ożenił z babcią tatuś z mamusią tylko ja będę musiał sobie jakiejś obcej baby szukać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach